Sanna Marin Haberleri

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Sağanak yağış, Finlandiya Başbakanı Marin'den isyan, İstanbul'da servis zammı...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. İzmir ve Çanakkale'yi vuran sağanak yağış, dünyanın gündeminden düşmeyen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in gözyaşlarına boğulması, İstanbul'da UKOME toplantısıyla alınan okul servisi ücretlerine zam kararı, Cem Yılmaz'dan Halil Konakcı'ya yanıt, Galatasaray'da Beknaz Almazbekov fırtınası, Marmaris'te feci kaza...

Haber 24-08-2022 17:47

Gözünden yaşlar boşandı! Özel hayatıyla dünyanın konuştuğu Finlandiya Başbakanı Marin isyan etti

Son günlerde ardı sıra sosyal medyaya sızan video ve fotoğraf kareleri nedeniyle tüm dünyanın konuştuğu Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, ses getirecek açıklamalarda bulundu. Son olarak dünya liderlerine seslendiği başbakanlık konutunda iki arkadaşının üstsüz halde fotoğrafları ifşa olan Marin, yaşanan olaylara ve sosyal medyaya yansıyan karelere değinirken gözyaşlarını tutamadı, "Ben de insanım" dedi.

Haber 24-08-2022 16:23

Geçmişi peşini bırakmıyor! Dünyanın konuştuğu başbakanın başı bu kez de o fotoğrafla dertte...

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in başı beladan kurtulmuyor! Bir gece kulübünde eğlendiği videonun ortaya çıkmasından sonra eleştirilerin hedefinde yer alan Marin'in eski güzellik kraliçesi Sabina Särkkä ile sarmaş dolaş halleri gündem olmuştu. Uyuşturucu testi de yaptıran Finlandiya Başbakanının başı o fotoğrafla derde girecek gibi...

Haber 24-08-2022 14:35

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'le samimi dans görüntüleri olay olmuştu! Ünlü model eşinden ayrıldı

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in parti görüntüleri dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gece kulübünde bir erkekle samimi şekilde dans ederken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkan Marin'in bu kez de eski güzellik kraliçesi Sabina Särkkä ile olan görüntüleri sızdırıldı. Söz konusu görüntüler çok konuşulurken, Särkkä eşinden ayrıldığını duyurdu.

Haber 24-08-2022 08:10

Sanna Marin

Sanna Marin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sanna Marin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Finlandiya Başbakanı Marin'in yeni görüntüsü ortaya çıktı! Bu kez güzellik kraliçesiyle...

Finlandiya'nın genç Başbakanı Sanna Marin'in yeni bir görüntüsü daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde erkekle samimi şekilde dans ederken çekilmiş görüntüleri sosyal medyaya sızan Marin'in, bu kez bir kadınla dans ederken kayda alınan videosu sosyal medyada yayıldı.

Haber 23-08-2022 14:52

Dans görüntüleri gündem olmuştu... Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in uyuşturucu testi sonuçlandı

Partilerdeki görüntüleri ve dans videolarıyla gündem olan Finlandiya'nın 36 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin'in uyuşturucu testi sonuçlandı. Genç Başbakan Marin'in, kendine "yasal koruma" için yaptığı uyuşturucu testinin sonucu negatif çıktı. Hükümet açıklamasında, Marin'in uyuşturucu testinin ücretini kendi cebinden ödediği belirtildi.

Haber 22-08-2022 21:44

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'e kadınlardan 'hareketli' destek!

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin son günlerde ortaya çıkan dans görüntüleri ile gündem olmuştu. Görüntülerin ardından Marin, büyük bir kitle tarafından eleştirilmiş ve hakkında birçok iddia ortaya atılmış. Ancak bir grup kadın eleştirilere karşı durdu ve sosyal medya üzerinden dans ettikleri anları paylaşarak Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'e destek verdiler.

Trend 21-08-2022 15:08

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin yine gündemde! Erkek arkadaşıyla yakınlaştığı dans görüntüleri sosyal medyayı salladı

Gittiği partilerle gündemden düşmeyen Finlandiya'nın 36 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin'in bir erkekle yakınlaştığı yeni dans görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede ülke gündemine oturdu. Öte yandan genç Başbakan Marin, kendini "yasal koruma" için uyuşturucu testi yaptırdığını açıkladı.

Haber 19-08-2022 20:49

GÜNCELLEME - Dans görüntüleri sızdırılan Finlandiya Başbakanı Marin, uyuşturucu testi yaptırdı

Başbakan Marin'in bir erkekle yakınlaştığı yeni dans görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 19-08-2022 19:58

Dans görüntüleri sızdırılan Finlandiya Başbakanı Marin, uyuşturucu testi yaptırdı

Dans görüntüleri sızdırılan Finlandiya Başbakanı Marin, uyuşturucu testi yaptırdı

Yurthaber 19-08-2022 18:52

Dans görüntüleri sosyal medyayı salladı... Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'den açıklama geldi! Şantaj mı?

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in, arkadaşlarıyla bir ev partisinde dans ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dünyanın gündemine oturan görüntülerle ilgili muhalefet uyuşturucu testi isterken, Başbakan Marin'den açıklama geldi. Görüntülerinin sızdırılmasının bir şantaj planının parçası olmadığını belirten Marin, "Bunlar özel videolar ve halk tarafından görülmemeliydiler. Bu yaz bir evde çekildiler. Kimin evi olduğunu söylemeyeceğim" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 19-08-2022 16:51

Tarzıyla çok konuşulmuştu! Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in parti görüntüleri gündem yarattı

36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, bir kez daha sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Siyasi görevinin yanı sıra giyim tarzı ve hobileriyle dikkatleri üzerine çeken Finlandiya Başbakanı Marin’in katıldığı bir partiye ait görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Trend 18-08-2022 10:18

Rock festivalindeki tarzıyla çok konuşulmuştu! Finlandiya Başbakanı Marin'in yeni fotoğrafı gündem oldu

Sanna Marin, dünyada siyasi görevi kadar sıra dışı giyim tarzı ve hobileriyle de dikkatleri üstüne çekmeyi başaran bir lider. Finlandiya Başbakanı Marin, geçtiğimiz ay ülkede düzenlenen Ruisrock festivaline katılması ve festivalden verdiği pozla çok konuşulmuştu. Şimdi de Flow Festival'e katılan liderin yeni fotoğrafı yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Marin'in fotoğrafta giydiği kıyafetin ederiyle ilgili iddialar ise şaşırttı.

Trend 15-08-2022 16:33

Bakanın pozitif çıktığı gün Finlandiya Başbakanı’nın gece kulübünde eğlenmesi tepki çekti

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto’nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı gün başkent Helsinki’de sabaha kadar bir gece kulübünde eğlenmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Sosyal medya kullanıcısı bir kişi, “Savaş çıkarsa ve Sanna bardaysa Tanrı yardımcımız olsun" yorumunda bulundu.

Haber 06-12-2021 20:25