De Haberleri

ÖZEL | Seçimden yalnızca 5 gün sonra istifa etmişti! Bayram Saral Mynet'e konuştu... TFF Başkanı'nın yerinde olsaydım...

Mynet Özel... TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin üzerinden yalnızca 5 gün geçmesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan isimlerden Bayram Saral yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıklamıştı. Saral'ı istifaya götüren nedenler arasında Hacıosmanoğlu'nun yakın akrabası Abdullah Ayaz'ı Genel Sekreter olarak görevlendirmesi olduğu iddia edilirken, Bayram Saral Mynet'e yaptığı açıklamayla bu konulara açıklık getirdi.

Spor

Tolgay Arslan, Avrupa kıtası dışında oynamaya devam ediyor! Şimdi de Japonya'ya transfer oldu...

Avustralya Ligi takımlarından Melbourne City'de forma giyen Tolgay Arslan'ın yeni adresi şaşırttı. Avrupa dışında kariyerine devam eden Tolgay Arslan'ın yeni durağı Japonya oldu.

Spor

Mecnun Otyakmaz, futbolcular ve teknik heyetle vedalaştı

Türkiye Futbol Federasyonu’nda birinci başkanvekili olarak görev alacak Mecnun Otyakmaz, Erzurum’da kampta bulunan futbolcular ve teknik heyetle vedalaştı.

Spor

İngiltere, final oynayan hocaları Southgate'in görevine son verdi

İngiltere Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörü Gareth Southgate’in görevinden ayrıldığını açıkladı.

Spor

De

De Hakkındaki Haberler Mynet'Te. De Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Arabistan'da Diagne rüzgarı esiyor! Yeni sözleşmesi ve maaşı görenleri hayrete düşürdü

Türkiye'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Karagümrük gibi takımlarda forma giyen ve daha sonra Arabistan'ın yolunu tutan Mbaye Daigne yeni takımında fırtına gibi esiyor. İşte detaylar...

Spor

Valencia neye uğradığını şaşırdı! Penaltıyı kaçırınca taraftar sahaya dalıp üstüne çullandı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Enner Valencia, maçta penaltıyı kaçırınca saldırıya uğradı. Saldırgan tribünden atlayıp sahaya girdi, ortalık karıştı.

Spor

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu

Edirne'de 663'üncüsü düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Mustafa Taş'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Zeybek, başpehlivanlığı üst üste ikinci kez kazanmış oldu.

Spor

Kırkpınar'ın favori isimlerinden İsmail Balaban, ikinci turda elendi

Edirne'de gerçekleştirilen 663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde favori başpehlivanlardan 'sarı fırtına' lakaplı İsmail Balaban, ikinci tur müsabakalarında rakibi Hamza Özkaradeniz'e puanlamada yenilerek elendi.

Spor

Başpehlivanlar, Kırkpınar'da milli futbolcuları Bozkurt işaretiyle selamladı

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılacak başpehlivanlar, "Bozkurt" işareti yaptı. Pehlivanlar aynı zamanda "A Milli Takımımıza başarılar dileriz" pankartı da açtı.

Spor

Merih Demiral'ın eşi Heidi Lushtaku Alman gazetesine konuştu! Kocam ırkçı değil

UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen skandal 2 maçlık men cezası sonrası eşi Heidi Lushtaku Alman gazetesi Bild'e röportaj verdi. Lushtaku, eşi Demiral hakkında, "Kocam ırkçı değil. Nazik, açık fikirli ve hoşgörülü biri.” dedi.

Spor

Bozkurt selamına terör örgütü simgesi dediler! Almanlardan sonra Hollanda medyası da atağa geçti! Skandallar devam ediyor

Merih Demiral'ın Bozkurt selamı sonrası Almanlar adeta Türkiye aleyhine seferberlik başlattı. BILD'in başını çektiği sürece Hollanda medyası da dahil oldu. BILD ile ortak hareket eden Hollanda medyası haberlerinde skandal ifadeler kullandı. Bozkurt işaretini terör örgütüyle bağdaştırıp ağızlarına geleni söylediler.

Spor

Önce Merih Demiral şimdi Alperen Berber! Güreşte Avrupa Şampiyonu oldu, bozkurt işareti yaptı

Merih Demiral'in Euro 2024'te yaptığı bozkurt işareti bir anda tüm dünyanın gündemine otururken, bu kez de milli güreşçimiz Alperen Berber, zaferini bozkurt işaretiyle kutladı. Sırbistan’da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kilogramda şampiyon olan milli sporcumuz Berber, bozkurt işareti yaptı.

Spor

Penaltı kaçıran Ronaldo, hüngür hüngür ağladı! Takım arkadaşları bile sakinleştiremedi...

Portekiz grup lideri olarak bir üst tura çıkmış ve Slovenya ile eşleşmişti. Çeyrek final yolunda uzatmalara giden maçın 105. dakikasında penaltı için topun başına geçen Cristiano Ronaldo, Jan Oblak'ı geçemedi. Penaltı sonrası gözyaşlarını tutamayan Ronaldo'nun o anları sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor

Galatasaray'a Tete transferi yüzünden tarihi bir ceza gelebilir!

Geçtiğimiz sezon bedelsiz bir şekilde Shakhtar Donetsk'ten transfer edilen Tete, Galatasaray'ın canını sıkabilir. Shakhtar Donetsk'in açtığı davanın detayları belli oldu.

Spor

Babasını kaybeden Volkan Demirel paylaşımıyla herkesi ağlattı!

Geçtiğimiz günlerde babası Ali Hacı Demirel'in vefatıyla sarsılan Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...

Spor

Kırkpınar'da skandal! Pehlivanlar başkaldırdı: Güreşmiyoruz!

4-7 Temmuz tarihleri arasında Edirne'de gerçekleştirilecek olan 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, lig sistemi ilk kez uygulanacak. Başpehlivanlar, bu durumu protesto etmek amacıyla güreşmeme kararı aldı.

Spor

Demarke nedir? Futbolda demarke ne anlama gelir?

Futbol dünyanın en popüler sporlarından biridir ve milyonlarca insanın ilgisini çeker. Futbolda başarıya ulaşmak için birçok taktiksel unsur ve oyuncu becerisi önemlidir. Bu unsurlardan biri de demarke olma yeteneğidir. Demarke bir oyuncunun rakip oyuncuların markajından kurtulması ve boş alana hareket etmesi anlamına gelir. Bu yetenek oyunun akışını değiştirebilecek ve takımın hücum gücünü artırabilecek kritik bir faktördür.

Spor

EURO 2024 sonrası Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü golcü geliyor!

Türkiye'de transfer döneminin bugün açılmasıyla birlikte takımlar resmi girişimlerini hızlandırdı. Çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe'de dünyaca ünlü iki golcüden biri takıma katılacak.

Spor

TFF'de şimdi de 'Rolex' krizi! Mehmet Büyükekşi telefon konuşması sırasında söylemişti... Alındığı yeri bile açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya doğum günü sebebiyle saat hediye edildiğini söylerken, söz konusu saatin fiyatı dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor

Türkiye, FIVB Kadınlar Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, FIVB Milletler Ligi (VNL) çeyrek finalindeki rakibi Polonya oldu.

Spor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den bazı medya çalışanlarına bayram tatili! Uçak bileti, konaklama hepsi var, İmamoğlu detayı…

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, vedasına kısa zaman kala bazı basın mensuplarını Almanya’daki EURO 2024’ye götürerek ödüllendirecek. Bir hafta sürecek seyahatte konaklama, uçak biletleri TFF tarafından karşılanacak. İmamoğlu ayrıntısı da dikkat çekti.

Spor

Filenin Sultanları Çin'e karar setinde mağlup oldu!

Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız üçüncü hafta üçüncü maçında Çin'e karar setinde mağlup oldu. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'da ilk ayrılık kesinleşti! Okan Buruk'ın ısrarlarına rağmen takımdan gidiyor...

Galatasaray'da yeni sezon öncesi ilk ayrılık kesinleşti. Sarı-kırmızılılara kiralıktan dönen Emin Bayram, Okan Buruk'un ısrarlarına rağmen takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

Spor

Trabzonspor, Galatasaray'dan iki oyuncuyu koparıp alıyor! 5 milyon euro konusunda anlaşma sağlandı

Trabzonspor, Galatasaray forması giyen Yusuf Demir ve Halil Dervişoğlu'na talip oldu. İki oyuncuyla anlaşma aşamasına gelen bordo-mavililer, Galatasaray yönetimiyle pazarlıklara başladı.

Spor

Canlı yayında açıkladı, taraftarı heyecanlandırdı! Erden Timur'dan geri dönüş sinyali

Transferdeki başarısı ile Galatasaray taraftarının gönlüne taht kuran isimlerden Erden Timur katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla Sarı-Kırmızılılar'ı heyecanlandırırken dönüş sinyali verdi. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe Beko maçında Aziz Yıldırım sürprizi! Devre arasında geldi

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes ile oynadığı maçın devre arasında salona geldi.

Spor

YKS'ye giren gencin açıklaması gündem oldu! Aklım Fenerbahçe'ye gitti

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimine tüm Türkiye kilitlenmişti. YKS'ye giren bir öğrencinin sınav sonrası yaptığı açıklama ise sosyal medyada gündem oldu. Sınav ile ilgili düşüncesi sorulan genç "Fenerbahçe'nin başkanlık seçimi var. Aklım ona da gitti" dedi.

Spor

Alex de Souza'yı üzecek haber! Antalyaspor'da beklenmedik ayrılık

Antalyaspor'un başına geçen Alex de Souza'ya takımdan şoke edecek bir haber geldi. Vatandaşı Helton Leite, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Antalyaspor ile devam etmeyeceğini duyurdu.

Spor

Fenerbahçe için reddetmişti! Geri dönüyor... İşte İsmail Kartal'ın yeni takımı

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de birçok rekora imza atan İsmail Kartal ile yollar ayrılırken, Sarı-Lacivertliler'in başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho getirilmişti. Bu hamle sonrası Kartal'ın yeni adresi merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor

Zehra Güneş'in son hali görenleri kahrettirdi! Takım arkadaşlarını desteklemeye koltuk değnekleriyle geldi

Geçtiğimiz günlerde antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle 2 maçtır takımda yer alamayan Zehra Güneş, son oynanan ABD maçında koltuk değnekleriyle takım arkadaşlarını desteklemeye gelirken, görenler hayli üzüldü. İşte detaylar...

Spor

Real Madrid'in şampiyonluk kutlamalarına Arda Güler damga vurdu! Ancelotti çağırdı, o mikrofonu eline aldı... İspanya o anları konuşuyor

Ligde şampiyon olmasının yanı sıra Borussia Dortmund'u mağlup ederek 15. kez Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren Real Madrid'de kutlamalar tüm hızıyla sürerken, Arda Güler kutlamalara damga vurdu. İşte detaylar...

Spor

Dünya çapında ses getiren Filistin protestosu: Formalarındaki o detay dikkat çekiyor!

Şili'de Filistinli göçmenler tarafından 1920 yılında kurulan Palestino isimli futbol kulübü dünya çapında dikkat çeken bir Filistin protestosuna imza attı. Kulüp formalarındaki '1' numarası Filistin haritası olarak yeniden dizayn etti.

Spor

Millet Ligi'nde İtalya, Japonya ve Polonya günü rahat geçti!

Milletler Ligi’nde mücadele eden Filenin Sultanları, Almanya'yı mağlup ederek diğer rakiplerini beklemeye geçmişti. Bugün oynanan 4 karşılaşmayla heyecan kaldığı yerden devam etti.

Spor

Süper Lig'e yükselen son takım Bodrum FK oldu! Sakaryaspor final maçında 10 kişi kalıp kendini ateşe attı...

Sakaryaspor ile geçen sezonun play-off finalisti Bodrum FK, Süper Lig'e yükselme finalinde karşı karşıya geldi. Şampiyon Eyüpspor'un ardından Göztepe'nin üst lige yükselmesinden sonra gözler Sakaryaspor-Bodrum FK finaline çevrilmişti. Maçta kırmızı kart görerek 10 kişi kalan Sakaryaspor, Bodrumspor'a uzatmalarda 3-1 mağlup oldu. Bu skorla birlikte Süper Lig'e yükselen son takım Bodrum FK oldu.

Spor

Sacha Boey için transfer iddiası! Türkiye'ye geri dönüyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçirdiği sakatlıktan sonra forma şansı bulamayan Boey'in önümüzdeki yıl Türkiye'ye kiralanacağı yazıldı.

Spor

İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth Enes Ünal ile 4 yıllık sözleşme imzaladı!

İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth, 27 yaşındaki milli futbolcu Enes Ünal ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Spor

Aubameyang'dan Beşiktaşlıları heyecanlandıracak hamle! O videoya beğeni attı

Son günlerde ismi Beşiktaş ile anılan dünyaca ünlü isim Pierre Emerick Aubameyang'dan Siyah-Beyazlılar'ın gönderisine beğeni geldi. Bu hamle taraftarı oldukça heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Spor

Futbolu bırakacağını açıklayan Fenerbahçeli oyuncu Bonucci'ye 2 talip birden!

Fenerbahçe'nin devre arasında Union Berlin'den kadrosuna kattığı ancak bekleneni veremeyen Bonucci aktif futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıklamıştı. Tecrübeli isim için ülkesi Roma'dan iki talip çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor

Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan ve taraftarları da oldukça heyecanlandıran isimlerden olan Angel Di Maria için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın çok istediği yıldız isim için Portekiz'den camiayı üzecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe bir maç daha yapabilir! TFF, kupa formatında değişikliğe gitmek istiyor...

TFF'nin Süper Kupa formatıyla ilgili yeni girişimler yaptığı iddia edildi. Süper Lig şampiyonuyla Türkiye Kupası'nın kazananı arasında oynanan müsabakanın formatının değiştirilmek üzere çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.

Spor

TBF'den Galatasaraylı Buğrahan Tuncer'e 3, Göksenin Köksal'a 1 maç ceza

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Galatasaray Ekmaslı basketbolcular Buğrahan Tuncer'e 3, Göksenin Köksal'a da 1 maç men cezası verdi.

Spor

Kırmızı kart rekorunu da biz kırdık! Tekirdağ'da oynanan maçta hakem kırmızı kart göstermekten yoruldu...

Türkiye'de oluşan gergin futbol iklimi alt sıralara kadar ulaştı. Tekirdağ'da Bölgesel Amatör Lig'de kalmak için oynanan play-out maçında 2 takımın futbolcuları, yumruk yumruğa kavga etti. Savaş alanına dönen sahada resmi olarak dünyada kırmızı kart rekoru kırıldı.

Spor

TFF'de Mesut Özil sürprizi! Mehmet Büyükekşi ile görüştü son hali görenleri şaşırttı!

Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de top koşturan eski futbolcu Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi makamında ziyaret etti. Özil'in son hali görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Spor

Jorge Jesus geri mi dönecek? Al Hilal'de kalıp kalmayacağını ilk kez bu kadar net açıkladı...

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile şampiyon olan Jorge Jesus geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı kariyeriyle ilgili net ifadeler kullandı.

Spor

VNL’de Dikkatle Takip Edilmesi Gereken 10 Süper Voleybolcu

VNL’de takip etmeniz gereken 10 kadın voleybolcu hakkındaki bilgileri sizler için derledik! Gerek hücumda gerek savunmada gerekse oyun kurmadaki başarılarılarıyla VNL sıralamalarında başı çeken voleybolculara gelin, birlikte göz atalım!

Spor

Şenol Güneş adım adım imzaya gidiyor! Beşiktaşlıları endişelendiren gelişme Güney Kore'den geldi

Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan yetkili bir kişi, Şenol Güneş ile anlaşmanın an meselesi olduğunu ifade etti. Önümüzdeki sezon için Beşiktaş ile de görüştüğü öne sürülen Şenol Güneş'in Güney Kore Futbol Federasyonu'yla daha yakın olduğu öğrenildi.

Spor

Süper Lig ekibiyle anlaşma sağlayan Alex de Souza, Acun Ilıcalı'nın kolaylık sağlamasıyla ilk transferini yapıyor!

Önümüzdeki sezon için Alex de Souza ile prensip anlaşmasına varan Antalyaspor'da transferler de yavaş yavaş şekilleniyor. Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Alex ile sözleşme imzalayacak Antalyaspor yönetimi çalışmalara şimdiden başladı.

Spor

Mehmet Demirkol'dan Okan Buruk açıklaması! ''Sezon başında Fenerbahçe'nin bu durumunu söyleseler 'Şubat'ta mı şampiyon oldular' derdi...

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki son durumunu değerlendirdi. Sarı-lacivertli takımın puan ortalamasına rağmen sezonu yüksek ihtimalle ikinci bitireceğini vurgulayan Demirkol'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor

2024 Voleybol Milletler Ligi kadrosu açıklandı

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları'nda kadro açıklandı. Antalya'da oynanacak olan ilk hafta maçları 14-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Spor