Prof Dr Canan Karatay Haberleri

Canan Karatay'dan kilo veremeyenler için ezber bozan sözler! Önce Bu bir kısır döngü! dedi, sonra uyardı: Vücudun en büyük düşmanı!

Ezber bozan açıklamaları ile gündemden düşmeyen ünlü doktor Canan Karatay, sağlık beslenme düzenine dikkat etmelerine karşın kilo veremeyen kişiler için uyarıda bulundu. Kronik strese değinen uzman isim, "Vücudun en büyük düşmanı" dedi. Canan Karatay, "İnsülin yüksekliği ile kortizol yüksekliği birlikte gittiği zaman seks hormonu da azalır." ifadesini kullandı.

Haber 24-12-2023 14:23

Canan Karatay Defalarca anlattık, dilimizde tüy bitti diyerek uyardı: Sinir bozan televizyon programlarını izliyorsanız...

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, uyku sorunu çeken vatandaşlar için dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Konuşmasına melatonin hormonuna değinerek başlayan uzman isim, "Vücudumuzdaki bozuk, hastalıklı, eksik ve yaşlı hücreler için uyku çok önemli" dedi.

Haber 22-12-2023 14:43

Artık çocuklarda bile görülüyor! Canan Karatay 100 kat daha toksik! diyerek uyardı! Vücut kendi kendini yiyor!

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bilhassa yetişkinlerde görülen bazı hastalıkların artık çocuklarda da görülebildiğini belirtip uyarıda bulundu. Uzman isim otoimmün hastalıklara değindi ve "Vücudun kendi içinde savaş var. Vücut, kendi kendini yiyor! Bağışıklık tersine çalışıyor." dedi.

Haber 18-12-2023 13:50

Canan Karatay'dan ezber bozan sözler! Doktorlar bunu kabul etmiyor diyerek uyardı! Beyin sağlığı için en önemli unsur...

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı çarpıcı açıklamalarla da adından söz ettiren ünlü doktor Canan Karatay, koronavirüs sonrası yaşanan unutkanlık ve konsantrasyon eksikliğine değinip 'beyin' sağlığı konusunda uyarıda bulundu. Konuya dair unsurları bir bir sıralayan uzman isim "Doktorlar bunu kabul etmiyor!" diyerek "Beyinde bozukluk meydana geliyor." ifadesini kullandı.

Haber 14-12-2023 12:00

Prof Dr Canan Karatay

Prof Dr Canan Karatay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Prof Dr Canan Karatay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Canan Karatay, En tehlikelisi! diyerek uyardı! Bütün hastalıkların altında onlar yatıyor!

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı çarpıcı açıklamalarla da adından söz ettiren ünlü doktor Canan Karatay, Parkinson hastalığına neden olan toksinleri tek tek sıraladı. Uzman isim nörodejeneratif hastalıklara karşı nasıl önlem alınacağını da belirtti. Karatay, "En tehlikelisi!" diyerek uyardı.

Haber 10-12-2023 15:34

Canan Karatay uyardı! Balıkları tüketmeden önce mutlaka test edin! Zehre dönüşebilir!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılara bir yenisini daha ekledi. Kış aylarının vazgeçilmez besin kaynaklarından olan balığa değinen uzman isim zehirlenmemek için pratik kontrol yöntemlerini açıkladı. Kış aylarında balık konusunda sağlıklı beslenme deneyimi için bu önlemleri mutlaka alın.

Haber 26-11-2023 14:00

Bunu yapan hasta olmuyor! Prof. Dr. Canan Karatay 'Süper besin!' diyerek uyardı: Günde 10 adete kadar yetiyor

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay favori besinini açıkladı. Uzman ismin, "süper besin" diyerek önerdiği bu gıda, yalnız kilo vermeye yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda beyin ve sinirleri geliştirmeye kadar birçok konuda fayda sağlıyor.

Kadin 24-11-2023 13:47

Canan Karatay'dan 'sabah kahvaltısı' uyarısı! Zeytin ve peynir yerken bu hataları yapıyorsanız dikkat! Meğer pek de masum değilmiş

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Sabah kahvaltıların vazgeçilmezleri olan zeytin ve peynir tüketiminde yapılan hatalara değinen uzman isim uyarıda bulundu. Bu hatalar ciddi sağlık problemlerinin yaşanmasına neden olabiliyor.

Kadin 17-11-2023 07:30

Prof. Dr. Canan Karatay'dan stres ve kaygıya karşı doğal çözüm! Bu maddelere dikkat

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez günümüzün yaygın problemi stres ve kaygı hakkında konuşan Karatay, bu konuda dikkat edilmesi gereken noktaları da tek tek açıkladı.

Haber 11-11-2023 09:52

Uyurken kilo vermek mümkün mü? Canan Karatay zayıflamanın sırrını açıkladı, göbek yağlarınıza veda edin!

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kilo probleminden muzdarip kişiler için zayıflamanın sırrını verdi. Her zaman, sağlıklı beslenen ve düzenli egzersiz yapan kişilerin daha enerjik olacağını vurgulayan uzman isim, leptin hormonuna dikkat çekip uyarıda bulundu.

Haber 06-11-2023 06:59

Deli danalar gibi koşmayın diyen Canan Karatay'dan kritik uyarı! Kronik halsizliğin nedeni bakın neymiş...

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Sık sık 'Pilim bitti' diyerek yaşadıkları halsizliklerden dem vuranlara öneride bulunan uzman isim, içsel stres kadar fiziksel stresten de uzak durulması gerektiğini belirtip "Deli danalar gibi koşarsak, 8 saat tenis oynarsak halsizlik olur” dedi.

Haber 23-10-2023 06:54

Canan Karatay'dan kritik uyarı! Hem ekmeği unutacaksınız hem de iştahınız bıçak gibi kesilecek

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, iki besin sayesinde hem ekmeksiz de doyabileceğinizi hem de iştahınızın kesileceğini ifade etti.

Haber 02-10-2023 07:08

Canan Karatay'dan kritik uyarı! Tüketmeden önce bir daha düşünün, meğer o besin erkeklerde kelliğe yol açıyormuş

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay saç dökülmesi sorununa değindi. Uzman isim, sağlıklı beslenmenin bir yaşam biçimi olduğunu vurguladı ve bilhassa erkeklerde saç dökülmesine neden olan besine karşı uyardı.

Haber 26-09-2023 09:55

Canan Karatay'dan çarpıcı uyarı! Meğer yanlış biliyormuşuz, böyle görünüyorsa sakın yemeyin

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez domatesi mercek altına aldı. Uzman isim domatesin bir sebze değil meyve olduğunu vurgulayıp içeriğinde fazla oranda şeker barındırdığını belirtti. Karatay yanlış bilinen bir konuya da değinip vatandaşları uyardı. Uzman isim "Domates böyle görünüyorsa tüketmeyin" dedi.

Haber 22-09-2023 13:31

Canan Karatay altını çizerek uyardı! Bakıp geçmeyin, meğer o besin kanser dahil birçok hastalığa karşı kalkan görevi görüyormuş

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı ezber bozan açıklamalara yenilerini eklemeye devam ediyor. Uzman isim bilhassa kışın tüketilen bir sebzeye dikkat çekip uyarıda bulundu. Meğer birçok kişinin bakıp geçtiği o sebze kanser dahil birçok hastalığa karşı kalkan görevi görüyormuş. İşte Canan Karatay'ın gündem olan o uyarısı...

Haber 08-09-2023 07:09

İnsan sağlığının en büyük düşmanı! Canan Karatay uyardı, kapıdan dahi içeri giremeyecek

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay insan sağlığının en büyük düşmanlarından olan strese karşı uyardı. Uzman isim, stresle nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.

Haber 05-09-2023 07:06

Canan Karatay'dan çarpıcı uyarı! Göbek yağlarınızla vedalaşın, uyurken bile kilo vereceksiniz

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay'dan çarpıcı bir uyarı geldi. Uzman isim leptin hormonuna dikkat çekip uykuda kilo verilebileceğini ifade etti.

Haber 01-09-2023 07:18

Canan Karatay'dan 2025 yılı için korkutan öngürü! Aman dikkat, Herkes buna hazırlık yapıyor diyerek uyardı

Ezber bozan açıklamalarıyla bilinen İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, “2025’te büyük bir kıtlık başlayacak dünyada ve bütün herkes buna hazırlık yapıyor” açıklamasıyla bir kez daha gündem oldu. Uzman ismin bu sözleri olası felaket senaryoları ile ilgili bilinçlendirmeye yönelik bir çaba olarak görülüyor. İşte Canan Karatay'ın o açıklaması...

Haber 30-08-2023 09:41

Canan Karatay Tehlikeli, çöpe atın diyerek uyardı! Bakın çamaşırlarını nasıl yıkıyormuş

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı açıklamalarla da gündem olan İç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'dan çarpıcı bir uyarı geldi. Uzman isim ezber bozan açıklamasında çamaşır yıkarken yapılan bir hataya değinip "Çöpe atın" ifadesini kullandı. Uzman isim, kendi temizlik yöntemine de değindi. Bakın Prof. Dr. Canan Karatay çamaşırlarını nasıl yıkıyormuş...

Haber 28-08-2023 06:51

Yazın herkes severek tüketiyor! Canan Karatay tehlikelerini sıralayıp uyardı, sakın 'sağlıklı' deyip geçmeyin!

Prof. Dr. Canan Karatay yazın tüketilen besinleri işaret edip dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Uzman isim, bazı hastaların uzak durması gerektiği meyveleri sıraladı ve takipçilerini "Tehlikeli!" diyerek ikaz etti.

Haber 25-08-2023 07:26

Herkes kullanıyor! Canan Karatay bağışıklığı çökerten en büyük tehditleri sıraladı! Elimizden düşürmüyoruz ama...

İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay ezber bozan açıklamalarına yenisini ekledi. Akıllı telefonların yaydığı radyasyona dikkat çeken ve 4.5 G ile 5.5 G mobil iletişim teknolojisine ilişkin uyarıda bulunan Canan Karatay bunların olumsuz etkilerini tek tek sıraladı.

Haber 15-08-2023 10:06

Vücuttaki toksinlerin panzehiri! Canan Karatay uyardı! Eğer deniz kenarında bunu yaparsanız...

Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamada tiroit hormonunun yapımında görev alan iyotun önemine değindi. Uzman isim, iyotun parazit, virüs, mikrop ve toksinleri öldürdüğünü söyledi. İşte, takipçilerine denizde bol bol vakit geçirmelerini öneren İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın o açıklaması...

Haber 14-08-2023 11:59

Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: Evinizde varsa derhal çöpe atın! Hastalıklara davetiye çıkarıyor

Prof. Dr. Canan Karatay dikkat çeken uyarılarda bulunuyor. Neredeyse her evde bulunan ve biz fark etmeden bakteri ve hastalık saçan o ürün için tehlikeyi dile getirdi. Karatay'ın uyarılarına göre mutfağınıza sokmamanız gereken o ürünü varsa sık sık yenilemelisiniz.

Haber 11-08-2023 09:00

Canan Karatay'dan kilo sorunu yaşayanlara mucize öneri! Kahvaltıda bunu tüketenlerin karnı dümdüz olacak

Sağlıklı beslenme ve kalp sağlığı konusunda verdiği tavsiyelerle adından söz ettiren İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'dan kilo sorunu yaşayanlara mucize bir öneri geldi. Uzman isim kahvaltıda tüketilmesi halinde karnı dümdüz yapan besinleri açıkladı. Canan Karay'ın açıklamasına göre bu gıdaları yiyenler rahatlıkla kilo veriyor. İşte o mucize öneri...

Haber 25-07-2023 11:56

İlaçları çöpe attıran besin! Canan Karatay açıkladı! Meğer her sabah tüketildiğinde...

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı açıklamalarla da ezber bozan Prof. Dr. Canan Karatay ilaçları çöpe attıracak besini duyurdu. Uzman ismin, 30 yağ çeşidi barındırması nedeniyle vatandaşlara kahvaltı masalarında ve salatalarda yer vermesini önerdiği besin meğer şifa deposuymuş. İşte, Canan Karatay'ın o uyarısı...

Haber 19-07-2023 11:06

Canan Karatay'dan ezber bozan uyarı! Dikkat bu alışkanlık kısırlık riskini 3 kat artırıyor

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı açıklamalarla da gündem olmaya devam ediyor. Kahvaltı alışkanlarına değinen uzman isimden 'kısırlık' uyarısı geldi. Canan Karatay'ın yaptığı açıklamaya göre; sofralarda yapılan bu yaygın hata kısırlık riskini üçe katlıyor.

Haber 03-07-2023 10:53

Kilo vermek isteyenler dikkat! Canan Karatay açıkladı, suya limon atın olacakları görün

Yaptığı açıklamalarla ezberleri bozan Prof. Dr. Canan Karatay'dan kilo vermek isteyenler için dikkat çeken bir uyarı geldi. Uzman isim, limonlu suyun vücuda etkilerini maddeler halinde sıraladı. Yaz aylarında fit görünmek isteyenler Canan Karatay'ın bahsettiği bu karışımı yanından eksik etmeyecek.

Haber 01-07-2023 10:59

Canan Karatay'dan ezber bozan uyarı! Dikkat kullanıyorsanız hemen çöpe atın

Prof. Dr. Canan Karatay, hastalıklar ve sağlıklı beslenme hakkında yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Kendi evinde çamaşırlarını nasıl yıkadığını açıklayan Prof. Dr. uzman isim, "Eğer deterjan kullanıyorsanız çöpe atın" diyerek tavsiyede bulundu. İşte Canan Karatay'ın şaşırtan açıklaması...

Haber 26-06-2023 15:33

Karatay İnsan sağlığı için tam bir zehir diyerek uyardı! Bağışıklık sistemini mahvediyor

Sağlığımızı korumak için günlük hayatta tükettiğimiz yiyecek ve içeceklere dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle gençler arasında sıklıkla tüketilen bir içeceğin zararlarından bahseden Canan Karatay, bu içeceğin bağışıklık sistemi ve kalp için büyük tehlike oluşturduğunu açıkladı.

Haber 18-06-2023 09:40

Prof. Dr. Canan Karatay kısırlığa neden olan yiyeceği açıkladı! Morfin gibi bağımlılık yapıyor

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı yaşam ve hastalıklar üzerine yaptığı açıklamalarla oldukça dikkat çekiyor. Zararlarının farkında olmadan sıklıkla tükettiğimiz bir gıdanın bağımlılık yaptığını ve kısırlığa yol açtığını belirten Karatay, fırıncıları uyardı.

Haber 17-05-2023 08:56

Prof. Dr. Canan Karatay'dan süper besin açıklaması! Ramazan ayında günde iki tane yerseniz...

Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenme hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündem oluyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarda ve sahurda nasıl beslenmek nasıl beslenmek gerek soruları aratıyor. Prof. Dr. Canan Karatay, süper besin diyerek Ramazan ayında mutlaka tüketilmesi gereken sağlıklı gıdayı açıkladı.

Haber 17-03-2023 14:14

Prof. Dr. Canan Karatay'dan uyarı: Mutfağınızda varsa hemen çöpe atın! Hastalık ve bakteri saçıyor

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda sık sık uyarılarda bulunuyor. Karatay, ev hanımlarını uyararak mutfağa sokulmaması gereken, varsa sürekli yenilenmesi gerektiği o üründen bahsederek bakteri ve hastalık saçtığını dile getirdi.

Haber 10-03-2023 09:18

Prof. Dr. Canan Karatay tehlikeye karşı uyardı! Zeytini sakın böyle yemeyin! Kısırlığa yol açıyor

Kahvaltıda yediğimiz gıdalar tüm günümüzü ve sağlığımızı etkiliyor. Bu sebeple yediğimiz gıdaların sağlıklı olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Bazen gıdaların daha sağlıklı olacağını düşünerek onlara yaptığımız işlemler oldukça riskli durumlara neden olabiliyor. Prof. Dr. Canan Karatay zeytini yanlış tüketmenin kısırlığa neden olabileceğini belirterek uyardı.

Haber 28-02-2023 09:17

Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı: Her sabah tüketilirse ilaç yerine geçiyor! Tehlikeli hastalığın kesin çözümü

Kahvaltıda tüketilen yiyecekler sağlığımız için büyük önem taşıyor. Uzmanlar kahvaltıda tüketilen yiyeceklere dikkat edilmesi gerektiğini savunuyor. Sağlıklı beslenme hakkında ilgi çekici açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay her sabah tüketmeniz gereken ve tehlikeli hastalıkları önlemede başarılı sonuçlar sağlayan o gıdayı açıkladı.

Haber 23-02-2023 09:12

Prof. Dr. Canan Karatay'ın tavsiyesi sonunda kanıtlandı! Doktorlardan uzak tutan Dünyanın en sağlıklı yemeği

Sağlıklı beslenme vücudumuz için büyük önem taşıyor. Kış aylarından grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklardan ve daha tehlikeli hastalıklardan korunmamızı sağlayan birçok gıda bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay'ın "Dünyanın en sağlıklı yemeği" diyerek önerdiği o gıda vücudu zırh gibi koruyor.

Haber 11-01-2023 11:27

Prof. Dr. Canan Karatay'ın favori karışımı! Hastalıklara karşı zırh gibi koruyor, ömrünüze ömür katıyor

Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamalar ve verdiği tariflerle sık sık gündeme geliyor. Kendi Youtube kanalında sağlıklı yaşam üzerine içerikler paylaşan Karatay, yaz-kış her sabah tükettiği karışımı açıkladı. Bu karışımın vücudu kış hastalıklarına karşı zırh gibi koruduğu biliniyor.

Haber 10-01-2023 09:03

Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı! Hastalıkların temelini atıyor: Tıkalı burnu açmak için...

Kış aylarında artış gösteren grip ve soğuk algınlıkları nedeniyle artan şikayetler tüm hayatı olumsuz etkiliyor. Özellikle bu sene kış hastalıklarına yakalanan kişi sayısının fazla olduğu belirtiliyor. Yaptığı her açıklama gündem yaratan Prof. Dr. Canan Karatay, bu hastalıkların en olumsuz etkileri arasında bulunan tıkalı burundan kurtulmak için yapmanız gereken karışımı açıkladı.

Haber 06-12-2022 13:55

Aç karnına içilen bir kaşık kanserden kalp hastalıklarına kadar birçok hastalığın şifası

Zeytin ve zeytinyağı sağlık için çok etkili sonuçlar almamızı sağlıyor. Kahvaltılarda ve yemeklerin içerisinde sıklıkla kullanılan zeytinyağının faydaları saymakla bitmiyor. Diğer yağlara göre çok daha faydalı olan bu yağın her sabah bir kaşık içilmesi mucizevi sonuçlar sağlıyor. Prof. Dr. Canan Karatay'da zeytinyağının faydalarını vurguluyor.

Haber 24-10-2022 07:48

Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: Evlerinize sokmayın! En büyük zehir bunlar

Evin temizliği sağlık için büyük önem taşıyor. Temizlikte kullanılan malzemeler de sağlığı etkileyen etkenler arasında bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay temizleyicilerin içerisinde bulunan kimyasalların sağlık üzerindeki etkilerini anlatarak ve günlük kullanılan bulaşık süngerlerinin tehlikelerine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Kadin 16-10-2022 07:10

Çöpe atıyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz! Zeytin çekirdeğinin şaşırtan faydaları saymakla bitmiyor

Zeytin kahvaltılarda en tüketilen yiyecekler arasında bulunuyor. Birçok çeşidi bulunan zeytin ve zeytinyağı sağlık için oldukça faydalı olarak görülüyor. Yıllardır konuşulan zeytin çekirdeği faydası da toplumda merak edilen konular arasında bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay gibi uzmanlar zeytin çekirdeğinin faydalarından yararlanmanız gerektiğini belirtiyor. Bu çekirdekler kabızdan kansere kadar birçok hastalık için etkili sonuçlar sağlıyor.

Haber 03-10-2022 08:42

Prof. Dr. Canan Karatay: Uyurken kilo vermeniz mümkün! Bu yiyecekler kanser yapıyor

Kilo vermek için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak yapılan bu yöntemlerin etkisi istenilen seviyede olmuyor. Sağlıklı beslenme hakkında çarpıcı önerilerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, uyurken kilo verebileceğinizi belirterek sağlığınız için uzak durmanız gereken besinleri açıkladı.

Haber 14-09-2022 14:26