Sag Screen Actors Guild Awards Haberleri

Selena Gomez kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Selena Gomez şarkıları nelerdir?

Selena Gomez 2022 SAG Ödülleri'nde düştü. Basında yer alan haberlerin ardından ünlü şarkıcı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Selena Gomez bir kez daha gündem oldu. Peki Selena Gomez kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Selena Gomez şarkıları nelerdir? İşte Selena Gomez'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-03-2022 12:58

2022 Oyuncular Birliği (SAG) Ödülleri sahiplerini buldu! Törene Ukrayna mesajı damga vurdu

Sinema dünyasının büyük bir merakla beklenen ödülleri Oscar’ın provası olarak görülen SAG (Screen Actors Guild - Ekran Oyuncuları Birliği) Ödülleri sahiplerini buldu. Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen törene, Ukrayna’ya destek mesajları damga vurdu. Ted Lasso' ve 'Succession' dizileri ile 'CODA' filminin büyük ödülü aldığı törende Helen Mirren de Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Trend 28-02-2022 11:37

2021 SAG Ödülleri sahiplerini buldu

27.kez düzenlenen SAG (Screen Actors Guild- Ekran Oyuncuları Birliği) Ödülleri sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü yapımların kıyasıya mücadele ettiği ödül töreni, koronavirüs önlemleri kapsamında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. The Trial of Chicago 7 filmi ile Schitt’s Creek ve The Crown dizileri geceye damga vurdu.

Trend 05-04-2021 14:21