1 Mil Haberleri

Aman dikkat 1 milyar genç bu tehlikeyle karşı karşıya! Her yıl 3 bin bebek erken tanı alıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde 1,5 milyar insanın işitme kaybıyla yaşadığının ve 2050 yılında bu sayının 3 milyara yaklaşacağının beklendiğini belirterek, “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

Kadin 02-03-2024 12:00

Çocuk ve ergenlerde 4 kat arttı! Dünya genelinde 1 milyardan fazla insan obeziteyle yaşıyor

Dünya genelinde 1 milyardan fazla kişinin obeziteyle yaşadığı, 1990-2022 arasında çocuk ve ergenlerde obezitenin görülme oranının 4 kat arttığı bildirildi.

Kadin 01-03-2024 17:50

Bu mahallede kadın nüfusu erkeklerden iki kat fazla! Rakamlar belli oldu... O detay dikkat çekti

Aydın’ın Efeler ilçesinde mahalle nüfusları belli olurken, Zafer Mahallesi’nde kadın nüfusunun erkek nüfusundan yaklaşık 2 kat fazla olması dikkat çekti.

Kadin 01-03-2024 10:11

Aç karnına çiğ suyunu için, kabızlığı şıp diye kessin! Kayaların içinden çıkıp gelen şifa

Sofraların baş tacı patatesle çok çeşitli ve leziz yemekler yapılıyor. Sık tüketilen patatesin sağlığa da farklı faydaları var. Özellikle çiğ patates suyunu içmenin kabızlığı geçirdiği ve kilo vermeye yardımcı olduğu belirtiliyor. Kapadokya'daki yer altı doğal soğuk hava depoları, Türkiye’nin patates ihtiyacının büyük kısmını karşılıyor. Farklı yörelerden hasat edilen patatesler, bölgeye özgü tüf kayaların oyulmasıyla oluşturulan doğal soğuk hava depolarında saklanıyor ve sofralarımıza geliyor.

Kadin 19-01-2024 14:11

1 Mil

1 Mil Hakkındaki Haberler Mynet'Te. 1 Mil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

TikTok'ta trend olan yapay bronzlaşma çizgileri görenleri şaşırtıyor! Beni seksi hissettiriyor

Yaz aylarında bronz görüntüyü sevenler ama tatile gitmeye fırsat bulamayanlar bronzlaştırıcı ürünlere yöneliyor. Bronzlaştırıcı ürünlerin bikini izi yapmaması bugüne kadar avantaj olarak görülse de son zamanlarda trend olan bikini izi için yapılanlar görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 11:56

Makyajla tamamen başka biri oldu! Herkes makyaj sırlarımı merak ediyor

Makyaj daha bakımlı ve sağlıklı durmamızı sağlayabiliyor. Giderek artan profesyonel makyaj uygulamaları bambaşka bir görünüm yaratıyor. Kadınlar makyaj sanatı üzerinde yeteneklerini konuşturuyor. TikTok'ta makyaj yaparak yaşadığı değişimi gösteren bir kadın gündem oldu.

Kadin 30-01-2023 16:16

Emzirirken başına gelen olay dehşete düşürdü! Meme ucu bir anda siyaha dönüp koptu

Emzirmek hem kadınların hem de bebeklerin sağlığı için önemli bir yer taşıyor. Ancak emzirme sırasında ihmal edilen, görmezden gelinen bazı durumlar büyük sorunlara neden olabiliyor. Brooke isimli bir kadın TikTok'ta yaptığı paylaşımda bebeğini emzirirken meme ucunun düştüğünü paylaştı. Genç kadının yaşadıkları dehşete düşürdü.

Kadin 18-10-2022 15:21