Pedro Pascal Haberleri

Game Of Thrones’un yıldızı Pedro Pascal o sahneyi ilk kez açıkladı! “Gözlerim enfeksiyon kaptı”

Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Game Of Thrones dizisinde Oberyn Martell karakterine hayata veren Pedro Pascal, trajik ölüm sahnesini yeniden canlandırmasını isteyen hayranları yüzünden hastalandığını söyledi. Ölüm sahnesini canlandırmak isteyen hayranlarının gözüne parmağını soktuğunu belirten ünlü yıldız, “Gözlerim enfeksiyon kaptı” diyerek duruma isyan etti.

Trend 30-05-2023 15:15

Pedro Pascal büyük bir merakla beklenen “Gladyatör 2” filminin kadrosuna katıldı... Oyuncu kadrosu netleşiyor

2000 yılında vizyona giren Russell Crowe ve Joaquin Phoenix’li ilk filmden 23 yıl sonra serinin devam filmi Gladyatör 2 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Deadline’ın aktardığına göre şimdilerde The Last of Us ve The Mandalorian dizileriyle çıkışını sürdüren Pedro Pascal filmin kadrosuna katılan isim oldu.

Trend 03-05-2023 11:59

Pedro Pascal kısa pantolonla kırmızı halıda! Bu adam dizlerini bizim için ortaya koydu

'The Last of Us dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen ABD'li oyuncu Pedro Pascal MET Gala'ya öyle bir tarzda geldi ki sosyal medya yıkıldı. Yakışıklı oyuncunun özellikle pantolonuna binlerce yorum yağdı.

Magazin 02-05-2023 14:50

Pedro Pascal’ın yeni projesi belli oldu! Bu kez komedi filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak

Pedro Pascal, başrollerini Margaret Qualley ve Geraldine Viswanathan'ın üstleneceği ‘Drive-Away Dolls’ filminin kadrosuna dahil oldu. Film aynı zamanda yönetmen Ethan Coen’in kardeşi Joel Coen olmadan çektiği ilk solo filmi olacak.

Trend 21-04-2023 15:16

Pedro Pascal

Pedro Pascal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pedro Pascal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oscarlı Müslüman oyuncu Mahershala Ali olacak demişlerdi ama... Last of Us’dan Pedro Pascal sürprizi

HBO'da yayınlanacak olan The Last of Us oyunundan uyarlama dizinin başrolleri için oyuncular resmi olarak açıklandı. Söylentilerde Mahershala Ali’nin adı geçse de başrol Pedro Pascal’a gitti.

Magazin 11-02-2021 09:37