Rahmi Özkan Haberleri

Müge Anlı 50 yaşında! Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi ağızları açık bıraktı! Canlı yayında ilginç anlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dikkat çeken anlara sahne oldu. Büyük bir coşkunun hakim olduğu stüdyoda "İyi ki doğdun!" sesleri yükseldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı "İyi ki bu yıl doğum günü kutlaması istememişim. Nereye baksam sürpriz!" diyerek herkese teşekkür etti. Programa ise Avukat Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi damga vurdu.

Magazin 19-12-2023 15:31

Müge Anlı canlı yayında bombayı patlattı! Rahmi Özkan kendini tutamadı: Senin ağzında bakla ıslanmaz!

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlemlenen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, önümüzdeki hafta gerçekleştirmek istediği bir plana detay vermeden değindi. Bunun üzerine merak içinde kalan Rahmi Özkan "Senin ağzında bakla ıslanmaz!" diyerek ünlü gazeteciyi ti'ye aldı.

Magazin 08-09-2023 10:35

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? İddialara sert çıktı! Gözü olanın gözü çıksın

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun boşanacakları iddia edildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bugün itibarıyla sezon finaline çıkacaklarını anımsatıp aslı astarı olmayan haberler yapıldığını belirtti. "Rahmi Bey'e boyuna 'öldü' diye haber yapmayın. Benim için de 'boşandı' diye yazmayın" diyen Müge Anlı, "Gözü olanın gözü çıksın. Kim böyle yazıyorsa Allah onun başına versin" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-06-2023 10:43

Müge Anlı Rahmi Özkan'ın sağlık durumunu açıkladı! Bugün de aramızda değil diyerek duyurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Programın sevilen isimlerinden olan Rahmi Özkan’ın iki gündür canlı yayında yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturmuştu. Müge Anlı, Rahmi Özkan’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 08-06-2023 18:20

Rahmi Özkan

Rahmi Özkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rahmi Özkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Müge Anlı'dan olay gönderme! Rahmi Özkan'ın şiir gibi sözleri sonrası seyirciye çıkıştı: Hanımlar, yine kandınız 2 tatlı söze

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç anlar yaşandı. Esra Hanım, evde yapılan tadilata kızıp bir daha dönmeyen babası Ahmet Yenin'i bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Canlı yayınlar üzerine eve döneceğini bildiren Ahmet Bey'in bu açıklaması Esra Hanım'ı sevindirdi. Rahmi Bey'in karı-koca arasında yaşanan anlaşmazlıklara ilişkin yaptığı açıklama ise olay oldu. Ünlü avukatın sözlerini ti'ye alan Müge Anlı, Özkan için stüdyoda yükselen alkış sesleri sonrası "Yine kandınız 2 tatlı söze" dedi.

Magazin 02-05-2023 14:15

Müge Anlı sonunda fena patladı! Biraz edep deyip verdi veriştirdi: Rahmi Özkan'a da mesaj atıyorsunuz, bu adam 50 yıllık evli

Müge Anlı, TikTok uygulamasından tanıştığı İsmail ile mesajlaşan ve çok aşık olduğunu söyleyip o dönem ailesini bile bırakan Eda'ya canlı yayında çıkıştı. Eda'nın annesini uyaran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, "Senin kızın bu İsmail'e yapışmış... Çocuk TikTok'tan 'askere gideceğim' diye video paylaşıyor. Eda, 'Ben senin asker yarin olayım' diye mesaj atıyor. Ne demek bu! Hayır, bunun adı aranmak" ifadelerini kullandı. Rahmi Özkan'a da mesajlar geldiğini söyleyen Müge Anlı "Edep yahu!" dedi.

Magazin 27-03-2023 14:02

Müge Anlı Rahmi Özkan neden yok? Rahmi Özkan programdan ayrıldı mı?

Müge Anlı programında yer alan Rahmi Özkan yorumları ve konuşmaları ile dikkat çekiyor. Avukat Rahmi Özkan'ın bugünkü yeni bölümde yer almaması izleyenler tarafından merak uyandırdı. Peki, Müge Anlı Rahmi Özkan neden yok? Rahmi Özkan programdan ayrıldı mı? İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 11-01-2023 10:19

Müge Anlı patladı Rahmi Özkan sinirden köpürdü ‘Bu adam ırz düşmanı’ Yaşlı kadının telefonundan sonra… Sapıklık yapmama haracı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasından sonra Sinan'ın yaptıkları ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak yayına telefonla bağlananların anlattıklarının ardından Müge Anlı "Bu adam ırz düşmanı" diyerek adeta patladı. Avukat Rahmi Özkan ise sinirden köpürerek "Vebadan daha tehlikeli bu adam" dedi. Bir kişinin çocuklarını rahatsız etmemesi için Sinan'a haraç verdiği bile ortaya çıktı. Köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sinan'ın yaptıkları şoke etti.

Magazin 28-12-2022 15:00

Müge Anlı sinirden ağladı! Rahmi Özkan suratına tükürdü: Canlı yayında akılalmaz olay

Müge Anlı'da gündem olan Arife Gökçe'ye hala ulaşılamadı. Yaşlı kadına cinsel içerikle mesajlar attığı iddia edilen Sinan ve Kadir yine birbirlerini suçladı. Bugünkü canlı yayına telefonla bağlanan Kemal Bey ise "Sinan, kayınvalideme, karıma, çocuklarıma musallat oldu bu yüzden şehir değiştirdik" ifadelerini kullandı. Bu iddialar üzerine Rahmi Özkan çileden çıkarken, Müge Anlı sinirden gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 28-12-2022 07:15

Rahmi Özkan kulağına fısıldadı mikrofondan hepsi duyuldu! Müge Anlı uyardı: Gizli konuşmalarımızın hepsi çıkıyor! Cebinden çıkarıp...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına avukat Rahmi Özkan’ın Müge Anlı’nın kulağına fısıldadığı anlar gündem oldu. Müge Anlı Özkan’ı, “Gizli konuşmalarımızın hepsi çıkıyor” diyerek uyarırken Özkan ise “Duyulsun o zaman” dedi. Özkan Müge Anlı’nın doğum günü hem de 3000. program dolayısıyla Anlı’ya Cumhuriyet altını aldığını söyleyerek hediyesini verdi. Peki, Müge Anlı'nın tepkisi nasıl oldu? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki dikkat çeken o anlarla ilgili tüm detaylar…

Magazin 19-12-2022 13:32

Müge Anlı kötü haberi duyurdu! Rahmi Özkan bir süre programda olmayacak

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının avukatı Rahmi Özkan programda yer almaması merak konusu olmuştu. Müge Anlı acı haberi duyurdu. Rahmi Özkan’ın ablası Melahat Güney'in hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Magazin 26-11-2021 11:19

Rahmi Özkan öldü mü? Rahmi Özkan kimdir?

ATV ekranlarında yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında görev alan Rahmi Özkan hakkında, sosyal medyada uzun süredir "öldüğü" iddiaları yer alıyordu. Avukat Rahmi Özkan'ın ölüp ölmediğine ilişkin Müge Anlı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak kafalardaki soru işaretlerini sildi. İşte ayrıntılar...

Haber 29-07-2021 19:29

'Rahmi Özkan öldü' iddiaları bitmiyor! Müge Anlı paylaştı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuk olan isimlerden Rahmi Özkan için bir süredir sosyal medya üzerinden devam eden 'öldü' iddiaları yanıt buldu. Konuyla ilgili Müge Anlı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Magazin 29-07-2021 09:58

Rahmi Özkan Müge Anlı'dan ayrıldı mı? Rahmi Özkan açıkladı

Geçtiğimiz haftadan bu yana Rahmi Özkan'ın Müge Anlı'nın programında yer almaması soru işaretlerine neden oldu. Rahmi Özkan Instagram hesabından sağlık durumu ve programa dönüşüyle ilgili açıklamada bulundu.

Magazin 29-04-2021 13:26

Rahmi Özkan neden yok? Müge Anlı'dan Rahmi Özkan öldü haberlerine açıklama

Rahmi Özkan Müge Anlı'dan ayrıldı mı, neden yok? Müge Anlı'dan Rahmi Özkan öldü haberlerine açıklama geldi. Müge Anlı geçtiğimiz haftadan bu yana programda yer almayan Rahmi Özkan'ın durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Magazin 26-04-2021 14:30