Sauna Haberleri

Meral Kaplan'ın evindeki saunada patlama! Annesi ölümden döndü... Evin hali şoke etti

Oyuncu Meral Kaplan'ın annesi Ümit Kaplan kızının evine misafirliğe gitti. Anne evde sauna keyfi yapmak isterken ölümden döndü. Oyuncu Meral Kaplan'ın evindeki saunada patlama oldu. Evin son görüntüsü şoke ederken yangının da elektrikle ilgili oluşan problem nedeniyle çıktığı iddia edildi.

Magazin 02-02-2023 12:12

Bunu hep yapıyor! Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, yeşil mayosuyla takipçilerinden tam not aldı

Instagram’da 27.7 milyon takipçisi bulunan eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa sosyal medyanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda sektörün zorluğundan söz ederek kendi isteğiyle emekli olduğunu ifade eden Khalifa, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Instagram’da birbirinden cesur pozlarını yayınlayan Khalifa, Berlin seyahatindeki sauna keyfini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Yeşil mayosuyla poz veren Khalifa’nın paylaşımları sosyal medyayı salladı.

Trend 13-09-2022 11:22

Hamamlar saunalar açık mı? Hamamlar saunalar ne zaman, kaça kadar açık?

Pandemi ile mücadele döneminde geçtiğimiz gün yapılan Kabine Toplantısı'nda temmuz ayına ilişkin birçok önemli karar alındı. En önemli kararlardan biri de sokağa çıkma kısıtlamasının temmuz ayında kaldırılması oldu. Bunun üzerine hamamlar ve saunaların akıbeti merak edildi, araştırılmaya başlandı. Peki hamamlar saunalar açık mı? Hamamlar saunalar ne zaman, kaça kadar açık? İşte ayrıntılar...

Haber 22-06-2021 17:22

Masaj salonları, hamam ve saunalar açık mı? Masaj salonları, hamam ve saunalar ne zaman açılır?

Koronavirüs önlemleri kapsamıyla pek çok tedbir alınmış, masaj salonları, hamam ve saunalar da bu tedbirler kapsamında kapatılmıştı. Normalleşme kapsamında “masaj salonları, hamam ve saunalar faaliyetlerine devam edecek mi?” sorusu cevap buldu.

Haber 08-06-2021 17:08

Sauna

Sauna Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sauna Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yüzme havuzları açık mı? Hamamlar ve saunalar açıldı mı?

1 Haziran’da sona eren yeni normalleşme kararlarının ardından ne olacağı merak konusuydu. 31 Mayıs Pazartesi günü toplanan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran ayı ile ilgili olarak alınan yeni kararları paylaştı. Yüzme havuzları, sauna ve hamamlar ile ilgili olarak açıklama yapan Erdoğan, yeni kararları duyurdu.

Haber 01-06-2021 11:44