Seçil Gür Haberleri Ve Son Dakika Seçil Gür Haberleri

Seçil Gür Haberleri Ve Son Dakika Seçil Gür Haberleri

Şarkıcı ve söz yazarı Seçil Gür, 1 Ocak 1986 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Adanalı bir ailenin kızı olan Seçil Gür, 12 yaşında Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile müzik hayatına başladı. 1999 yılında İstanbul’a gelen sahne deneyimleri yaşayan Seçil Gür, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde opera eğitimi aldı. Bu dönemde beste yapmaya başlayan Seçil Gür, 2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümüne girdi. Müzik bilgisini Batı ve Türk müziği solfeji, piyano, şan, üslup repertuvar ve mimik, diksiyon alanlarında aldığı eğitimlerle artırdı. 2020 yılında İşkence single çalışması için video klip yayımladı. 2021 yılında da Serdar Ortaç ile birlikte Sebepsiz Çiçek adlı single çalışmasını yayımladı.

Seçil Gür Haberleri

Seçil Gür kimdir, nereli ve kaç yaşında? Serdar Ortaç'ın eski aşkı Seçil Gür 2. Sayfa'da

Seçil Gür, 3 Şubat 2023 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Bir dönem Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı, 2. Sayfa'da Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Seçil Gür kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Serdar Ortaç'ın eski aşkı Seçil Gür'ün hayatı ve biyografisi...

Magazin 03-02-2023 09:27

Seçil Gür kimdir? Seçil Gür ve Serdar Ortaç ne zaman, neden ayrıldı?

Seçil Gür, 2. Sayfa magazin programının bayram özel bölümüne konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa, 2 Mayıs Pazartesi sabahı Ramazan Bayramı'na özel olarak banttan yayınlandı. Vatandaşlar, Seçil Gür kimdir? Seçil Gür ve Serdar Ortaç ne zaman, neden ayrıldı? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte başarılı şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-05-2022 09:34

Seçil Gür kimdir? Nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Seçil Gür şarkıları nelerdir?

Seçil Gür 2 . Sayfa programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in yönelttiği soruları yanıtladı. 11 Mart Cuma (bugün) canlı yayınlanan programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki Seçil Gür kimdir? Nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Seçil Gür şarkıları nelerdir? Ünlü şarkıcının hayatı ve müzik kariyeri ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Magazin 11-03-2022 09:37

Seçil Gür leopar desenli sütyeniyle peş peşe paylaştı! Gömleğinin tüm düğmelerini açıp...

Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Seçil gür, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gür, gömleğinin içine giydiği yeşil iç çamaşırı ve leopar desenli sütyeniyle verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Gömleğinin tüm düğmelerini açan Gür'ün ayna pozları çok konuşulurken bir takipçisi 'Ses var açılmana gerek yok' yorumunda bulundu.

Magazin 02-03-2022 12:04

Seçil Gür

Seçil Gür Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seçil Gür Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Serdar Ortaç'ın eski sevgilisi Seçil Gür isyan etti! Coğrafya kaderdir

Başarılı sanatçı Seçil Gür geçtiğimiz Cihangir'de bir mekanda sahne aldı. Performansı öncesinde basın mensuplarını kulisinde ağırlayarak yeni yıllarını kutlayan Seçil Gür, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.

Magazin 08-01-2022 10:31

Seçil Gür'ün göğüs silikonu dikkatlerden kaçmadı! Sunucular şaşkına döndü

2. Sayfa programına katılan şarkıcı Seçil Gür'ün göğüslerine silikon taktırdığını gören sunucular, büyük şaşkınlık yaşadı. Gür'ü her zaman doğal güzelliğiyle tanıdığını söyleyen Gülşen Yüksel, "Sana inanmıyorum. Ne yaptın sen" sözleriyle tepki gösterdi.

Magazin 01-12-2021 14:06

Seçil Gür kimdir, aslen nereli? Celil Nalçakan ile aşk yaşadığı iddia edilen Seçil Gül kaç yaşında?

Oyuncu Celil Nalçakan'ın müzisyen Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddiaları sonrası Serdar Ortaç'ın da eski sevgilisi olarak bilinen müzisyen Seçil Gür'ün hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Seçil Gür kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 01-12-2021 14:01

Celil Nalçakan'dan 'Seçil Gür' açıklaması

Oyuncu Celil Nalçakan'ın, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddia edildi. Nalçakan'dan iddialara yanıt geldi

Magazin 30-11-2021 16:45

Serdar Ortaç'ın eski aşkı Seçil Gür'den bomba itiraf: Bana 'anne' diye seslendirdi

TV8'de yayınlanan "Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa" programına, şarkıcı Seçil Gür konuk oldu. Seçil Gür, meslektaşı ve eski aşkı Serdar Ortaç ile biten ilişkisi hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 30-09-2021 01:43

Seçil Gür: Serdar bana 'Anne' diye seslenirdi

Şarkıcı Seçil Gür, "Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa" programına Serdar Ortaç ile biten ilişkisi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 29-09-2021 10:08

Serdar Ortaç ile Seçil Gür neden ayrıldı?

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Serdar Ortaç, şarkıcı ve söz yazarı olan Seçil Gür ile bir süredir aşk yaşamaktaydı. İkilinin ayrılık haberlerinin ortaya atılmasından sonra ünlü şarkıcı Ortaç, söz konusu haberleri doğruladı. Bunun ardından "Serdar Ortaç ile Seçil Gür neden ayrıldı?" sorusu merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Magazin 17-06-2021 00:29

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile Seçil Gür ayrıldı mı?

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın özel hayatı yine karıştı. Bir süredir birlikte olan Serdar Ortaç ve Seçil Gür çiftinin sessiz sedasız ayrıldıkları ortaya çıktı.

Magazin 16-06-2021 22:29

Serdar Ortaç ve Seçil Gür aşka geldi! Sarmaş dolaş pozlar

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliği tek celsede sonlandıran Serdar Ortaç, şimdilerde meslektaşı Seçil Gür ile doludizgin bir aşk yaşıyor. Kısa bir ayrılık dönemi yaşayan çift, Instagram'dan romantik karelerini paylaşarak adeta mutluluklarını ilan etti.

Magazin 07-06-2021 16:52

Serdar Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür'den aşk pozu!

Ünlü popçu Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile yeni bir poz yayınladı. Bir dönem İrlandalı model Chloe Loughnan ile evlilik geçiren Ortaç, biten evliliğinin ardından Gür ile ilişki yaşamaya başlamıştı. İlk başlarda reklam amaçlı bir ilişki yaşadıkları düşünülen çift, uzun süredir mutlu beraberliklerini sürdürüyor. Son olarak İnstagram hesabından Gür ve Ortaç yayınladığı gönderi ile adeta aşka geldiler.

Magazin 06-06-2021 19:02

Seçil Gür sevgilisi Serdar Ortaç'ı dansçılardan kıskandı: Evde sorarım ben sana!

Ünlü şarkıcı Seçil Gür, kendisi gibi şarkıcı olan ünlü sevgilisi Serdar Ortaç’ın sahnede şarkı söylediği anları Instagram hesabından paylaştı. Gür, dansçılar eşliğinde şarkı söyleyen Ortaç için, ‘’Evde sorarım ben sana’’ yorumunu yaptı.

Magazin 15-05-2021 15:07

Serdar Ortaç’ın sevgilisi Seçil Gür’den dikkat çeken sözler

Serdar Ortaç’ın sevgilisi Seçil Gür, Instagram hesabından yayınladığı bir gönderiyle gündemde. Eski halini eleştiren Seçil Gür, "Uzun uzun zaman önce her gün değişiyordum aynı ay, hatta hafta içinde. Bazen sarışın oluyordum, saçıma göre kıyafet bakıyordum. Bazen de turuncu oluyordum. O zamanlar kendime kızgındım" dedi.

Magazin 12-05-2021 14:43

Serdar Ortaç'ın sevgilisi Seçil Gür: Yukarıdan bir uyarı geldi

Şarkıcı Serdar Ortaç ile bir süredir aşk yaşayan Seçil Gür, sosyal medya hesabı üzerinden kendisiyle ilgili dikkat çeken bir yazı paylaştı. Üniversite yıllarını ve o zamanlar olduğu kişiyi eleştiren Seçil Gür, şu an neler hissettiğini de ekledi.

Magazin 10-05-2021 15:32

Serdar Ortaç'ın sevgilisi Seçil Gür'den itiraf: “O zamanlar kendime kızgındım.

Şarkıcı Serdar Ortaç ile bir süredir ilişki içinde olan Seçil Gür, sosyal medya hesabı üzerinden kendisiyle ilgili bir yazı paylaştı. Üniversite yıllarını ve o zamanlar olduğu kişiyi eleştiren Seçil Gür, şu an neler hissettiğini de yazısına ekledi. Bir dönem Serdar Ortaç ile ilişkisine ara veren ancak daha sonra tekrar barışarak ilişkilerini sürdüren Ortaç ve Gür çifti, magazin gündeminde sık sık yer almaya devam ediyor.

Magazin 10-05-2021 08:45

Serdar Ortaç’ı şoke eden tepki: Adam değilsin! | Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında?

Geçtiğimiz akşam Bebek’te Seçil Gür ile bir mekandan çıkan Serdar Ortaç magazincilerle karşılaştı. Basın mensupları ile sohbet eden Ortaç, gelen soruları yanıtladı. “Hayatınızın film olmasını ister misiniz?” sorusu üzerine ise Seçil Gür, “Onun hayatını ben yazacağım.” Diyerek Serdar Ortaç hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Magazin 08-04-2021 10:28

Serdar Ortaç'ın sevgilisi Seçil Gür: 'Klipte bir kadınla öpüşmem'

Serdar Ortaç'ın sevgilisi Seçil Gür samimi açıklamalar yaptı. Gür "Cesur değilim o yüzden açık saçık giyinmem. Kendime güvenmem" dedi.

Magazin 07-03-2021 07:27

Seçil Gür, sevgilisi Serdar Ortaç'ın yeni yaşını kutladı

Uzun süredir Serdar Ortaç’la aşk yaşayan şarkıcı Seçil Gür, sevgilisi Ortaç’ın yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.

Magazin 17-02-2021 12:28

Serdar Ortaç sosyal medyayı salladı! 'Antrikot' yavrusu deyince...

Karantina paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç yine olay olmayı başardı. Sevgilisi Seçil Gür'ün "Beni ne kadar seviyorsun" sorusuna Ortaç'ın yanıtı olay oldu.

Magazin 10-12-2020 09:06

Serdar Ortaç ve Seçil Gür'ün waffle keyfi

Popçu Serdar Ortaç, önceki akşam sevgilisi Seçil Gür ile birlikte Bebek'teydi. Sportif halleri ile dikkat çeken ikili, bir mekandan ellerinde waffle ile çıkarken objektiflere takıldı.

Magazin 05-12-2020 17:01

Serdar Ortaç sevgilisi Seçil Gür ile düşman çatlattı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde alışverişe gelen ve Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda baş başa akşam yemeği yiyen çift, restoran çıkışı verdikleri pozla düşman çatlattılar.

Magazin 21-11-2020 15:52

Serdar Ortaç ve Seçil Gür’ün spor aşkı

Serdar Ortaç ile sevgilisi Seçil Gür, her gün Boğaz'da spor yapmayı ihmal etmiyor.

Magazin 05-09-2020 16:08

Chloe Loughnan Serdar Ortaç'a geliyor! 'Sevgilim için sorun yok'

Bebek'teki bir mekanda sahne alan şarkıcı Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Son zamanlardaki evlilikleri eleştiren Ortaç, "Şimdiki evlilikler 'evlen, doğur, boşan' üzerine kuruluyor. Böyle evlilik olacaksa olmasın, beraber öleceksen olsun" diyerek sitem etti.

Magazin 21-08-2020 12:10

Seçil Gür'den Serdar Ortaç açıklaması: Affettim adamı

Şarkıcı Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile önceki gün Bebek'teki bir mekanda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, "Büyük bir hata etmiştim. Nefis bir ilişkimiz vardı, durduk yere arıza çıkarmıştım" dedi. Seçil Gür ise bu açıklamaya yanıt olarak bakın ne dedi.

Magazin 09-08-2020 10:06

Serdar Ortaç kafaları karıştırdı

Serdar Ortaç, Seçil Gür ile barışıp barışmadığına dair sorulara kafa karıştırıcı bir yanıt verdi.

Magazin 07-08-2020 16:37

Serdar Ortaç'tan bir maddi durum açıklaması daha!

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Ekonomik durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortaç, "Eskisi gibi zengin değilim" dedi.

Magazin 17-05-2020 15:20

Serdar Ortaç ile Seçil Gür ayrıldı! Sosyal medyadan duyurdu

Şarkıcı Serdar Ortaç’ın, meslektaşı Seçil Gür ile aşkı kısa sürdü. Ortaç, ayrılığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 25-03-2020 21:08

Serdar Ortaç’tan sevgiliye taktik: Kızım asabi olmasana

Şarkıcı Serdar Ortaç ve bir süre aşk yaşadığı sevgilisi Seçil Gür, sosyal medyada bir video paylaştı. Seçil Gür'ün şarkı söylediği videoda Serdar Ortaç, sevgilisine kamera karşısında nasıl hareket etmesi gerektiğini anlatıyor.

Magazin 18-02-2020 09:40