Şekip Mosturoğlu Haberleri

Ali Koç tek tek herkesin görüşünü aldı! Fenerbahçe'de gündem ligden çekilme... Toplantı gece saatlerine kadar sürdü! İşte çıkan karar

Fenerbahçe cephesinde gündem hayli yoğun. Son olarak Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar sonrası Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamayla 2 Nisan Salı günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapma kararı aldıklarını duyurmuştu. Bu toplantı öncesi Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir iftar yemeği düzenleyen Koç ve ekibi eski yöneticilerin ligden çekilme kararına dair görüşlerini aldı. Gece saatlerine kadar süren toplantıda birçok isim görüşlerini belirtti. İşte çıkan karar...

Spor 29-03-2024 13:06

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de başkan adayı olacak mı? Şekip Mosturoğlu cevapladı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu, sarı - lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olup olmayacağına dair soruyu yanıtladı.

Spor 18-04-2023 17:52

Son Dakika | Yargıtaydan Aziz Yıldırım kararı! Beraat kararı onandı

Son dakika haberi: Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili verilen beraat kararı Yargıtay tarafından onaylandı. Kararla birlikte eski yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkında verilen beraat kararları da Yargıtay 5. Dairesi tarafından onandı. Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu kararı "3 Temmuz 2011'de başlayan ceza yargılaması süreci bugün sona ermiştir." paylaşımıyla duyurdu.

Spor 27-12-2021 14:08

Şekip Mosturoğlu'nun halasına büyük şok! Ses taklidi yapılarak dolandırıldı

Ses taklidiyle önceden bilgi topladığı kişileri arayıp yüklü miktarda para isteyen Muhittin K. adlı dolandırıcı, Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu’nun halasının da aralarında olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdı.

Haber 18-02-2021 13:08

Şekip Mosturoğlu

Şekip Mosturoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şekip Mosturoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.