Rachel Mcadams Haberleri Ve Son Dakika Rachel Mcadams Haberleri

Rachel Mcadams Haberleri Ve Son Dakika Rachel Mcadams Haberleri

17 Kasım 1978'de Ontario'da dünyaya gelen kanadalı oyuncu Rachel McAdams, ekranlardaki profesyonel kariyerine Diney'in 1998 yılındaki dizisi "The Famous Jett Jackson" ile adım attı. "The Notebook" ile sayısız ödülün sahibi oldu ve eleştirmenler tarafından beğeni kazandı. Ancak ilk şöhreti yakaladığı film Hollywood oyuncusu Rob Schenieder ile birlikte oynadığı "Ateşli Piliç" filmi olmuştur. 2009 yılında "Sherlock Holmes" filminde Jude Law ve Robert Downey Jr ile birlikte rol aldı. 2016'da vizyona giren Dr. Strange filminde Benedict Cumberbatch gibi ünlü oyuncularla birlikte rol aldı. Birçok MTV Film ödülüne sahip oyuncu büyük ve küçük organizasyonlar tarafından verilen sayısız ödüle sahiptir.

Rachel Mcadams Haberleri

Yıllardır tıraş olmayan kadın tüyleriyle milyonlar kazanıyor! Erkek arkadaşım buna bayılıyor

Vücudunda çıkan tüyleri yıllardır almadığını açıklayan bir kadın bu durumun aşk hayatına iyi geldiğini belirterek vücut kılları sebebiyle milyonlar kazandığını söyledi. TikTok'ta aldığı kötü yorumlara cevap veren Calita, tıraş bıçağını bırakmaya karar veren kadınlara ilham oldu.

Kadin 27-04-2023 12:03

Rachel McAdams koltuk altı kıllarıyla gündemde! Hayat uzun ve tıraş olmak zaman alıyor

Oyuncu Rachel McAdams'ın son pozları sosyal medyada gündemde. Güzel oyuncu, bir derginin çekimi için koltuk altı kıllarıyla poz verdi. Oyuncu McAdams ayrıca bedenine dair sözleriyle de dikkat çekti.

Magazin 20-04-2023 13:45

Bütün popülerliğine rağmen sosyal medya kullanmayı reddeden ünlü isimlerin nedenleri şaşırttı

Teknolojinin hızlı gelişimi sosyal medya kullanımını her geçen gün arttırdı. Sosyal medyanın yaygınlaşması üzerine ünlü isimler bu platformları hayranlarıyla iletişime geçmek için kullanmaya başladı. Milyonlarca hayran sosyal medya hesapları aracılığıyla sevdikleri isimleri takip ediyor, paylaşımlarını beğeniyor veya yorum yapabiliyorlar. Ancak bu uygulamaları kullanmayı reddeden ünlülerin sayısı da azımsanmayacak derecededir.

Trend 01-04-2021 15:43

Eurovision filmine yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu

Eurovision Şarkı Yarışması temalı "Eurovision" adlı filmin oyuncu kadrosuna James Bond rolüyle tanıdığımız Pierce Brosnan dahil oldu.

Trend 06-08-2019 10:36

Rachel Mcadams

Rachel Mcadams Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rachel Mcadams Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkesten gizli doğum yaptı

Kanadalı oyuncu Rachel McAdams'ın bir erkek bebek dünyaya getirdiği öğrenildi.

Magazin 11-04-2018 10:08