Ramazan Kadirov Haberleri

Ramazan Kadirov'un oğlu Kur'an yakan kişiyi öldüresiye dövdü! Sosyal medyada gündem oldu

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, oğlu Adam Kadirov'un Kur'an-ı Kerim yaktığı için gözaltına alınan bir kişiyi dövdüğü anlara ait görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Kadirov yaptığı açıklamada "Herhangi bir kutsal yazıyı ihlal eden herkesin, onu bariz bir şekilde yakanlar da dahil olmak üzere, ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine inanıyorum" dedi.

Haber 26-09-2023 07:41

Wagner çekildi çekilmesine ama... Gizemli 'Z' sembolü bu kez orada! Moskova'ya ilerlerken Kadirov'un askerlerini böyle derdest etmişler

Rus paralı asker grubu Wagner'in isyan bayrağını kaldırmasıyla dünya olup bitene dikkat kesilirken Rusya lideri Vladimir Putin de zor bir gün yaşadı. Ülkeyi iç savaşın eşiğine getiren olaylar Belarus'un devreye girmesiyle duruldu. Ancak Wagner'in geri çekilmeden önce kontrolü ele geçirdikleri Rostov'da Rus yanlısı Çeçen lider Kadirov'un askerlerini derdest ettiği ortaya çıktı. Rusya-Ukrayna savaşında büyük merak uyandıran 'Z' harfinin yazılı olduğu araçlarla ilgili detay da dikkat çekti.

Haber 25-06-2023 07:37

SON DAKİKA | Kadirov tarafını seçti, çatışma an meselesi! Çeçen birlikler isyanın merkezi Rostov'a ulaştı

Son dakika haberi: Rusya'da 'kabus günü' sürüyor. Wagner’in günün ilk saatlerinde yaptığı silahlı ayaklanma resti, ülkeyi alarm durumuna geçirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e destek veren Çeçen lider Ramazan Kadirov’un gönderdiği birlikler, isyanın merkezi Rostov’a ulaştı. İki tarafın kritik noktalardaki bekleyişi sürerken, vatandaşlar muhtemel çatışmalara karşı kentten ayrılmaya devam ediyor.

Haber 24-06-2023 17:49

Kadirov'dan Paludan'a zehir zemberek sözler! İsveç'teki skandala bir tepki de ondan geldi: Satanist partisinin de lideri olan bir pislik...

İsveç'te Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakmasına Türkiye'den olduğu kadar dünyanın farklı bölgelerinden de tepki yağıyor. Çeçen lider Ramazan Kadirov, skandala ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda zehir zemberek sözler kullandı.

Haber 23-01-2023 13:30

Ramazan Kadirov

Ramazan Kadirov Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ramazan Kadirov Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Orduda 'sakal' yasağından sonra isyan bayrağını açtı! Putin'in kararı en büyük destekçisinin tepkisini çekti... Kadirov: Demek ki çok boş vakti var

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Rus ordusundaki 'sakal' yasağı, Putin'in en büyük destekçilerinden birine isyan bayrağını açtırdı. Savaşa dair keskin çıkışlarıyla gündeme gelen Çeçen lider, yasakla ilgili konuşan emekli korgeneral ve Rusya Parlamentosu’nun üyesi Viktor Sobolev'e "Demek ki bunları düşünecek kadar çok boş vakte sahip" dedi.

Haber 20-01-2023 16:32

Çeçen lider Ramazan Kadirov’dan şaşırtan hareket! Rus televizyonunun canlı yayında bir anda kendisini yere atıp şınav çekti

Çeçen lider Ramazan Kadirov konuk olduğu bir Rus kanalının canlı yayında seyircilerin şaşkın bakışları altında kendisini bir anda yere atarak şınav çekmeye başladı. Gazeteci Julia Davis’in Twitter hesabından paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Kadirov’un şınav çekmesine anlam veremediklerini söyleyerek hareketini eleştirdi.

Trend 31-12-2022 08:51

Kadirov beğenmedi Putin biletini kesti! Şimdi akıbeti bilinmiyor

Rus birliklerinin, Ukrayna’nın doğusunda stratejik açıdan önem teşkil eden Lyman kentinden çekilmesi, Rusya’da, ülkenin önde gelen isimlerinin eleştirilerine neden olmuştu. Tepki gösterenlerden biri de Çeçenistan lideri Kadirov'du. Kadirov'un bu kayıptan sorumlu tuttuğu General Alexander Lapin'in Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından görevden alındığı bildirilirken hakkında ortaya atılan çelişkili iddialar gündem oldu.

Haber 30-10-2022 09:46

Resmen korku saldı! Seni uyarmıştık dedi, gözdağı verdi... Zelenskiy'e zehir zemberek tehditler: Seni beceriksiz, bırak acizliği

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın Rusya için kritik öneme sahip, Rusya ile Kırım'ı bağlayan Kerç Köprüsü'nü vurmasının intikamını alıyor. Ukrayna'da en az 11 kişi öldü, onlarca ise yaralı var. Putin'in intikamı sıkı destekçisi Çeçen lider Ramazan Kadirov'u hayli memnun etmiş durumda. Kadirov Rusya'nın saldırısıyla Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e yeniden tehditler yağdırdı. Zelenskiy'e ağır sözler de sarf eden Kadirov, "Dönüp arkana bakmadan kaç" diye seslendi.

Haber 10-10-2022 15:42

Öldürülen kocasının intikamını silah kuşanarak aldı!

İsmi açıklanmayan bir kadın, Vladimir Putin'in Çeçen destekçisi Ramazan Kadirov'un sadık askerleri tarafından kocasının infaz edilmesinden sonra, Putin'in işgalinden hoşnutsuz olan sığınmacılardan oluşan Rusya'ya Özgürlük askeri birliğine katıldı. Yüzü gizlenmiş halde görüntülendiği bir video, tabur tarafından paylaşılınca hikayesi ortaya çıktı.

Trend 08-07-2022 09:44

Kadirov'dan Putin'i kızdıracak sözler! Tüm planları bozdu...

Ukrayna'yı işgal eden Rusya, geçen ay İstanbul'da düzenlenen ateşkes görüşmeleri sonrası Kiev çevresindeki askerlerini geri çekeceğini ve operasyonlarını doğuya kaydıracağını duyurmuştu. Çeçen lider Kadirov'dan bu gelişmeleri yalanlayan açıklama geldi.

Haber 11-04-2022 09:47

Putin'e sadakatiyle bilinen Kadirov'dan Rusya'yı karıştıracak sözler! Peskov'a yüklendi

Özellikle Rusya-Ukrayna savaşında adından sıkça söz ettiren ve Putin'e olan bağlılığıyla bilinen Çeçenistan lideri Kadirov'dan Moskova'yı karıştıracak açıklamalar geldi. Rusya saflarında cepheye asker de gönderen Kadirov, Kremlin Sözcüsü Peskov'a sert bir dille yüklenerek, "vatansever" olmadığını öne sürdü.

Haber 06-04-2022 11:02

Kadirov gerçekten Ukrayna’da mı? Detaylar kafa karıştırdı

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Ukrayna'nın kuşatma altındaki Mariupol bölgesinde olduğunu iddia ettiği bir dizi sosyal medya paylaşımı yapmıştı. Sosyal medyada yayılan başka görüntüler ise onun Rusya, Rostov'da bir benzin istasyonunun dışında olduğunu gösterdi. Kafa karıştıran paylaşımlar ise eleştiri topladı.

Haber 31-03-2022 13:27

Haber büyük yankı uyandırdı! Putin'den Kadirov kararı

Rusya-Ukrayna savaşında yaptığı açıklamalarla ön plana çıkan Çeçen lider Ramazan Kadirov'a Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından 'korgeneral' rütbesi verildiği bildirildi.

Haber 30-03-2022 08:48

Çeçen lider Kadirov paylaştı! Bölgeden sıcak görüntüler

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi devam ederken bölgeden sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. Çeçen lider Ramazan Kadirov, kuşatma altındaki Mariupol'de çatışmalara ait görüntüleri paylaştı.

Haber 27-03-2022 12:55

Son dakika | Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişme! Çeçen lider Kadirov duyurdu: Ele geçirdik

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna savaşında önemli bir gelişme yaşandı. Rusya'nın yanında işgal için Ukrayna'da bulunan Çeçen lider Ramazan Kadirov, Mariupol kentinin yönetim binasında kontrolü ele geçirdiklerini duyurdu. Kadirov yaptığı açıklamada "Bayrağımızı oraya çektik. İnşallah en kısa süre Mariupol tamamen temizlenecek" ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-2022 11:02

Rusya-Ukrayna savaşında Kadirov'u çıldırtacak tehdit: Domuz derisi dikilecek ve...

Rusya'nın Ukrayna işgaline ilk günden beri destek veren ve savaşa adamlarıyla birlikte bizzat katılan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov'u çıldırtacak bir açıklama geldi. Dnipro'nun Belediye Başkan Yardımcısı Mikhailo Lisenko, "Kadirovculara domuz derisi dikilecek ve o şekilde gömülecekler" dedi.

Haber 23-03-2022 07:18

Son dakika: Binlerce kişiyi toplayıp gösteri yapmıştı... Ukrayna'da Kadirov ile dalga geçtiler!

Rusya - Ukrayna savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Savaşın ilk haftasında Ramazan Kadirov'a bağlı Çeçen birlikler Putin saflarında savaşmak için Ukrayna'ya yola çıkmıştı. Çeçenistan'da büyük bir törenle Ukrayna'ya gönderilen Çeçen birliklerin savaşın seyrini değiştireceği konuşuluyordu. Ukrayna Güvenlik Servisi'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haber 21-03-2022 07:24

Çeçen lider Kadirov video paylaşıp Ukrayna'yı tehdit etti: Teslim olmazsanız bitiririz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i destekleyen Çeçen lider Ramzan Kadirov, mücadeleden vazgeçmeyi reddeden Ukraynalıları tehdit ederek bir video yayınladı. Kadirov videoda kendi ordusundan övgüyle bahsederek "Teslim olmazsanız bitersiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 14-03-2022 19:50

Son dakika: Çeçen lider Kadirov Ukrayna’da! Dalga geçtiği anlar paylaşıldı

Son dakika... Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi ile birlikte binlerce Çeçen savaşçıyı bölgeye gönderen Ramazan Kadirov Ukrayna topraklarında olduğunu ve Kiev’e girmek için hazır olduklarını söyledi. Çeçenistan askerleri ile toplantı yaptığı anlara dair görüntüleri de paylaşan Kadirov açıklamasında, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) ile de alay etti. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 14-03-2022 09:18

Çeçen lider Kadirov'dan Zelenskiy'e tehdit! Tek şansın diyerek uyardı: Görevi Viktor Yanukoviç'e devret

Putin'e yakınlığıyla bilinen ve Ukrayna'ya karşı Rusya'nın yanında savaşmak için bölgeye asker gönderen Çeçen lider Kadirov, Zelenskiy'i tehdit etti. Ukrayna liderine 'şansını zorlamaması' için tavsiyede bulunan Kadirov, "Kaçacak yerin yok. Yasalara göre Viktor Yanukoviç halen Ukrayna'nın lideri. Görevini ona ver ve kaderine razı ol" dedi.

Haber 07-03-2022 11:46

Ukrayna'da şoke eden gelişme! Kadirov'un askerleri akıl hastalarını rehin aldı

Rusya ile Ukrayna’daki savaşta kritik gelişmeler yaşanmaya devam ederken Ukrayna'nın Kiev Valisi Oleksiy Kuleba’dan dikkat çeken bir iddia geldi. Çeçenistan lideri Kadirov’un askeri birliklerinin Kiev’de bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesine baskın düzenleyip içeridekileri rehin aldıkları öne sürüldü.

Haber 06-03-2022 09:48

Son dakika! Ukrayna'da Rusya'ya karşı savaşan Çeçenler: İntikam için geldik, sayımız artıyor

Ukrayna'ya karşı Rusya saflarında savaşan Çeçenlerin yanı sıra, Rusya'ya karşı savaşan Çeçenlerin de bulunduğu öğrenildi. Kiev'de Rus güçlere karşı koyan ve Ukrayna saflarında yer alan Çeçenler, "İntikam için geldik" dedi. Kendilerine "Şeyh Mansur Taburu" diyen grubun lideri, "Putin’den intikam almak için geldik. Asker sayımızı veremem ancak her gün artıyor." dedi.

Haber 05-03-2022 09:10

Zelenskiy'i öldürmek isteyen Çeçen asıllı Rus askerler etkisiz hale getirildi

Ukrayna Milli Güvenlik Konseyi, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’i öldürmek için gönderilen Çeçen asıllı Rus askerlerinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Rusya Devlet Başkanı Putin'in 24 Şubat'taki askeri harekat emrinden sonra Çeçen grupların Rus askerlerini desteklemek için işgal hareketine katıldığı videolar yayınlanmıştı.

Haber 01-03-2022 23:41

Son dakika: Rus ordusuyla birlikte savaşan Kadirov'a sert sözler! '300 bin kişinin katiline tapıyor, halkına ihanet etti'

'Putin, 300 bin Çeçen'in katili. Kadirov ve ailesi hem ülkesine hem de davasına ihanet ediyor!' Kadirov'a bağlı güçlerin Putin'in emriyle Ukrayna'ya saldırması Avrupa basınında da haber oldu. Türkiye'de yaşayan Çeçenler, Kadirov'un hamlelerine tepki göstermeye devam ediyor. KAFKASDER Başkanı Ali Viskhadzhiev, Kadirov'un Putin'i ilahı olarak gördüğünü ifade ederken 'Kadirov, Çeçen halkını temsil etmiyor' dedi.

Haber 01-03-2022 13:05

Ülkesindeki eşcinselleri öldürerek dünyanın tepkisini çekmişti! Kadirov'un sağ kolu Rusya için savaşırken öldürüldü

Ukrayna - Rusya savaşı devam ederken Çeçenistan lideri Kadirov da Putin'in yanında savaşa katılmıştı. Rus ordusuyla birlikte Ukrayna'ya karşı savaşan Çeçen Ulusal Muhafızlarının lideri Magomed Tushayev öldürüldü. Tushayev, ülkesinde eşçinsel bireylere karşı işkencelerle dünyanın tepkisini çekmişti.

Haber 01-03-2022 08:48

Çeçenistan'a adeta 'savaş' açtılar! Rusya'nın yanında Ukrayna'ya asker göndermişlerdi

Dünyada en çok bilinen hacker grubu olan Anonymous, Ukrayna işgalinden dolayı Rus devlet televizyonuna siber saldırı düzenlerken, Rusya'nın yanında Ukrayna'ya asker gönderen Çeçenistan'ı da hedef aldı. Anonymous'un Çeçenistan hükümetinin internet sitesini çökerttiği iddia edildi.

Haber 27-02-2022 10:11