Favorilerim FAVORİLERİM

Favorilerime ekle (Favorilerime Ekle) ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.

    Son Dakika Haberleri

    14:59

    Mourinho'nun hayatına İngilizler bile şaştı! 'Kaldığı odanın geceliği...'

    Fenerbahçe'nin başında şu ana kadar gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefindeki isim olan tecrübeli çalıştırıcı Jose Mourinho için İngiliz basınında oldukça dikkat çeken bir haber kaleme alındı. Portekizli hocanın Türkiye yaşantısına dair detayların paylaşıldığı haberde Mou'nun lüks yaşamına vurgu yapıldı. İşte detaylar...

    14:37

    Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer açıklaması!

    İtalya Serie A ekibi Inter'de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu için son günlerde transfer iddiaları ortaya atılırken tecrübeli oyuncudan bu konulara ilişkin bir açıklama geldi. İşte detaylar...

    14:36

    CHP lideri Özel: Bir plan gibi görünüyor ve kötü kokuyor

    Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin teröristbaşı Abdullah Öcalan'la ilgili çıkışına yanıt veren Özel, "Bu durum Türkiye'nin sorununu çözmek için değil Erdoğan'ın sorununu çözmek için kurulmuş bir plan gibi görünüyor ve bu yüzden kötü kokuyor" dedi.

    14:34

    HSK müfettişine, yemekhane önünde bıçaklı saldırı! Boğazından yaralandı, hayati tehlikesi var

    Hakimler ve Savcılar Kurulu yemekhanesinde görev yapan bir personel, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) müfettişi Mehmet Aslan'ı yemekhane önünde ensesinden bıçakladı. Suç aletiyle birlikte yakalanan şüpheli gözaltına alınırken, hastanede tedavisi süren Aslan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

    13:46

    'Öcalan' çağrısı sonrası merak edilen soru yanıt buldu! "22 Ekim bir milattır"

    Devlet Bahçeli'nin terörist elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki ezber bozan çağrısının ardından partisinden gündem yaratacak bir 'milat' çıkışı geldi. Bahçeli'nin 'umut hakkı' uygulamasını işaret etmesi üzerine 'Umut hakkı nedir?' sorusu gündem oldu. Merak edilen sorunun yanıtıyla ilgili açıklama bu kez MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'dan geldi. Peki Bahçeli'nin sözünü ettiği 'umut hakkı' nedir? İşte MHP'nin 'umut hakkı' ve 'milat' açıklaması...

    13:01

    Aziz Yıldırım sonunda patladı: Amacın ne?

    Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, daha önce Sarı-Lacivertliler'i çalıştırmış olan Arthur Zico’nun meşhur Sevilla maçı hakkında söylediklerine çok sert bir yanıt verdi. İşte o sözler...

    12:50

    Bahçeli 'Öcalan' çıkışıyla siyaset gündemini değiştirdi! Peş peşe tepkiler geliyor: Allah böyle siyaseti kahretsin

    Siyaset gündemi güne yepyeni bir tartışmayla başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada terörist elebaşı Öcalan için, 'Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de konuşsun' dedi. Gündem bir anda bu sözlerle çalkalanırken peş peşe tepkiler geldi. Bahçeli'ye tepki gösterenler arasında Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş de yer aldı.

    12:37

    DEM Parti'den Bahçeli'ye ilk yanıt: ‘Bu kadarını beklemiyorduk’

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında kullandığı sözler Ankara kulislerinde adeta deprem etkisi yarattı. DEM Parti de Bahçeli’nin açıklamalarının ardından verdiği ilk tepkide şaşkınlığını gizlemeyerek "Bu kadarını beklemiyorduk, tarihi bir konuşma yaptı" yorumunu yaptı.

    12:33

    Çok tartışılan 'Umut hakkı' nedir? Prof. Dr. Ersan Şen açıkladı

    MHP lideri Devlet Bahçeli, bebek katili Abdullah Öcalan hakkında tarihi çağrıda bulundu. Bahçeli, Öcalan'ın tecridinin kaldırılması durumunda "Gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun" deyip 'umut hakkı' uygulamasına işaret etti. Mynet'e konuşan Prof. Dr. Ersan Şen'den ise Bahçeli'ye tepki geldi. Peki Bahçeli'nin Öcalan için "Umut hakkından yararlansın" diyerek sözünü ettiği 'umut hakkı' nedir? İşte 'umut hakkı' ile ilgili merak edilenler...

    12:23

    Canlı yayında Mourinho'ya ateş püskürdü! "Sen hoca falan değilsin"

    Fenerbahçe'nin sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı ancak şu ana kadar beklentilerin altında bir performans veren Jose Mourinho eleştirilerin odağındaki isim olmaya devam ederken, son alınan Samsunspor beraberliğinin ardından Ahmet Çakar da Portekizli hoca için sert eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...

    12:20

    Bahçeli'nin çıkışı sonrası Fatih Portakal'ın ağzı açık kaldı...

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teröristbaşı Abdullah Öcalan'la ilgili yaptığı çıkışı duyan gazeteci Fatih Portakal, önce inanamadı sonra dondu kaldı. Canlı yayındayken Bahçeli'nin çıkışını duyan Portakal, "Oo bu çok çok enteresan bir şey" dedi. Çok şaşırdığını her fırsatta ifade eden Portakal önce "Olabilir mi peki?" diye sordu, sonra "Türkiye'de her şey olabilir" diye ekledi.

    12:19

    Apartmanın bir katı yok oldu! Yaralılar var

    Sabah saatlerinde Kocaeli'den korkutan haber geldi. Gebze'de bir apartmanın 3. katında meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı. Bina patlama sonrası ağır hasar alırken apartmanın altındaki bir araç da hurdaya döndü. Ekipler tedbir amaçlı sokakta önlem aldı.

    12:03

    Sağlıkta 50 milyon liralık yeni skandal! Klinik mühürlendi doktor dahil 3 kişi tutuklandı

    Türkiye daha 'yenidoğan Çetesi'nin skandallarına hazmedememişken yeni bir skandal patlak verdi. Bu kez 3 katlı bir diş kliniğinde Sağlık Bakanlığının onaylamadığı ilaçların depolandığı ve kullanıldığı tespit edildi. Ele geçirilen ilaçların piyasa değeri 50 milyon TL çıktı. Aralarından doktorun da olduğu 3 kişi tutuklanırken klinik mühürlendi.

    11:38

    Sesi titredi, boğazı düğümlendi: Bu ülkenin bize adalet borcu var!

    Eli kanlı terör örgütü FETÖ'nün mağdur ettiği isimler arasında olan Yarbay Ali Tatar, üzerine atılan iftiraları gururuna yedirememiş ve 2009 yılında hayatına son vermişti. Teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası yaşadıklarını ve şu anki hislerini canlı yayında anlatan Ali Tatar'ın eşi Nilüfer Tatar gözyaşlarını zor tuttu. Sesi titreyip boğazı düğümlenen acılı eş "Bu ülkenin bize adalet borcu var!" dedi.

    11:13

    Bahçeli'den Öcalan için ikinci çağrı

    Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli'den teröristbaşı Öcalan için ikinci çağrı geldi. Bahçeli, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" diyerek terör örgütünün silah bırakması yönünde çağrı yaptı, "Bunu dahi sineye çekeriz" dedi.

    11:10

    Özel Harekat'tan 'Fetullah Gülen' paylaşımı

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in dünkü ölümünün ardından yapılan paylaşımlar arasında en fazla dikkat çekenlerden biri de Özel Harekat Daire Başkanlığı tarafından yapıldı. İşte 15 Temmuz hain darbe girişiminde 42 şehit veren Özel Harekat Daire Başkanlığı tarafından yapılan paylaşım…

    11:03

    Hain Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu! Mezar yerinde bile fırsatçılıklarını konuşturdular

    Yurt dışında ölen terörist elebaşı Fetullah Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu. Pensilvanya'da çiftliği olduğu bilinen hainin mezarının da bu çiftlik içinde yer alacağı belirtildi. Öte yandan hain Gülen kendi çiftliği içine defnedilirse eyalet yasalarına göre arsa vergiden muaf tutulacak.

    10:54

    Manchester United'dan Fenerbahçe mesajı!

    UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İngiliz ekibi Manchester United'dan mücadele öncesi dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

    10:44

    Eski hakemi papağanı ifşa etti! Canlı yayında...

    La Liga eski hakemi Pajares Paz'ın katıldığı bir canlı yayında papağanı, yayında aniden Real Madrid marşı söyleyerek stüdyoda büyük şaşkınlık yarattı.

    10:42

    Herkese bedava dağıtma kararı aldı

    Terörist elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü Sakarya'da esnafı sevindirdi. Lokanta sahibi İsmail Özdemir, hain Gülen'in ölümünü sosyal medyadan öğrenince bir karar aldı. "Bu hainin ölümünü bugüne özel kutlayacağız" diyen esnaf, lokantasında vatandaşlara bedava tatlı dağıttı.

    10:33

    Günlerce darp edip böcek yedirdiler, dişlerini kırıp kameraya aldılar! İşkenceciler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı

    Akılalmaz olayın adresi Antalya... Maaşını alamayan bir kişi patronunun masasındaki parayı alıp kaçtı. Geri dön çağrılarını dinleyen genç daha sonra döndüğünde yakalandığı gibi işkenceye alındı. Darp edildi, böcek yedirildi, görüntüleri çekildi. Skandal olayın ilk duruşması görülürken işkenceye uğrayan kişi kendisine bunu yapanların ifadelerinin alınıp serbest bırakılmasına isyan etti.

    10:00

    Terörist kardeşler kıskıvrak yakalandı

    MİT, İstanbul polisi ve Balıkesir polisi düğmeye bastı; Zeynep Taşkıran ve Zübeyde Taşkıran kardeşler ile Hatın Şahbaz gözaltına alındı.

    09:58

    Memişoğlu tarih vererek açıkladı: 300 kişi dinlendi!

    Yenidoğan çetesi ile ilgili Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan yeni açıklamalar geldi. Operasyon ve soruşturma sürecinin nasıl başladığını, nasıl sürdüğünü anlatan Bakan Memişoğlu "5 Mayıs 2023'te Emniyet'ten yardım istedik.4 Eylül 2023'ten itibaren yaklaşık 300 kişi dinlenmeye başlıyor" dedi. Memişoğlu'nun "Kim olursa olsun gitmeye devam edeceğiz. Çünkü sağlık her şeyin üstünde. Bakanımın da arkadaşımın da hastanesini kapattım." ifadeleri de dikkat çekti.

    09:51

    Hain Gülen'le dershanenin üst katında yemekli görüşme

    Terörist başı Fethullah Gülen'le görüşen gazeteci Fatih Altaylı, 'kaset' iddiasıyla başlayan yemekli görüşmeden çarpıcı detayları paylaştı. Gülen ABD'ye gitmeden önce bir dershanenin üst katında görüştüklerini açıklayan Altaylı, "Bana 'Gülenciliği' falan anlattılar. Ben de 'Siz neo-İslamik masonlarsınız' dedim. Millet irkildi ben öyle deyince" deyip Gülen'in diğerlerinin aksine farklı bir tepki verdiğini aktardı.

    09:43

    Adana'da kahreden olay! 3 küçük çocuk feci şekilde yanarak can verdi: Üşümesinler diye...

    Adana'dan gelen haber yürekleri sızlattı! Yüreğir'de yaşayan Suriye uyruklu bir aile çocukları üşümesin diye bir tanesinin yatağının altına ısıtıcı koydu. İlerleyen dakikalarda facia yaşandı ve çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların en büyüğünün 6, en küçüğünün 1 yaşında olduğu belirlendi. Anne evden çıkarak yangından kurtulurken babanın ise işte olduğu belirlendi.

    09:39

    Çalışanlar 4 gün izin yapabilir! 28 Ekim tarihine dikkat

    Yaklaşan Cumhuriyet Bayramı nedeniyle çalışanlara 4 gün izin kullanma fırsatı doğdu. Bu yıl 101. yıldönümü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı salı gününe denk gelirken, 28 Ekim pazartesi günü de yarım gün tatil olacak. Pazartesi günü yarım gün izin dolduracak olan çalışanlar ise hafta sonuyla birlikte 4 gün izin yapmış olacak.

    09:38

    Bornova 1877, Sercan Yıldırım’la yollarını ayırdı

    Bornova 1877, Teknik Direktör Sercan Yıldırım ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu.

    09:31

    Kerem Aktürkoğlu 21 bin kişiyle doğum günü kutladı! Osimhen itirafı...

    Portekiz ekibi Benfica'nın yolunu tutan ve burada performansıyla şimdiden taraftarın sevgilisi olan Kerem Aktürkoğlu, bir canlı yayın platformunda açtığı yayında doğum gününü takipçileriyle birlikte kutladı. İşte detaylar...

    08:35

    İl il farklı asgari ücret mi geliyor? Milyonlar beklerken Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi: Müzakere yapılacak

    Asgari ücret ne kadar olacak? Ekim ayı sonuna gelirken her gün yeni açıklamalar gelmeye başladı. Milyonlarca çalışan 2025'te asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken masada yeni bir formül olup olmadığı merak ediliyor. İl bazında farklı asgari ücret mi uygulanacak? Cumhurbaşkanlığından da konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Açıklamada iller arasındaki satın alma gücüne vurgu yapıldı.

    08:24

    Süper Lig'de şampiyonu açıkladılar! Favori şimdiden değişti...

    Süper Lig'de heyecan 9. hafta mücadeleleri ile sürerken haftanın tamamlanmasının ardından dünyaca ünlü veri sitesi şampiyonluk tahminini açıkladı. Açıklanan tahminde favorinin değişmesi ise dikkat çekti. İşte detaylar...

    08:02

    Şimdi de 'stent' çetesi! Sağlık sektöründe yeni skandal

    Türkiye'yi ayağa kaldıran yenidoğan çetesi sonrası, sağlık sektörüyle ilgili yeni skandallar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yalnızca bebeklerin değil, yaşlı ve hastaların sebepsizce ameliyatlara zorlandığı ve binlerce kişinin sağlığından olduğu, ele geçirilen kimliklerle SGK’nın yüz milyonlarca lira zarara uğratıldığı görüldü. Stent çetesi olarak bilinen bir grubun yaşlı hastaların ölümlerine neden olduğu iddia edilirken, bazı hastanelerdeki uygulamalarla binlerce kişinin kör olduğu belirtiliyor.

    07:52

    Yenidoğan çetesinin lideri Fırat Sarı'nın genç sevgilisiyle lüks yaşamı... Arabaları komşularının bile dikkatini çekti

    Masum bebekleri daha gözlerini açmadan acımasızca katleden, çaresiz ailelerin umutlarıyla beraber paralarını da alan, insanlıktan uzak 'Yenidoğan Çetesi'nin her gün yeni bir skandalı ortaya çıkıyor. Örgütün lideri Fırat Sarı başkalarının hayatını karartırken genç sevgilisiyle gününü gün etti. Lüks araçları komşularının bile dikkatini çekti.

    07:44

    Böyle sözleşme görülmedi! Tarihe geçti...

    Houston Rockets'ta forma giyen milli basketbolcumuz Alperen Şengün takımıyla yeni sözleşme konusunda büyük oranda anlaşma sağladı. Şengün'ün yeni sözleşmesi ise dudak uçuklattı. İşte detaylar...

    07:24

    Uykudaki annesini, babasını ve anneannesini tabancayla başından vurdu

    Adana’dan mezarlıkta yaşanan aile katliamı sonrası bir felaket haberi daha geldi. 26 yaşındaki bir şahıs uykudaki annesini, babasını ve anneannesini başından vurdu. Ailesini vahşice katleden S.A. olay sonrası gözaltına alınırken şizofreni tedavisi gördüğü de öne sürüldü.

    06:44

    Maaşa yüzde 25, vergilere yüzde 45 zam!

    Genci, yaşlısı, evlisi, bekarı, çalışanı, emeklisi milyonlarca insan 2025 maaş zammının ne kadar olacağını merak ediyor. Herkes asgari ücret kaç TL olacak? Memur, işçi ve emekli ne kadar zam alacak? sorularına yanıt ararken, herkesi üzecek zam tahmini geldi. 2025 yılının zor geçeceğini belirten Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, gelecek yıl vergilerin yüzde 45.4 oranında artacağını ancak maaşlara yapılacak zammın yüzde 25'lerde kalacağını söyledi.

    01:07

    Hamas'ın akıbeti belli oldu! Yahya Sinwar sonrası kritik gelişme

    İsrail saldırısında hayatını kaybeden Hamas’ın son Siyasi Büro Şefi Yahya Sinwar'dan sonra Hamas'ın nasıl yönetileceği herkes tarafından merak ediliyor. Hamas'ın mart ayında yapılacak seçimlere kadar yeni bir lider atamayacağı öğrenilirken, Katar merkezli bir komite tarafından yönetilmesi düşünülüyor.

    00:02

    Canlı yayında olay açıklamalar!

    Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe  2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından katıldığı programda maçı değerlendiren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray taraftarını olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, 2 puan kaybettiklerini Fenerbahçe'nin ise 1 puan kazandığının altını çizdi. İşte detaylar...

    23:19

    Derbi öncesi TFF'ye şikayet!

    Galatasaraylı milli futbolcu Yunus Akgün'ün Beşiktaş derbisi öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Beşiktaşlı futbol severleri adeta çıldırttı. Tartışmalara yol açan söz konusu paylaşım sonrası Siyah-beyazlılar bu duruma tepki gösterirken, Beşiktaş yönetimi de milli oyuncu hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayette bulunma kararı aldı. İşte detaylar...

    23:18

    Denizli'de aile dramı! Babası ve kardeşini bıçaklayıp evi ateşe verdi

    Denizli'nin Tavas ilçesinde bir şahıs babası ve kardeşini bıçakladıktan sonra evi ateşe verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hummalı çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Evde baba ve oğulun cansız bedenine ulaşıldı.

    22:42

    ‘Mezar taşımı yaptırmayın' yazıp ortadan kaybolmuştu! 22 yaşındaki gençten acı haber geldi

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde 22 Eylül'de WhatsApp'ta kurduğu grupta yer alanlarla vedalaşan Halil İbrahim Öksüz bir peçeteye ‘Mezar taşımı yaptırmayın' notunu yazdıktan sonra ortadan kayboldu. 22 yaşındaki gençten haftalar sonra acı haber geldi. Öksüz'ün cansız bedeni çam ağacına asılı halde bulundu.

    21:36

    Ligde 26 maç 1 gol! Dikkat çeken istatistik!

    Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Samsunspor ile 2-2 berabere kalarak zirve mücadelesinde ağır bir darbe aldı. Polonyalı futbolcunun geçen sezonun ikinci yarısında başlayan performansındaki düşüş de devam etti. Süper Lig'de çıktığı son 26 maçta sadece 1 kez rakip fileleri sarsan Szymanski, Samsunspor karşısında da etkisiz kalarak sergilediği performans dikkatleri çekti. İşte detaylar...

    21:10

    Narin Güran cinayetinde 4 şüpheli için ağırlaştırılmış müebbet istemi

    Son dakika haberi: Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu. Tutuklu sanıklar için istenen cezalar da belli oldu. Amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayet sırasında 4 kişinin aynı evde olduğunun belirtildiği iddianamede aile üyelerinin sık sık toplantı yaptığı da kaydedildi.

    20:23

    Motta'dan Kenan Yıldız'a övgü dolu sözler...

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında Juventus, sahasında Stuttgart'ı ağırlayacak. Sezona 2'de 2 ile başlayan İtalyan ekibinin Teknik Direktörü Thiago Motta, karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İtalyan devinde ilk sezonunu geçiren Motta, Kenan Yıldız'dan memnun olduğunu belirterek "Tüm kalitesini takımın yararına ortaya koyan bir futbolcu. Kesinlikle daha iyisini yapabilir ama şu ana kadar gördüklerimden mutluyum." ifadelerini kullandı.

    19:43

    İsrail'in Gazze ve Lübnan katliamlarının günlük bedeli belli oldu! Sadece Nasrallah'ı öldürmek için 6,6 milyon harcamışlar...

    İsrail aylardır Gazze Şeridi'nde işlediği katliamlarına hız kesmeden devam ederken bir süredir Lübnan'a yönelik saldırılarını da sıklaştırdı. İsrail medyasında İsrail'in işlediği katliamların günlük maliyetlerinin 'çok arttığına' yönelik vurgu yapılırak, bir günde ne kadar harcama yapıldığı açıklandı.

    18:43

    'Kuzey Kore asker gönderdi' iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü: ABD'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna hamlesi!

    ABD ile Rusya arasında Ukrayna üzerinden devam eden tansiyonda her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Rusya'nın Kuzey Kore ile olan yakın ilişkileri ve Kuzey Kore'nin Rusya safında Ukrayna'ya karşı asker yollayacağı iddiası gündemde bomba etkisi yaratmıştı. ABD'den cevap niteliğinde bir hamle geldi. ABD Savunma Bakanı Llyod Austin Ukrayna'ya 400 milyon dolarlık yeni savunma yardımı yapacaklarını duyurdu.

    18:36

    Yıldız futbolcu Galatasaray maçında yok!

    Beşiktaş'a Mert Günok'tan kötü haber geldi. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Tümosan Konyaspor maçında sakatlanan Milli filebekçisi hakkında sağlık durumu bildirisi yayınladı.

    18:23

    Erik Ten Hag'dan şoke eden Fenerbahçe itirafı!

    UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında Fenerbahçe ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig'de 3 maç sonra galibiyet yüzü gören İngiliz ekibinin Teknik Direktörü Erik Ten Hag, maç öncesinde Fenerbahçe hakkında sarf ettiği sözler dikkat çekti. İşte detaylar...

    18:21

    Yer: Balıkesir! Kaza sonrası yumruklu kavga kameralarda

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir ticari taksi ile motosiklet kaza yaptı. Motosiklet sürücüsü kaza sonrası adeta deliye döndü. Elinde kaskı yere fırlatarak taksiciye saldıran motosikletli ile taksici arasında kavga çıktı. Yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı.

    17:46

    Mezarlıkta aile katliamı

    Son dakika haberi: Adana'da kabir ziyaretine gelen anneyle iki kızına silahlı saldırı düzenlendi. Anne ve kızları saldırıda yaşamını yitirdi. Saldırgan ise motosikletle olay yerinden kaçtı.

    16:42

    'Cinayetleriyle birlikte bu dünyayı terk etti'

    Son dakika haberi: Hain elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütüyle mücadelede kararlılık mesajı verdi, "Bu hain adını Netanyahu gibi biriyle yan yana yazdırmıştır" dedi.

    15:12

    Gülen'in ölümünü anons edişini duyanlar dondu kaldı

    Gündemin en sıcak başlığı Fethullah Gülen'in ölüm haberinin haber bültenlerinde sunuluş biçimleri de bugün hayli ses getirdi. Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan'ın canlı yayında haberi duyuruşunu duyanlar ise bir anda kulaklarına inanamadı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Komitgan hakkında "terör örgütü propagandası yapma" suçundan soruşturma açtı. Aysın Komitgan da canlı yayındaki ifadesi hakkında açıklama yaptı.

    Gündem

    14:38

    SON DAKİKA | 'Sonu iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama 'FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz'

    Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşuyor. Erdoğan "Devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan "Milletin çocuklarını hizmet diyerek, himmet diyerek mankurtlaştıranların sonu tarihteki diğer insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur" dedi.

    23:13

    Askeri kamuflajlı ve silahlı kişi böyle görüntülendi! FETÖ mensupları, elebaşı Gülen'in ölümü sonrası Pensilvanya'daki çiftlikte toplanıyor

    Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünün açıklanmasının ardından elebaşının Pensilvanya'da bulunan çiftliğine gelenlerin sayısı artıyor. Gülen'in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen diğer evin bahçesinde ise askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi de dikkati çekti.

    23:04

    Polis memurunun aracını kundaklamıştı! Düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde polis memuru H.K'nin evinin önünde park halindeki hafif ticari aracı kundaklayan Yaşar Ö.n, polis ekiplerince yakalandı. Aralarındaki husumetten dolayı aracı kundakladığı öne sürülen Yaşar Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

    22:16

    Yenidoğan Çetesini çökerten savcı Yavuz Engin'den mesaj var! "Türk devletinin bize verdiği vazifeyi yerine getirdik"

    Yenidoğan çetesine ilişkin soruşturma sırasında kendisini tehdit edenleri de tutuklatan Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin herkes tarafından merak ediliyordu. Makamında tehdit edilmesine rağmen soruşturmayı sürdüren Savcı Engin, sosyal medya hesabından tebrik mesajlarına yanıt verdi.

    19:51

    Datça’da denizin rengi değişti! Etrafı bir anda kötü kokular sardı

    Muğla'nın Datça ilçesinde denizin rengini değiştiren olay! Vatandaşlar kötü kokudan şikayetçi oldu ve ekipler olaya müdahale etti.

    17:54

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in odası görüntülendi! Pensilvanya'daki hastanenin 251 numaralı odada öldü

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan St. Luke's Hastanesi götürülmüştü. Gülen'in ölüm haberi burada gelirken, kaldığı oda da ortaya çıktı. Ölmeden hemen önce kaldığı ve boşaltılıp temizlendiği anlaşılan 251 numaralı oda gazeteciler tarafından görüntülendi. Öte yandan Gülen'in morgda tutulduğu ve hastaneye gelen ziyaretçilerin de morga girmesine izin verilmediği öğrenildi.

    17:28

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını!

    Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Ömer Halisdemir'in mezarını, çok sayıda kişi ziyaret etti.

    16:34

    Fethullah Gülen'i öven yayıncılar mercek altında! RTÜK harekete geçti: "Hiçbir yayıncı, terörü ve teröristi öven yayınlar yapamaz"

    FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü üzerine televizyonda hain terörist başını öven söylemler RTÜK tarafından mercek altına alındı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den açıklama geldi.

    15:59

    Milli Savunma Bakanlığından 'Fethullah Gülen' açıklaması: Bir an önce Türk adaletine teslim olmalılar!

    FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili Milli Savunma Bakanlığından açıklama geldi. Açıklamada FETÖ'ye bağlılık gösterenlere çağrı yapılarak "Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır" dendi.

    Ekonomi

    15:04

    Citi altın ve gümüş için tahminlerini yeniledi!

    Citi Research, ABD işgücü piyasasındaki bozulmayı ve ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimlerini neden göstererek altın fiyatları için üç aylık tahminini revize ettii.

    14:50

    Bakan Bolat ekmek fiyatları için konuştu: 'Mutabık kaldık'

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu temsilcileri ile görüştü. Yapılan görüşme sonrası iki bakan sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda da bulundu. Bakan Bolat, görüşmede ekmek fiyatlarına da değindi.

    14:19

    Kilosu 150 TL'den 500 TL'ye çıktı! Kapış kapış satılıyor

    Düzce ormanlarında yetişen ve lezzetli aromasıyla dikkat çeken ’Düzce Kuzu Kestanesi’ tezgaha iner inmez kapış kapış satılıyor. Kilosu 150 liradan 500 liraya kadar çıkan kestane Düzce Belediyesi’nin üreticileri desteklemek için açtığı Hamidiye Pazaryerinde alıcılarını bekliyor.

    14:19

    CHP asgari ücret teklifini ilk kez açıkladı! Çeyrek altın hesabı yapıp rakam verdi: En az 30 bin TL olmalı

    1 Ocak yaklaştıkça asgari ücret tartışmaları artmaya başladı. Dün hükümet yetkilileri asgari ücret sessizliğini bozarken bugün de CHP'den bir açıklama geldi. Milyonlarca vatanda 'asgari ücret ne kadar olacak?' sorusunun yanıtını ararken çeyrek altın hesabı yapan CHP lideri Özgür Özel ilk kez rakam verdi. Özel TBMM'de yaptığı açıklamada, "CHP olarak 30 bin TL'nin altında bir asgari ücretin asla kabul edilemez olduğunu belirtiyoruz." ifadelerini kullandı.

    13:23

    9 milyon kişinin GSS borcu var... SGK tek tek mesaj göndermişti! 1 Ocak itibarıyla sağlık hizmeti alamayacaksınız! SGK Uzmanı Emin Yılmaz uyardı!

    Sosyal Güvenlik Kurumu milyonlarca kişiye aynı mesajı göndermişti. SGK'nın attığı mesajda Genel Sağlık Sigortası borcu olan vatandaşların yasal takibe alınacağı ve borçlarının ödenmesi gerektiğinin altı çizildi. Borcunu ödemeyen vatandaşlar ise 1 Ocak itibarıyla sağlık hizmetinden faydalanamayacak. SGK Uzmanı Emin Yılmaz, Genel Sağlık Sigortası borcu olan vatandaşlar için bazı açıklamalarda bulundu.

    12:13

    Araç muayene istasyonları yeniden özelleştirilmesi için ihaleye çıktı!

    Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), iki bölge halinde araç muayene istasyonlarının yapımı, bakımı ve işletilmesi hizmetlerinin özelleştirilmesi için ihale gerçekleştirecek. Resmi Gazete'de yayımlanan duyurunun ayrıntıları ise belli oldu. işte detaylar...

    12:09

    Ambulans çetesi böyle ölüme götürdü! İşin içinde yine o hastane var! Korkunç '20 km' detayı

    Aniden rahatsızlandınız, en yakın devlet hastanesine gittiniz. Devlet hastanesinde yeterli teçhizat yok ve 20 km uzaktaki özel hastaneye gönderildiniz. Kendi iradenizle maddi imkanınızın olduğunu ve o hastaneye gitmek istemediğinizi dile getirdiniz fakat 112 görevlileri türlü bahanelerle o hastaneden alacakları komisyon için sizi göz göre göre ölüme gönderdi! Bu satırları okurken kurulan tezgahı yakından hissedecek ve irkileceksiniz!

    11:59

    Devlet Su İşleri'nin bütçesinin neredeyse tamamı toprak ve su kaynaklarının yönetimine ayrıldı!

    Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, gelecek yıl için kuruma ayrılacak 197,6 milyar lira ödeneğin yüzde 95'ini su kaynaklarının araştırılması, tarımsal sulama, taşkın kontrolü ve içme suyu temini gibi alanlarda kullanacak.

    11:51

    Tanesi 60 bin TL'ye satılıyor! 'Sabırsız insan yapamaz'

    Osmanlı döneminde padişahlara tespih yapan ustaların el verdiği çıraklar zanaatlarını, usta-çırak geleneğiyle sürdürüyor. Osmanlı Sarayı’na tespih yapan Akgerdan Mehmet Efendi ile başlayıp Mehmet Efendi'nin çırağı Beylerbeyli Galip Usta’nın ardından devam eden gelenek, Niyazi Sayın, Eymen Gürtan, Dede Emrah ve son olarak İrfan Ünver ile Bursa’da yaşatılıyor. Ünver 6 yıldır Ahşap Han’daki atölyesinde, doğal malzemeleri tespih tanelerine dönüştürüyor.

    Magazin

    14:39

    Günlerce yoğun bakımda kalmıştı! Bebek'te görüntülenen Reha Muhtar'ın son hali... Yardımla yürüdü

    Geçen Ağustos’ta düşüp beyin kanaması geçiren ve entübe edilen Reha Muhtar sağlığına kavuştu. Günlerce yoğun bakımda kalan Reha Muhtar aylar sonra Bebek’te görüntülendi. İki kişinin yardımıyla yürüyen Reha Muhtar gündem oldu.

    14:13

    Kısmetse Olur Sibel mutfakta derin dekolteli elbisesiyle dans etti! "Ne karıyım ama..."

    Kısmetse Olur'un sevilen gelin adaylarından biri olan Sibel Akbulut, sosyal medya hesabında yayınladığı videosuyla olay oldu. Mutfakta dans eden Akbulut'un derin dekolteli elbisesi çok beğenildi.

    13:45

    Senaryoyu beğenmeyi diziyi ilk haftadan bırakmıştı! Güzel Aşklar Diyarı final kararı verdi

    Yeni sezonda Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yer alan, Özgü Kaya, Meltem Cumbul, Halil Ergün ve Burak Berkay Akgül'ün başrolü paylaştığı Güzel Aşklar Diyarı için final kararı alındı.

    13:17

    Dilan Polat gözaltına alınınca kötü oldu! "Kısmi felç geçirdim, bayılmışım" diyerek anlattı

    Tahliye partisinde kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşünce tepki çeken ve hakkında soruşturma açılan Dilan Polat gözaltına alınmıştı. Polat açıklama yaparak kötü olduğunu kısmi felç geçirdiğini açıkladı.

    12:51

    Popstar Özlem Güneş tesettüre gitmişti! Açıldı, botoks yaptırıp kocasından boşandı

    Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasında "Dekolte giymem" dediği için jürinin eleştirilerine maruz kalan Popstar Özlem Güneş tesettüre girip adını bile değiştirmişti. Açıldığını söyleyen Özlem Güneş botoks yaptırdığını itiraf etti ve kocasından da ayrıldı.

    12:50

    Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya ve Kerem Alışık aşk yaşıyor! Londra'da tatil

    Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya 'Aşk Biter Mi?' adlı tiyatro oyunundaki rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşamaya başladı. İkili beraber yurt dışına tatile çıktı.

    12:25

    Çağla Şıkel açık açık anlattı! "Cinnet geçirip kapıları kırmadım mı kırdım!"

    Emre Altuğ ile evliliğinden iki oğlu olan Çağla Şıkel Ceyda Düvenci ile sohbetinde samimi açıklamalar yaptı. Oğlu Kuzey ile ergenlik döneminde yaşadıklarını anlatan Şıkel bir kere kapıyı kırdığını da açıkladı.

    12:15

    MasterChef jürilerinin hamburger yeme şekli tepki çekti! "İğrenç görünüyorsunuz..."

    MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde "tek hamlede hamburger yeme" iddiasına giren jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yeme şekilleri seyirciyi kızdırdı. Sosyal medyada "Mide bulandırıcı" yorumları yapıldı.

    11:25

    Güldür Güldür'ün yıldızı Toygan Avanoğlu'nun İranlı eşi Şiva Behrouzfar tatilden paylaştı! "Abla çok güzelsin"

    Ekranlara yeniden dönen Güldür Güldür Show'un Paşa’sı olarak hafızalarda yer edinen Toygan Avanoğlu'nun eşi Şiva Behrouzfar sosyal medya pozlarıyla adından söz ettirdi. Güzel isim tatilden pozlarını paylaşınca beğeni topladı.

    Spor

    14:59

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Türkiye'deki yaşantısına İngilizler bile şaştı! 'Kaldığı odanın geceliği...'

    Fenerbahçe'nin başında şu ana kadar gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefindeki isim olan tecrübeli çalıştırıcı Jose Mourinho için İngiliz basınında oldukça dikkat çeken bir haber kaleme alındı. Portekizli hocanın Türkiye yaşantısına dair detayların paylaşıldığı haberde Mou'nun lüks yaşamına vurgu yapıldı. İşte detaylar...

    14:37

    Inter'in milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer açıklaması!

    İtalya Serie A ekibi Inter'de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu için son günlerde transfer iddiaları ortaya atılırken tecrübeli oyuncudan bu konulara ilişkin bir açıklama geldi. İşte detaylar...

    13:01

    Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan çok sert açıklama! "16 yıl sonra amacın ne?"

    Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, daha önce Sarı-Lacivertliler'i çalıştırmış olan Arthur Zico’nun meşhur Sevilla maçı hakkında söylediklerine çok sert bir yanıt verdi. İşte o sözler...

    12:23

    Ahmet Çakar canlı yayında Jose Mourinho'ya ateş püskürdü! "Sen hoca falan değilsin"

    Fenerbahçe'nin sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı ancak şu ana kadar beklentilerin altında bir performans veren Jose Mourinho eleştirilerin odağındaki isim olmaya devam ederken, son alınan Samsunspor beraberliğinin ardından Ahmet Çakar da Portekizli hoca için sert eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...

    10:54

    Manchester United'dan maç öncesi Fenerbahçe paylaşımı! "İstanbul çağrıyor"

    UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İngiliz ekibi Manchester United'dan mücadele öncesi dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

    10:47

    Genç Milli Takımlar değerlendirme toplantısı Riva'da yapıldı

    Genç Milli Takımlar değerlendirme toplantısı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

    10:44

    Eski hakemi papağanı canlı yayında ifşa etti! O takımın marşını söylemeye başladı

    La Liga eski hakemi Pajares Paz'ın katıldığı bir canlı yayında papağanı, yayında aniden Real Madrid marşı söyleyerek stüdyoda büyük şaşkınlık yarattı.

    09:38

    Bornova 1877, Sercan Yıldırım’la yollarını ayırdı

    Bornova 1877, Teknik Direktör Sercan Yıldırım ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu.

    09:33

    İlhan Palut: “Çok değerli bir 3 puan aldık”

    Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bodrum FK karşılaşmasında çok değerli bir 3 puan aldıklarını söyledi.