Roll-On Haberleri

Roll-on ve stick deodorant nedir? Roll-on ve stick deodorant arasındaki fark

Kadın erkek fark etmeksizin her birey için bakımlı olmak ve güzel kokmak en önemli konulardan biridir. Vücut bölgesinde istenmeyen kokuların engellemesinde oldukça etkili olan birçok farklı kozmetik ürün mevcuttur. Bu kozmetik ürünlerinden biri deodoranttır. Deodorantlar da kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Bazıları roll-on ismiyle bilinirken bazıları ise stick olarak adlandırılmaktadır. Peki, roll-on ve stick deodorant nedir, arasındaki farklar nelerdir?

Kadin 22-01-2024 18:54

Sıcak havalarda kişisel bakımdan geri kalmayın! Deodoranttan roll-ona hayat kurtarıcı kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarında sıcak havanın olumsuz etkilerinden korunabilmek adına pek çoğumuz kişisel bakımımıza özenmeyi, güzel kokmayı ve bakımı ciddiye alırız. Bu süreçte kimi zaman ter kokusuyla mücadele etmekte, doğru parfümü veya tenimize yapışacak o yaz kokulu vücut spreylerini bulmakta zorluk çekebiliyoruz. Yazın rahat ve çekici kokularını, terleme ve koku önleyici deodorant önerilerini sizin için bi araya getirdik.

Haber 17-07-2023 19:13

Sporla uğraşanların mutlaka edinmesi gereken kişisel bakım ürünleri

Spor yapmayı çok sevenler ve her gün spora vakit ayıranlar burada mı? Spor yaparken veya sonrasında kullanabileceğiniz kişisel bakım ürünleri ihtiyacınız olan hijyen ve rahatlığa ulaşmanıza yardım eder. Spor yaparken kişisel bakımınızı ihmal etmemek için bu ürünlerden destek alabilirsiniz.

Haber 21-11-2022 17:38

Sıcak yaz aylarında terlemenizin önüne geçecek roll-on ve deodorant önerileri

Sıcak yaz günlerinde ter kokularını önleyen en büyük kurtarıcılarımız hiç şüphesiz roll-on ve deodorantlar. Deodorantlar ve roll-on'lar; ter hissinin ve ter kokusunun önüne geçmekle kalmıyor, aynı zamanda hoş ve ferah kokularıyla herkes tarafından oldukça seviliyor. Siz de birbirinden güzel kokulu ve çeşitli deodorantlardan kendinize en uygun olanı seçmek, en güzel deodorant ve roll-on'lara sahip olmak isterseniz listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-2022 15:47

Yaz aylarında kullanmadan edemeyeceğiniz kişisel bakım ürünü önerileri

Yaz aylarının gelmesiyle kişisel bakıma daha fazla özen göstermek gerekiyor. Sıcak havalar, terlemeyi arttırdığı için ve yazlık giysiler sıkça tercih edildiğinden bazı bakım ürünlerine daha fazla ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Hem kadın hem erkekler için yaz aylarında mutlaka kullanılması gereken kişisel bakım ürünlerini derledik. Haydi, listeye detaylı şekilde göz atalım.

Haber 27-06-2022 14:10

Yaklaşan sıcak yaz aylarında terlemenizi önleyecek doğal ürün önerileri

Terlemek her mevsim yaşanan doğal bir durum ancak ter kokusuna katlanmak zorunda değiliz. Tüm gün yoğun çalışsak ya da sıcağa maruz kalsak da terlemeyi en aza indirebilir, ter kokusunu önleyebiliriz. Eğer siz de kişisel hijyeniniz kadar sağlığınıza ve çevreye de önem veriyorsanız doğal içerikli ürünleri tercih edebilirsiniz. Terlemenizi engelleyecek doğal ürünleri keşfetmek için yazımızı incelemeden geçmeyin deriz!

Haber 10-05-2022 15:43

Yazın gelmesiyle başa bela olan terleme problemine çözüm roll-on ve sprey deodorant önerileri

Yaz mevsiminin gelmesine çok az zaman kaldı. Yaz için hazırlıklara başladıysanız mutlaka göz atmanız gereken ürünler arasında roll-on, stick ve sprey deodorantlar da bulunuyor. Yazın olmazsa olmazları arasında yer alan deodorantlar hem kötü kokudan hem kıyafetlerde oluşan ter lekelerinden korunmayı sağlıyor. Hangi deodorantı almanız gerektiğine karar veremiyorsanız sizlere yardımcı olacak bir ürün araştırmasıyla karşınızdayız! Gelin, hep beraber inceleyelim.

Haber 22-04-2022 11:21

Cildine sürdüğü her ürüne çok dikkat edenler için en doğal roll-on ve deodorant önerileri

Cilt sağlığınıza zarar vermemek için cildinize sürdüğünüz ürünlerin doğal içeriklere sahip olması önemli. Siz de cildine sürdüğü her ürüne fazlasıyla dikkat edenlerdenseniz en doğal roll-on ve deodorant önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 19-01-2022 13:21

Hayatından parabeni çıkarmaya çalışanlar için etkili roll-on önerileri

Bilim insanları, kimyasal deodorantların çok ciddi rahatsızlıklara sebep olabileceğini söylüyor. Böylelikle kimyasal içermeyen ürün kullanımının önemi de gün geçtikçe artıyor. Siz de sağlığa zarar vermeyen ürünler kullanmak istiyorsanız, hayatından parabeni çıkarmaya çalışanlar için hazırladığımız roll-on önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 15-11-2021 15:52