Saç Kavurma Tarifi Haberleri

Porsiyonu 120 lira! Kızgın sac üzerinde 7 saniyede pişiriyor... Talep arttı, son 2 usta kaldı!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.

Yemek 05-02-2024 12:05

Lokum gibi oluyor: MasterChef sac tava tarifi! Leziz sac kavurma nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sac tava tarifi, MasterChef programında yer alması nedeniyle merak edildi. Misafir sofralarına çok yakışan sac kavurma tarifi yediden yetmişe herkes tarafından seviliyor. Püf noktalarına dikkat edildiğinde lokum gibi yumuşacık sac tava tarifini elde etmek mümkün. Peki, sac tava nasıl yapılır, malzemeleri neler? Leziz sac kavurma yapımı...

Yemek 04-09-2023 20:09

Sac kavurma tarifi: Ağızda dağılan, damak çatlatan lezzet

lasik yemeklerin başında gelen sac kavurma tarifi, herkes tarafından bilinen bir ana yemektir fakat birçok kişi yumuşacık kıvamda etleri hazırlayamaz. Sac kavurma tarifini sizler için püf noktalarıyla hazırladık, buyursunlar.

Yemek 07-09-2016 16:11

Saç Kavurma Tarifi

Saç Kavurma Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saç Kavurma Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.