Rumeysa Gelgi Haberleri

Yurt dışı deneyimi yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını yeni projeler peşinde

"Dünyanın un uzun boylu kadını" unvanıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Rumeysa Gelgi, yeni projeler ve iş birlikleri gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Yurthaber 22-03-2023 10:05

Dünyanın en uzun boylu kadını Rumeysa Gelgi ABD'den döndü! THY uçaktaki koltukları sedye yaptı

Dünyanın en uzun boylu kadını olarak 'Guinness Rekorlar Kitabı'na giren, 2 metre 15 santim boyundaki weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi, geçen eylül ayında gittiği ABD'den yurda döndü. THY yetkilileri, skolyoz hastalığı nedeniyle ancak özel tedbirlerle uçak yolculuğu yapabilen Gelgi için dönüş seferinde de uçaktaki 6 koltuğu sedye haline getirdi.

Haber 14-03-2023 22:35

Dünyanın en uzun boylu kadını Rumeysa Gelgi ilk uçak seyahatini THY ile yapacak

Eylülde ABD'nin San Francisco şehrine gidecek Gelgi: - "Gösterdikleri incelik, duyarlılık ve hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. THY ile uçmaktan büyük mutluluk ve onur duyacağım"

Yurthaber 14-07-2022 17:12

Dünyanın en uzun boylu kadını Rumeysa Gelgi, rekorlarına yenilerini ekledi

Rumeysa Gelgi: - "Umuyorum bu yaptığım görünür farklılıklara sahip her birey için kendilerini oldukları gibi kabul etmeleri yönünde bir ilham kaynağı olur" - "Toplamda 5 kez dünya rekortmeni olmuş oldum. Çok büyük bir gurur ve çok büyük bir onur"

Yurthaber 04-04-2022 10:10

Rumeysa Gelgi

Rumeysa Gelgi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rumeysa Gelgi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Boyu 2 metre 15 santimetre! Dünyanın en uzun kadını Rumeysa'dan 3 rekor daha

Karabük'te yaşayan dünyanın en uzun kadını Rumeysa Gelgi, 3 rekor daha kırarak adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdırdı. Dünyanın en büyük elleri, parmakları ve sırtına da sahip olan Gelgi, ''Ciddi fiziksel farklılıklar ile dünyaya geldim. Bu farklılıkların mümkün olduğu kadarının da tanınmasını ve kutlanmasını istedim. Umuyorum ki; bu yaptığım görünür farklılıklara sahip her birey için bir ilham kaynağı olur'' dedi.

Haber 04-04-2022 09:52

Dünyanın en uzun kadınından, dünyanın en uzun erkeğine yanıt geldi

Dünyanın en uzun boylu erkeği Sultan Kösen'in "Türkiye'yi birlikte tanıtalım" çağrısına dünyanın en uzun kadını olan Rumeysa Gelgi'den yanıt geldi. Kösen'in çağrısına olumlu yanıt veren Gelgi, "Kendisiyle elbette Guinness World Records kapsamında çalışmayı çok isterim. Bunun için uygun fırsat ve davetler olursa neden olmasın?" dedi.

Haber 18-02-2022 09:40

Dünyanın en uzun erkeğinden, dünyanın en uzun kadınına çağrı: Türkiye’yi birlikte tanıtalım

Guinness Rekorlar Kitabı'na göre dünyanın en uzun insanı olan Sultan Kösen (40), dünyanın en uzun kadını Rumeysa Gelgi’ye (25) Türkiye’yi birlikte tanıtmak için çağrı yaptı. Kösen, "Türkiye’miz için güzel şeyler yapacağımızı umut ediyorum" dedi.

Haber 14-02-2022 09:40

‘Dünyanın En Uzun Kadını’ olarak tarihe geçmişti! Guinness rekortmeni hayallerini anlattı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan ve 2 metre 15 santimetrelik boyuyla dünyanın en uzun boylu kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Rumeysa Gelgi, "Profesyonel eğitimimi tamamladım, yakın zamanda çalışmaya başlayacağım” dedi.

Trend 14-10-2021 17:21