Polyamid Haberleri

Lohusa döneminde mutlaka ihtiyacınız olacak en iyi lohusa korsesi modelleri

Hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında kadın bedeni önemli değişimler yaşıyor. Fizyolojik olarak tüm bu değişimleri yaşayan bedeniniz için dışarıdan bir destekte bulunmak ise adaptasyon sürecini çok daha kolay bir hâle getiriyor. Biz de lohusa döneminde ihtiyaç duyabileceğiniz en iyi lohusa korsesi önerilerini sizin için bir araya getirdik. İşte kullanıcıların beğenisini kazanan lohusa korsesi tavsiyeleri!

Kadin 01-04-2024 18:12

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin 25-03-2024 23:34

Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları

Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.

Kadin 04-03-2024 02:14

İster spor ister şık giyinmeyi seviyor olun, bu çantalarla her zaman çok havalı görüneceksiniz!

İster spor giyinmeyi tercih edelim ister şık kombinleri sevelim çantalar sadece eşyalarımızı taşıyan araçlar değil kişisel stilimizi ve yaşam tarzımızı yansıtan ve tamamlayan önemli aksesuarların başında geliyor. Biz de spor ya da şık giyinmeyi seven herkesin kalbini çalacak çantalardan bir derleme yaptık. Hem şıklığıyla göz kamaştıran hem de günlük ihtiyaçlarınıza pratik çözümler sunan farklı model, renk ve tasarımlarıyla birbirinden şahane 10 farklı çanta modeline gelin daha yakından bakalım!

Kadin 25-12-2023 23:09

Polyamid

Polyamid Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Polyamid Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Etek ya da elbiselerin altına rahatça kullanabileceğiniz kadın boxer çeşitleri

Elbise ya da etek giydiğinizde bacaklarınızın birbirine sürtmesinden siz de rahatsız oluyor musunuz? Öyleyse merak etmeyin, yalnız değilsiniz! Sürtünme hissinin verdiği rahatsızlıktan hatta kimi zaman oluşan tahrişten korunmanın en iyi yolu boxer giymek. "Peki, elbise ve eteklerin altına giyebileceğim en iyi kadın boxer hangisi?" diyorsanız binlerce seçenek arasında kaybolmanıza gerek yok çünkü desenli ve düz, en iyi modelleri bir araya getirdik! Hazırsanız başlayalım.

Kadin 24-08-2023 16:30

Her türlü ortamda giyebileceğiniz en iyi büstiyer modelleri

Modayı yakından takip eden kadınların giysi dolabında mutlaka bulunması gereken büstiyerler, bu sezonda da trendler arasındaki yerini koruyor. Siz de trendlere ayak uydurmayı seviyor ve her zaman şık görünmek istiyorsanız kombinlerinizde büstiyerlere yer verebilirsiniz. Öyleyse her türlü ortamda giyebileceğiniz, en şık ve güzel büstiyer modelleri ile tanışmaya hazır mısınız?

Kadin 28-02-2023 14:42