Sabancı Haberleri

Sahibinden satılık Atlı Köşk iddiası ortalığı karıştırdı! Sabancı ailesinden açıklama geldi

İhsan Sabancı’nın Nevin Tenik ilişkisinden dünyaya gelen ve açtığı davayla Sabancı ailesinin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın bir ilan sitesinden Atlı Köşk'teki hissesini satışa çıkardığı iddia edildi. Sakıp Sabancı Müzesi vasfındaki Atlı Köşk satışa mı çıkıyor? Sabancı ailesinden açıklama geldi.

Finans 07-02-2024 12:11

Sabancı, enerjide ‘imkansız üçlü’nün çözümünde Türkiye ile dünya arasında köprü olacak

Enerji sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri olarak gösterilen Reuters Global Transition Summit, 07-08 Haziran 2023 tarihlerinde ABD’nin New York kentinde düzenlendi. Kamu, özel sektör, sivil toplum ve akademi dünyasından, 750’den fazla ismin katıldığı organizasyonda, enerji sektörünün karşı karşıya kaldığı küresel problemlerin yanı sıra ‘net sıfır’ yolculuğuna ilişkin çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Finans 09-06-2023 10:27

Sabancı Cumhuriyet Seferberliği devam ediyor

Sabancı Holding CEO'su Cenk Alper: - "Bir ulusun bağımsızlığını, var olma mücadelesini dünya literatürüne sokan, inancın ve adanmışlığın imkansızlıklara karşı zaferini temsil eden Çanakkale gibi bir yerde, böylesine anlamlı bir tarihte, Türkiye'nin en geniş katılımlı sosyal sorumluluk seferberliğini hayata geçirmekten büyük gurur duyuyoruz. Bu yıl bu hareketin kapsamını çok daha genişlettik"

Haber 31-10-2022 10:06

Agnes Denes'in Yaşayan Piramiti Sakıp Sabancı Müzesi’nde sanatseverlerle buluşacak

Agnes Denes'in "Yaşayan Piramit"i Sakıp Sabancı Müzesi’nde sanatseverlerle buluşacak

Yurthaber 12-09-2022 17:25

Sabancı

Sabancı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sabancı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sabancı Topluluğu olası yangınlara karşı kalıcı mücadele için harekete geçti

Sabancı Holding CEO'su Cenk Alper: - "Yüksek riskli alanlarda 8 adet yangın söndürme havuzu inşa ediyor, on binlerce kilometrekarelik alanda etkili yangın erken tespit sistemi kuruyoruz"

Yurthaber 18-08-2022 11:55