Qr Kod Haberleri

Köye kamera sistemi kurdu, sebebi şaşkına çevirdi! 'Telefonlarım susmadı'

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Kışla köyünün muhtarı Rıfat Demirkesen (42), çalışmak için Avrupa’nın çeşitli ülkelerine göç eden yaklaşık 100 gurbetçi ailenin memleket hasretlerini gidermek için köyün farklı noktalarına 3 kamera yerleştirdi. Kamera sayısının 11’e çıkarılacağını belirten muhtar Demirkesen, “Köylümüzün hasretini gidermek için kameraları bağladık. Şu anda gurbetçi köylülerimize verdiğim QR kodları ile köyümüzü izleyebiliyorlar. Sistemi daha da geliştireceğiz” dedi.

Haber 13-04-2023 10:40

Market raflarında 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' protestosu! O sözleri yeniden gündem oldu: Sosyal medyanın konuştuğu QR kodlu video...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki yapıştırmaların gündem olmasıyla tasarımın sahibi Mahir Akkoy'un gözaltına alınıp serbest bırakılmasının ardından bu kez CHP Gençlik Kolları yeni protesto başlattı. Market raflarında yer alan protestoda Erdoğan'ın geçmişte ekonomiyle ilgili yaptığı bir açıklamadaki sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Haber 10-04-2023 11:43

WhatsApp Web QR kodsuz giriş yöntemi var mı? WhatsApp Web'e QR kodsuz giriş yapılır mı?

Dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, farklı özellikleri ile birçok işlem yapabilmemizi sağlar. Sunduğu yenilikler sayesinde kullanıcılar birbirleri ile anında yazışma, video ve fotoğraf paylaşımı yaparak ve ayrıca konum bilgilerini göndererek iletişim ve etkileşim halinde kalabilir. WhatsApp uygulaması, pratik özellikleri ile iş ve özel yaşamda sıklıkla kullanılır. WhatsApp'ın en sık kullanılan özelliklerinden bir tanesi de WhatsApp Web'dir. WhatsApp Web'e QR kodsuz girilir mi?

Haber 09-10-2022 12:44

Başkentin sokak tabelalarında karekod dönemi başladı

Başkentin sokak tabelalarında karekod dönemi başladı

Yurthaber 03-06-2022 15:23

Qr Kod

Qr Kod Hakkındaki Haberler Mynet'te. Qr Kod Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üç boyutlu görseller ve yeni bir iletişim dili kayıp ilanlarının etkisini artırabilir mi?

İngiltere'de bir yardım kuruluşu kaybolan kişilerin bulunması için hazırlanan poster ve reklam panolarını 3 boyutlu görseller ve yeni bir iletişim diliyle değiştiriyor.

Haber 25-05-2022 12:29

Birçok yerde kullanılıyor! ABD polisinden kritik QR kod uyarısı: Dolandırılmış olabilirsiniz

ABD'de polis, insanları kimlik avı sitelerine yönlendiren QR kodlar konusunda uyardı. Yetkililere göre, bu QR kodlarını kullanarak otopark ücreti ödemeye çalışan kişiler, kötü niyetli bir internet sitesine yönlendirilmiş ve dolandırıcılara ödeme yapmış olabilir.

Haber 12-01-2022 18:02

Yasa kabul edildi! Ruslar QR kodu olmadan buralara giremeyecek

Rusya'da korona virüsün yayılımının engellenmesine yönelik önemli tedbirler getirilmeye devam ederken, son olarak ülkede tartışmalara yol açan QR kodu uygulanması zorunluluğuna dair yasa tasarısı Rusya Devlet Duması'nda görüşüldü. Buna göre, bu yasayla birlikte QR kodu olmayan vatandaşlar seyahat edip sosyal alanlara giremeyecek.

Haber 16-12-2021 17:41

Valelerde QR kod dönemi başladı

TOBFED Genel Başkanı Serkan Bakırtaş: - "Hiçbir eğitimden geçmemiş, yasal sorumluluğu olmadan, restoran ya da trafiğin yoğun olduğu yerlerde bir alanı kapatarak insanlardan zorla para toplayan değnekçiler dönemi kapanıyor. Vatandaşlarımız bu kimlik kartını gördükleri valelere araçlarını gönül rahatlığı ile emanet edebilirler"

Yurthaber 08-10-2021 13:20

Restoranlarda QR kodlu yeni uygulama eylülde başlıyor

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Başkanı Melih Şahinöz, yeni bir sistem geliştirdiklerini belirterek, "Tüketici, Eylül 2021 itibarıyla restorana girdiğinde QR kod ile sipariş verir gibi, yine QR ile ilgili tedarikçisinin güvenilirliğini görebilecek, yediği ürün güvenli mi diye bakabilecek. Bunu dünyada ilk defa hayata geçiren ülke olacağız." dedi.

Finans 02-06-2021 15:35

Sebzelerin tarladan sofraya gelişi QR Kod ile izlenecek

Türkiye'de İzlenebilir Güvenli Gıda Platformu dönemi başladı. CarrefourSA müşterileri, sebze ürünlerinde yer alan QR Kod sayesinde ürünün nerede, ne zaman, hangi şartlarda üretildiğini ve analiz raporlarını öğrenebilecek. Uygulama, tarladan sofraya kadar geçen süreci tüketiciye aktaracak.

Finans 31-03-2021 17:41