Powerbank Haberleri

Tatile çıkarken mutlaka yanınıza almanız gereken hayat kurtarıcı elektronik ürünler

Tatile çıkacaksınız ve hangi elektronik eşyaları yanınıza alacağınızı mı düşünüyorsunuz? Öyleyse sizleri yazımızı incelemeye davet ediyoruz. Adeta hayat kurtarıcı olacak pek çok ürünü sizin için derledik. İlk anda aklınıza gelmese de tatil boyunca size eşlik ederek rahatlıkla gereksinimlerinizi karşılamanıza yarayan bu ürünlere seyahat çantanızda mutlaka yer açmalısınız. Gelin, ürünlere birlikte bakalım.

Haber 22-08-2023 15:55

Uçakta korku dolu anlar! Powerbank patlayınca bir anda dumanlar yükseldi: 2 yaralı

Tayvan'ın Taoyuan Uluslararası Havalimanı'ndan Singapur'a gitmek üzere kalkış yapmak üzere olan uçakta korku dolu anlar yaşandı. Kalkış için hazırlanan uçakta bulunan yolculardan birinin telefonunun takılı olduğu powerbank patladı. Uçağın ön tarafından gelen dumanların üzerine yolcuların cep telefonuna kaydettiği olayda iki kişinin yaralandığı açıklandı.

Trend 14-01-2023 14:29

Şarjınızın bittiği zamanlarda yardımınıza koşacak 2022 senesinin en iyi powerbank modelleri

Gün içerisinde sürekli şarj problemi yaşayanların imdadına yetişen powerbankler kompakt boyutları, güçlü pilleri ve hızlı şarj özellikleriyle kolayca taşınıp her yerde kullanım imkânı sağlıyor. Birçok ünlü markanın kullanıcı dostu özelliklere sahip powerbank modelleri bulunuyor. Gelin, yanınızdan ayırmayı hiç istemeyeceğiniz, 2022 yılının en iyi powerbank modellerini beraber inceleyelim!

Haber 14-12-2022 08:36

Teknoloji meraklısı yakınlarınıza alabileceğiniz en güzel hediyeler

Teknoloji tutkunu yakınlarınızın gözlerinden kalpler çıkaracak, hem işlevsel hem kaliteli hediye önerisi arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Kulaklıktan hoparlöre, eşya bulucudan televizyon çubuğuna kadar uzanan teknolojik ürünlerle dolu bir liste ile karşınızdayız! Listelediğimiz teknolojik ürünler arasından en beğendiğinizi seçerek sevdiklerinize unutamayacakları, kullandıkça size teşekkür etmek isteyecekleri hediyeler vermenin tadını çıkarabilirsiniz.

Haber 07-12-2022 15:39

Hayatınızı kolaylaştıracak en kullanışlı telefon aksesuarı önerileri

Yaşamımızı büyük ölçüde kolaylaştıran akıllı telefonlar, vazgeçilmez birer parçamız oldu. Bu küçük aletleri daha rahat kullanabilmek ve güvenliklerini sağlayabilmek için kullanıcı dostu pek çok ürün bulunuyor. Telefon tutucusundan stylus kaleme, soğutucu fandan askılığa kadar işinize yarayabilecek şu anda Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan pek çok ürünü sizin için bir araya getirdik. Gelin, telefonunuz için hangi aksesuarları tercih edebileceğinizi birlikte inceleyelim.

Haber 27-11-2022 22:55

Günlük kullanım için son derece pratik olan en iyi TikTok ürünleri

Günlük hayatınızda zamanınızı gereksiz yere harcamaktan hoşlanmıyorsanız doğru yerdesiniz. Son zamanlarda TikTok'ta popüler olan bazı ürünler, kullanışlı olmalarıyla günlük yaşamda sıkça tercih ediliyor. Onlarca farklı çeşitte üretilmiş bu eşyalar, hayatınıza kolaylık sağlamasıyla kendilerine hayran bırakıyor. Gelin, sizler için seçtiğimiz TikTok'ta ünlü olan ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 07-10-2022 16:27

Şarj sorunuyla başları dertte olan iPhone kullanıcılarına iPhone için en iyi powerbank modelleri

iPhone model cep telefonu olup şarj sorunu olmayan kişi sayısı oldukça az olabilir. Özellikle önceki nesil modellerden kullananlar, sürekli olarak şarj problemi yaşar. Yine de bu soruna çözüm bulmak mümkün. Piyasadaki birçok ürün, iPhone cihazlar için üretilir. Siz de sık sık şarj sıkıntısı yaşayan kişilerdenseniz listelediğimiz iPhone için en iyi powerbank modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 05-09-2022 09:40

Bu yaz çıktığınız tatillerde kurtarıcınız olacak yanınızdan ayırmayacağınız ürünler

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil planları da yapılmaya başlandı. Seyahat konforunuzu arttırmak içinse ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılamanıza yardımcı olacak pratik ürünlerden faydalanabilirsiniz. Bu yaz çıktığınız tatillerde kurtarıcınız olacak ve yanınızdan ayırmayacağınız ürünleri inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 02-08-2022 14:10

Telefonunun şarjı hızlı bitenler ve bundan muzdarip olanlara powerbank önerileri

Tam dışarı çıkacaksınız, baktınız telefonunuzun şarjı bitmek üzere. Çıksanız şarjınız bitecek ama telefonu şarja takacak vaktiniz de yok. Belki de sabah erken evden çıktınız ve akşam geç saate kadar dışarıdasınız. Telefonunuzun şarjı ise günün yarısında sinyal vermeye başladı. Şarj edecek bir yere ihtiyacınız var fakat bulamıyorsunuz. Böyle durumlarla siz de sık sık karşılaşıyor musunuz? Öyleyse şarj problemi yaşamadan günü geçirmenizi sağlayacak powerbank önerileri burada!

Haber 23-06-2022 19:22

Mobil oyun tutkunlarına işlerini kolaylaştıracak yardımcı telefon ürünleri

Cep telefonları, oyun tutkunlarının istedikleri her ortamda en pratik şekilde oyun oynamalarına imkân tanıyor. Akıllı cep telefonuyla oyun oynamayı seven ve oyun deneyimini daha zengin bir hâle dönüştürmek isteyenlerin göz atması gereken birçok mobil oyuncu aksesuarı ve telefon ürünleri bulunuyor. Gelin, kalitesiyle fark yaratan ve oyun keyfini arşa çıkaran en iyi yardımcı telefon ürünlerine göz atalım!

Haber 22-06-2022 16:53

Arkadaşlarını kıskandı, kendisine 27 milyon mAh kapasiteli powerbank üretti! Yayınladığı videoyu on binlerce kişi izledi

Çinli bir adam ürettiği powerbank ile yok artık dedirtmeyi başardı. Çinli Handy Geng, kısa süre önce YouTube'da 27 milyon mAh kapasiteli bir taşınabilir şarj cihazı yaptığını açıklayan bir video paylaştı. Video on binlerce kişi tarafından izlenirken, arkadaşlarının kendisinden daha büyük powerbank'lere sahip olmasından bıkan Handy Geng, powerbank'in televizyonu, çamaşır makinesini ve elektrikli bir tencereyi aynı anda kısa devre olmaksızın çalıştırabildiğini de gösterdi.

Haber 31-01-2022 15:57

Asla şarjsız kalmak istemeyenlere bol indirimli powerbank çeşitleri

Akıllı telefonunuz ya da tabletiniz güçlü bir bataryaya sahip olsa da bu cihazları gün içinde sık sık şarj etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Neyse ki powerbankler sayesinde evinizde olmasanız bile bu konuda endişelenmenize gerek yok. Gittiğiniz her yere kolayca taşıyabileceğiniz, sizi asla yarı yolda bırakmayacak en başarılı powerbank modellerini sizler için araştırdık.

Haber 25-11-2021 14:41

Patlayan powerbank parmağını kopardı: Lisanslı ürün aldım ama havan topu gibi patladı

Erzurum'da Münip Bozoğlu'nun (34) şarjdayken duman çıktığını görüp pencereden atmaya çalıştığı powerbank (taşınabilir şarj cihazı) elinde patladı. Bozoğlu'nun kopan sağ elinin işaret parmağı hastanede yerine dikildi. Münip Bozoğlu, "Güneydoğu'da askerlik yaparken 20 metre yakınıma havan topu düştü. Powerbank'ın patlaması da aynı onun gibi gürültülü oldu" dedi.

Haber 04-11-2021 11:43

Sizi asla yarı yolda ve şarjsız bırakmayacak en iyi powerbank modelleri

Cep telefonunuzun şarjı, ona en çok ihtiyaç duyduğunuz anda aniden bitip kapandı mı? Bu, maalesef herkesin başına geliyor ancak artık cep telefonunuzun şarjı bittiğinde telaşlı bir şekilde priz aramayacaksınız! Çünkü bu derdinize son verecek en kaliteli powerbank tavsiyelerini sizler için bir araya getirdik.

Haber 02-10-2021 12:27