Recep Uçar Haberleri

Kayserispor'la anlaşan Burak Yılmaz'ın imza töreninde skandal sözler! ''İmza atacakmış bu arkadaş! Açığa at, ben üstünü yazarım...''

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasının ardından 2.5 yıllık anlaşmaya varılan Burak Yılmaz için imza töreni düzenlendi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Kayserispor belediye başkanı Burak Yılmaz'ı basına duyururken ilginç ifadeler kullandı.

Spor 28-01-2024 16:45

Kayserispor'da Burak Yılmaz dönemi başladı

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Burak Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Burak Yılmaz, "Futbolculuğum pes etmeyen, savaşan, mücadeleden korkamayan, büyük meydan okumalara yol açan bir kariyerim oldu. İnşallah hocalığım da böyle olacaktır. Kazanmaya yönelik pozitif futbol oynamak istiyoruz" dedi.

Spor 28-01-2024 14:13

Burak Yılmaz resmen göreve başlıyor! Kayserispor'dan resmi açıklama geldi

Kayserispor, teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Bu ayrılığın ardından Kayserispor ile görüşen Burak Yılmaz, kısa süren pazarlıklar sonucu Kayseri ekibinin teklifini kabul etti. Kayserispor, teknik direktörlük görevi için Burak Yılmaz ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Spor 27-01-2024 16:50

Kayserispor Anadolu derbisine mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanıyor

Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 7 Ocak Pazar günü "Anadolu derbisi"nde konuk edecekleri EMS Yapı Sivasspor'u yenerek 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini söyledi.

Yurthaber 05-01-2024 12:03

Recep Uçar

Recep Uçar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Recep Uçar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ali Çamlı'dan zehir zemberek sözler! ''Çağdaş Atan'a hakkımı helal etmiyorum''

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer tahtasının açılmasının ardından çözüme kavuşturulmayı bekleyen dosyalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı, "Kayserispor'un en büyük ve sorunlu dosyası Bertolacci, arkasından Mensah, Atilla Turan, Denis Alibec ve Fernandes. Bunların dışındakilerin hepsi ufak tefek. Bunların toplamı da 7.5 milyon Euro" dedi. Ali Çamlı, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Spor 18-11-2023 16:17

Süper Lig'de 7 gollü düello! Kayserispor deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Kasımpaşa sahasında karşılaştığı Kayserispor’a 4-3 mağlup oldu.

Spor 11-11-2023 15:44

Kayserispor'dan Çağdaş Atan ile ilgili flaş açıklama! 'Hoca hata yaptı, UÇK'ya gideceğiz!'

Kayserispor'da yeni teknik direktör Recep Uçar için düzenlenen imza töreninde başkan Ali Çamlı da yer aldı. Çamlı, takımdan ayrılarak Başakşehir'in başına geçen Çağdaş Atan ile ilgili yaptığı açıklamada Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na gideceklerini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 12-09-2023 22:42

Son dakika: Süper Lig ekibinde beklenen oldu! Üst üste gelen kötü sonuçların ardından ayrılık...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'i 2. sırada tamamlayan ve Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor, beklentilerin altında bir performans sergilemişti. Spor Toto Süper Lig'de şu ana kadar geride kalan 30 haftada 23 puan toplayan İstanbul ekibi, son sırada yer almıştı. Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Ümraniyespor'da teknik direktör Recep Uçar ile yollar resmen ayrıldı.

Spor 19-04-2023 16:10

Fenerbahçe maçının ardından Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar'dan olay açıklamalar! Fenerbahçeli oyuncular bile faul var dedi

Son dakika... Süper Lig'in 20. haftasının kapanış mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede gülen taraf 2-1'lik skorla Sarı-Lacivertliler olurken, karşılaşmanın ardından Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar sert açıklamalarda bulundu.

Spor 23-01-2023 22:55

Ümraniyespor-Kayserispor maçının ardından

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar: "Hakemler de insanlar. Maalesef büyük camiaların baskısında kalıyorlar" - "İlk 8 haftada hakem hatası sonucu 7 puanla en fazla puan kaybeden takımlar sıralamasında zirvedeyiz"

Yurthaber 09-10-2022 17:51

Ümraniyespor-Galatasaray maçının ardından

Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Recep Uçar: - "Maalesef bugün final paslarını kullanmakta, tercihlerde, şutlarda istediklerimizi yapamadık" - "Galatasaray gibi takımlarla oynadığınız maçlarda girdiğiniz pozisyonları değerlendiremezseniz kaliteli ayaklar sizi cezalandırabiliyor"

Yurthaber 20-08-2022 01:22