Ratko Mladic Haberleri

Srebrenitsa soykırımının baş sorumlusu Ratko Mladiç kimdir? Bosna kasabı olarak bilinen Ratko Mladiç nasıl yakalandı, öldü mü?

Srebrenitsa katliamının 28. yıl dönümü sebebiyle, Sırp General Ratko Mladiç internette araştırılıyor. Binlerce Bosnalının öldürülmesi için emir veren ve 'Bosna kasabı' olarak anılan Mladiç ile ilgili detaylar merak edildi. Peki, Srebrenitsa katliamının baş sorumlusu Ratko Mladiç kimdir? Bosna kasabı Sırp komutan Ratko Mladiç öldü mü, nasıl yakalandı?

Haber 11-07-2023 14:03

Bosna Kasabı Mladic’in Sırbistan'daki duvar resimlerine protestolar sürüyor

Ratko Mladic'in Belgrad'daki bir duvar resmi siyah spreyle boyandı

Yurthaber 20-12-2021 16:08

Yaklaşan herkes cezalandırılacak! Mladic'in duvar resmi korumaya alındı

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da savaş suçlusu Ratko Mladic'in duvar resmi İçişleri Bakanlığı tarafından korumaya alındı. Polis güçlerini bölgede konuşlandıran hükûmet, duvar resmine yaklaşan herkesin cezalandırılacağını açıkladı. Öte yandan savaş suçlusu Ratko Mladic'in duvar resminin kaldırılmamasına ve resme yumurta atan 2 kişinin gözaltına alınmasına dikkati çekmek için protesto gösterisi düzenlendi.

Haber 09-11-2021 23:48

Son dakika! Bosna Kasabı lakaplı Mladic'in müebbet hapis cezası onandı

Uluslararası Ceza Mahkemeleri Rezidüel Mekanizması, "Bosna Kasabı" lakaplı Ratko Mladic'in müebbet hapis cezasını onadı.

Haber 08-06-2021 17:22

Ratko Mladic

Ratko Mladiç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ratko Mladiç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.