Robbie Williams Haberleri

Türkiye'de konser verecek olan Robbie Williams'ın kulis istekleri şaşırttı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Türkiye'ye konser vermeye gelecek. Bodrum'da sahne almaya hazırlanan Robbie Williams'ın kulis istekleri duyanları şaşırttı. Williams, 17 Ağustos'taki Bodrum sahnesi için 100 kişilik bir ekiple Türkiye'de olacak.

Magazin 15-08-2023 23:10

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams Bodrum'da konser verecek

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 17 Ağustos'ta Bodrum'da müzikseverlerle buluşacak.

Yurthaber 14-08-2023 13:51

Robbie Williams'ın eşi şarkıcının çıplak fotoğrafını paylaştı! Seks bombası

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı Amerikalı oyuncu eşi Ayda Field ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Bir süre önce neredeyse hiç cinsellik yaşamadıklarını söyleyen Williams'ın eşi kocasının yatakta çıplak pozunu paylaşınca olay oldu.

Magazin 13-08-2023 11:47

Türk kızı Ayda ile evli olan Robbie Williams'ın konser ücreti dudak uçuklattı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams Türkiye'de ilk kez konser verecek. Türk eşi Ayda ile evliliği uzun süre gündem olan Williams'ın konser ücretini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 19-07-2023 13:27

Robbie Williams

Robbie Williams Hakkındaki Haberler Mynet'te. Robbie Williams Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Robbie Williams ve eşi Ayda Field'den yatak odası itirafı! Evlendikten sonra seks...

Mutlu bir evlilik sürdüren İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve oyuncu Ayda Field yatak odası itirafıyla gündemde. Robbie Williams ve eşi Ayda Field neredeyse hiç seks yapmadıklarını itiraf etti. Robbie Williams karısının zaman zaman kendisini sekse davet ettiğini de açıkladı.

Magazin 26-04-2023 14:03

Uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti! UFO avcısı, bu kez uçan yunus görüntüleriyle yankı uyandırdı

İngiltere'de yaşayan Russ Kellett isimli bir adam uzaylılar tarafından en az 60 kez kaçırıldığını ve uzaylı aracına ait olduğunu söylediği videolara sahip olduğunu iddia ederek şaşkına çevirdi. Kellett, bir uzay gemisinde dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ı gördüğünü bile öne sürdü. Kendini uzaylı avcısı ilan eden Kellett, bu sefer yunus şeklinde olduğuna inandığı bir uzay gemisinin görüntülerini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Haber 20-06-2022 11:46

Robbie Williams'tan bekaret itirafı! Annesinin yatağında 'saniyeler içinde' kaybettiğini açıkladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, bekaretini nasıl kaybettiğini açıkladı. 'Saniyeler içinde' diyen Williams, ilk seferini sevgiyle hatırlıyor. Hatta şarkılarından birine ilk birlikte olduğu kızın adını koyduğu açıklayan ünlü şarkıcı, 'bunu yapmamalıydım' diyerek kendisini de eleştirdi.

Magazin 18-01-2022 10:00

Ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve Türk eşi Ayda Field Bodrum'da

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk eşi Ayda Field ile tatil için Türkiye'ye geldi. Çift, Fransa'dan sonra Bodrum'a geçerek, tatil yapıyor.

Magazin 04-08-2021 09:26