Pucca Haberleri Ve Son Dakika Pucca Haberleri

Pucca Haberleri Ve Son Dakika Pucca Haberleri

PuCCa takma adı ile tanınan Selan Pınar Işık, 3 Haziran 1987 Karşıyaka, İzmir doğumlu bir yazar ve internet fenomenidir. Karşıyaka Kız Lisesi mezunu olan Işık, Ankara’da radyoda çalışmaya başladı. Daha sonra bir kanalda montaj yapan Işık Radyo Televizyon Sinema ve Gazetecilik bölümlerinde eğitim gördü. PuCCa atakma adı ile Blog yazıp Twitter’da dikkat çeken paylaşımlar yapan Işık 2010 yılında blog yazılarını kitaplaştırdı ve Küçük Aptalın Büyük Dünyası kitabını yazdı. İlk kitabı 2014 yılında Hadi İnşallah adıyla sinemaya uyarlandı. Bunu 2011 yılında Ve Geri Kalan Her Şey, 2012 yılında Allah Beni Böyle Yaratmış, 2013 yılında Ay Hadi İnşallah!, 2015 yılında O Adam Buraya Gelecek, 2016 yılında PuCCa Günlük - Pembe ve PuCCa Günlük - Siyah, 2017 yılında Şimdi Biz Neyiz?, 2019 yılında ise Peki Ya Şimdi? kitaplarını takip etti.

Pucca Haberleri

Pucca’dan ‘Evimi mahvetti’ diyen Tuba Ünsal’a yanıt geldi: Partilerinize çağırıp...

Oyuncu Tuba Ünsal, Pucca'nın kirasını ödemediğini iddia eden ev sahibi Jale Tuncer'e destek veren bir paylaşım yaptı. Pucca, Tuba Ünsal’ın iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Magazin 12-02-2024 14:10

Pucca’dan ‘Evimi mahvetti’ diyen Tuba Ünsal’a yanıt geldi

Ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" dedi. Pucca, iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Magazin 12-02-2024 14:09

Pucca’dan ‘Evimi mahvetti’ diyen Tuba Ünsal’a yanıt geldi

Ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" dedi. Pucca, iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Magazin 12-02-2024 14:09

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' diyerek isyan etti! Pucca'dan yanıt geldi

'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık ev sahibiyle mahkemelik oldu. Pucca'nın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer, sosyal medya fenomeninden 16 aydır kirasını alamadığını belirtti. Ünlü fenomen hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Magazin 09-02-2024 10:52

Pucca

Pucca Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pucca Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyada sütyen tartışması! Pucca: Sütyenim bile yok...

Sütyen konusu döndü dolaştı yine gündem oldu. Ecem Taşer isimli sosyal medya kullanıcısı 5 yıldır sütyen kullanmadığını açıkladığı paylaşımıyla tepki çekti. Pucca tepkilere anlam veremeyip kendisi de sütyensizler tarafında yer aldı.

Magazin 07-12-2023 15:03

MASAK gönderisi olay olmuştu! Pucca'nın eski eşi Osman Karagöz'ün cezaevine girdiği ortaya çıktı

Pucca lakabıyla tanınan yazar Selen Işık Pınar'ın eski eşi Serhat Osman Karagöz sosyal medyayı oldukça aktif kullanan isimlerden biri. Son olarak oğlu ile birlikte MASAK imalı bir paylaşımda bulunan Osman Karagöz bu paylaşımın ardından uzun zamandır sessizdi. Karagöz'ün 'Instagram'da saçma sapan yazı yazan birinin ismini paylaştığı için' hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

Magazin 06-12-2023 14:10

6 yaşındaki oğlu 3'üncü kattan düşmüştü! Fenomen yazar Pucca oğlunun sağlığıyla ilgili güzel haberi verdi

Pucca lakaplı fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın oyuncu Serhat Osman Karagöz ile evliliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki oğlu Batı, geçtiğimiz hafta 3'üncü kattan düşerek apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü fenomen oğlunun sağlık durumu hakkın son durumu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 05-05-2023 14:56

Fenomen yazar Pucca'nın 6 yaşındaki oğlu 3. kattan düştü! Apar topar ameliyata alındı

Pucca lakaplı fenomen ve yazar Selen Pınar Işık'ın 6 yaşındaki oğlu Batı talihsiz bir kaza yaşadı ve 3. kattan düştü. Vücudundaki, kırıklardan dolayı apar topar ameliyata alınan Batı'nın sağlık durumu hakkında annesi sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Magazin 27-04-2023 10:04

Fenomen Pucca'dan Emre Belözoğlu'na: Şeref denen şeyi...

Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, kendisine küfür eden Beşiktaş taraftarlarına sert çıkmıştı. Emre Belözoğlu'nun bazı sözleri sosyal medyada da gündem oldu. Fenomen Pucca da o sözlere tepkisiz kalmadı.

Magazin 14-03-2023 14:46

Telefonu çalınan ünlü yazar Pucca'ya şantaj şoku! 'Çıplak fotoğraflarımın bulunduğu...'

Sosyal medya fenomeni ve yazar Pucca, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla, cep telefonunu çalan hırsızların kendisine şantajda bulunduğunu açıklayarak, "Telefonda çıplak fotoğraflarımın bulunduğu, ortaya atmamak için 500 bin TL istedikleri maili geldi" diyerek, yaşadığı dehşet verici durumu anlattı.

Magazin 15-06-2022 10:17

Yazar Pucca'nın dışkı paylaşımı mide bulandırdı! İddialar dehşete düşürdü

Sosyal medya fenomeni ve yazar Pucca, sosyal medya hesabından ortaya attığı iddia ile büyük ses getirdi. Pucca, bir Türk fenomenin para karşılığında Dubaili iş insanının ağzına dışkılamasına izin verdiğini öne sürdü.

Magazin 07-05-2022 07:54

Öyle bir paylaşımda bulundu ki! Pucca'dan 'yok artık' dedirten sözler: Erkekler benden uzak durun lütfen!

Pucca adıyla tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın Instagram paylaşımı görenleri şaşırttı. Ünlü fenomen çevrimiçi yaptığı ilişki testinin sonucunu ti'ye alarak "Erkekler benden uzak durun lütfen!" ifadesine yer verdi.

Magazin 30-04-2022 21:32

Fenomen Pucca itirafıyla şaşırttı! Karaktersiz kızlardan bir tanesiyim

Asıl adı Selen Pınar Işık olan Pucca, son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren isimlerden biri oldu. Yazar ve fenomen olan Pucca, konuk olduğu bir programda itirafıyla duyanları şaşırttı.

Magazin 28-04-2022 22:00

Pucca takma adıyla tanınan Pınar Işık'tan eski eşi Osman Karagöz'e 'İyi ki boşamışım' çelengi

Pucca adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık, 2019 yılında oyuncu Osman Karagöz ile boşandı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ikili 14 Şubat sevgililer günü için yaptığı paylaşımla güldürdü. Pucca boşandığı eşi Osman Karagöz'e "Çok şükür iyi ki seni boşamışım" yazılı çelenk gönderdi.

Magazin 14-02-2022 14:09

Pucca'dan olay Gülşen yorumu! ''Ağzının suyu aka aka kendini jiletleyen kadınlar!''

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında pek çok kez soruşturma başlatılan ünlü yazar Pucca, bu defa Gülşen yorumuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 18-01-2022 16:28

Sosyal medya fenomeni Pucca'ya 5 ay 18 gün hapis cezası

Sosyal medya hesabından erkeklerle ilgili paylaşım yapan "Pucca" lakaplı Pınar Yıldırım "Halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 5 ay 18 gün hapis cezasıyla cezalandırıldı. Mahkeme sanığın daha önce kasıtlı bir suçtan mahkum olmaması nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Magazin 22-10-2021 17:33

Pucca'ya 1 yıla kadar hapis istemi

Sosyal medya hesabından erkeklerle ilgili paylaşım yapan "Pucca" lakaplı Pınar Yıldırım hakkında "Halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianame kabul edilirse tutuksuz şüpheli Yıldırım, hakim karşısına çıkacak.

Magazin 15-09-2021 16:44

Ümitcan Uygun'un abisi Erol Uygun'dan Pucca'ya şoke eden mesajlar!

Pucca takma adıyla tanınan Pınar Karagöz ile Esra Hankulu cinayetinde tutuklanan Ümitcan Uygun'un abisi Erol Uygun sosyal medyada birbirine girdi. Erol Uygun'un Pucca'ya attığı mesajlar şoke etti.

Magazin 08-08-2021 07:53

Pucca kimdir, nereli? Pucca ismiyle bilinen Pınar Karagöz kaç yaşında, neden gözaltına alındı?

Asıl ismi Pınar Karagöz olan ve 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni gözaltına alındığını sosyal medyadan duyurdu. Karagöz ile ilgili yaşanan gelişme sonrası hayatı merak konusu oldu. Peki Pucca kimdir, nereli? Pucca ismiyle bilinen Pınar Karagöz kaç yaşında, neden gözaltına alındı? İşte ayrıntılar...

Magazin 16-07-2021 23:02

Pucca lakaplı fenomen Pınar Karagöz'ün neden gözaltına alındığı belli oldu

Attığı tweetle gözaltına alındığını söyleyen sosyal medya fenomeni ve yazar, "Pucca" takma isimli Pınar Karagöz, olayın iç yüzünü açıkladı. Karagöz, 1 yıl önce attığı tweet yüzünden gözaltına alındığını söyledi.

Magazin 16-07-2021 21:36

Pucca adıyla tanınan Pınar Karagöz gözaltına alındı

'Pucca' ismiyle tanınan Pınar Karagöz gözaltına alındığını sosyal medya hesabından duyurdu. Karagöz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Hakkımda hayırlısı" dedi.

Magazin 16-07-2021 16:36

Arif Verimli: 'Çok konuşan çok bilen değildir'

Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programından 14 yılın ardından ayrılan Arif Verimli'nin gidişi olay olmuştu. Sosyal medya fenomeni Pucca'nın Arif Verimli hakkında attığı tweet'e Verimli yanıt verdi.

Magazin 19-03-2021 21:07

Serhat Osman Karagöz'den Pucca'ya: İyi ki boşandık!

'Pucca' ve Serhat Osman Karagöz, iki yıl önce evliliklerini sonlandırmıştı. Sevgililer Günü'nde eski eşine çiçek yollayan Karagöz notuyla olay oldu.

Magazin 14-02-2021 15:37

Pucca'dan Ece Erken'e: Donumda sallarım sizi!

Gerçek adı Selen Pınar Işık olan ancak Pucca ismiyle ünlenen sosyal medya fenomeni Ece Erken'le atıştı. Pucca Ece Erken'e söylediği sözlerle şoke etti.

Magazin 08-05-2020 13:44

Alişan'dan Pucca'ya: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum!

Sosyal medya fenomeni Pucca’nın paylaşımı gündem oldu. Alişan ile ilgili bir paylaşım yapan Pucca'ya Alişan "Cumhurbaşkanı’mızı çok seviyorum" tepkisini verdi.

Magazin 06-05-2020 15:01

Sosyal medya fenomenine hapis cezasına savcılıktan itiraz

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "Pucca" takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme" suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezası kararına, usul ve yasaya aykırı olduğu gerekçesiyle istinafa itirazda bulundu

Haber 31-07-2019 16:07

Savcı Pucca'nın beraatini istedi

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, İstinaf Mahkemesi'ne başvurarak, Pucca adı ile tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün, "Uyuşturucu madde kullanımını özendirme" suçundan aldığı 5 yıl 10 aylık hapis cezasının kaldırılarak beraatine karar verilmesini istedi.

Magazin 31-07-2019 15:08

Pucca adıyla tanınan Pınar Karagöz'ün hapis cezasının gerekçesi açıklandı

"Pucca" takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme" suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına mahkum edildiği davanın gerekçeli kararı hazırlandı.

Magazin 23-07-2019 17:21

Sosyal medya fenomenine hapis cezasının gerekçesi açıklandı

"Pucca" takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme" suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına mahkum edildiği davanın gerekçeli kararı hazırlandı - Gerekçeli karardan: - "Sanığın sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarda, uyuşturucu kullanımının bir suç değil de insanların geçimini sağlayabileceği bir ekmek kapısı olduğunu ima ettiği anlaşılmıştır"

Haber 23-07-2019 17:15

Escobar'ın oğlu hapis cezası alan Pucca'yı takibe aldı

'Pucca' lakaplı sosyal medya fenomeni attığı Escobar tweeti yüzünden 5 yıl 10 ay hapis cezası almıştı. Aldığı cezayı göz yaşları içindi duyuran Pucca'yı Escobar'ın oğlu Instagram'dan takip etmeye başladı.

Magazin 17-07-2019 09:35

Uyuşturucuya özendirmekten hapis cezası alan Pucca'nın imza günü iptal edildi

Uyuşturucuya özendirme suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Pucca lakaplı sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz, olay sonrası ünlü kitabevinin imza gününü iptal ettiğini duyurdu.

Trend 13-07-2019 14:23

Pucca'nın hapis cezasına ünlülerden tepki!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz, uyuşturucuya özendirme davasından dolayı, 5 yıl 10 ay hapis cezası ve 66 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı. Ünlü ismin eski eşi oyuncu Serhat Osman Karagöz, tepkisini sosyal medya hesabından, ''Sen teslim olmadan önce beni öldürmeleri lazım'' diyerek isyan etti. İşte Pucca hakkında çıkan hapis kararına ünlü isimlerden gelen tepkiler...

Magazin 12-07-2019 13:39

Sosyal medya fenomeni 'Pucca' ya hapis şoku!

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda "Uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği" iddiasıyla yargılana 'Pucca' lakaplı Pınar Karagöz, 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 666 lira para cezasına çarptırıldı. Aynı davada aynı suçlamayla yargılanan 'Burry Soprano' lakaplı rap şarkıcısı Burak Aydoğduoğlu'nun ise beraatine karar verildi.

Magazin 12-07-2019 11:00

Sosyal medya fenomenine uyuşturucuya özendirme cezası

"Pucca" takma ismini kullanan Pınar Karagöz, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme" suçundan yargılandığı davada, 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı

Haber 12-07-2019 10:54

Sosyal medya fenomenleri 'Pucca' ve 'Buryy' hakim karşısında!

Sosyal medyada "Pucca" takma ismini kullanan Pınar Karagöz ve "Buryy" lakaplı şarkıcı Burak Aydoğduoğlu, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasına özendirme" suçundan haklarında açılan dava kapsamında hakim karşısına çıktı. Sanıklar, suçlamaları reddederek, beraatlerini talep etti. Duruşmada savunma yapan Pınar Karagöz,”Yaptığım paylaşımları kesinlikle uyuşturucu maddeyi özendirme amacıyla yapmadım. Moda olduğu için bu şekilde paylaşım yaptım” dedi.

Trend 28-05-2019 12:59

Sosyal medya fenomenlerinin uyuşturucuyu özendirme davası

"Pucca" takma ismini kullanan Pınar Karagöz ve "Buryy" lakaplı şarkıcı Burak Aydoğduoğlu'nun "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasına özendirme" suçundan 10'ar yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı

Haber 28-05-2019 11:40

Fenomenlerin uyuşturucu davasında flaş gelişme! Hapis cezası istendi

Sosyal medyada "Pucca" takma isimini kullanan Pınar Karagöz ve "Buryy" lakaplı şarkıcı Burak Aydoğduoğlu hakkında, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasına özendirme" suçundan 5 yıldan 10'ar yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Haber 20-12-2018 18:34

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Pucca'dan açıklama

Sosyal medya fenomenlerine yönelik "Sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu övmek" suçlamasıyla gözaltına alınan 4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Sosyal medyadan serbest bırakıldığını duyuran Pucca açıklama yaptı.

Magazin 01-10-2018 19:46

Pucca kocasını dövenlere Twitter'dan teşekkür etti

Pucca adıyla tanınan yazar ve sosyal medya fenomeni olan Selen Pınar Işık Twitter hesabından eşi Serhat Osman Karagöz'ü dövenlere teşekkür etti.

Magazin 01-09-2018 14:54

Sosyal medya fenomeni Pucca'nın evine polis baskını

Sosyal medyada Pucca adıyla tanınan Selen Pınar Işık'ın ailesinin evinin oğlu Batı'yı kastederek attığı tweet nedeniyle basıldığı belirtildi.

Magazin 29-06-2018 11:14

‘Batı'nın uşağıyım' yazan Pucca 'Babamın evinde örgüt kanıtı aramışlar, Batı oğlumun adı'

Sosyal medya fenomeni Pucca adıyla tanınan Selen Pınar Işık, oğlu Batı’yla ilgili olarak Twitter’da yaptığı “Batı’nın uşağıyım” paylaşımının ardından polislerin babasının evine giderek kendisini sorduğunu ve arama yaptıklarını yazdı. Pucca'nın seçimler öncesinde attığı Muharrem İnce tweet'iyle tepki toplamıştı.

Magazin 28-06-2018 23:34

Pucca'nın Muharrem İnce ile ilgili sözlerine tepki yağdı

Muharrem İnce'nin resepsiyonda çekilen fotoğrafını paylaşarak "Ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor" diyen yazar Pucca'ya tepkiler devam ediyor

Magazin 25-06-2018 11:08

Pucca ve Osman Karagöz boşanıyor

Pucca adıyla tanınan yazar Selen Pınar Işık, 2015 yılında evlendiği oyuncu Osman Karagöz boşanma kararı aldı

Magazin 27-05-2018 13:39

Pucca oğluna istediği ismi koyamadı

Pucca adıyla tanınan yazar Selen Pınar Işık 20 Nisan'da bir erkek bebek dünyaya getirmişti. Kimlik çıkartmak için bugün Beyoğlu Nüfus Müdürlüğüne giden Pucca büyük bir şok yaşadı.

Magazin 09-05-2017 20:05

Pucca'nın 'piknik tüplü' Twitter paylaşımı ortalığı karıştırdı

Yazar Pucca, Twitter üzerinden Seda Sayan ve sevgilisine göndermede bulundu, ortalık karıştırdı. Seda Sayan'ın yeni erkek arkadaşı Erkan Çelik, Twitter hesabından Puccca'ya hakaret yağdırdı.

Haber 22-12-2015 11:13

İşte Pucca'nın fotoğrafı

Blogger olarak ünlü olan daha sonra köşe yazarı olup 2 kitap çıkartan PuCCa, yüzünü Tüyap Kitap Fuarı'nda ilk defa gösterdi

Magazin 21-11-2011 17:52