De Haberleri

Yunanistan'da Fatih Terim rüzgarı esiyor! Tüm muhabirler taraf değiştirdi...

Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak. Ligde iki kupada da iddialı konumda bulunan Fatih Terim, Yunan basınını ters köşeye getirdi. İmza attığı gün başarısız olacağını söyleyen muhabirler şimdi tam tersi tarafa geçti.

Spor 23-04-2024 14:05

Karısının çok çirkin olduğunu söyleyen taraftarlara ateş püskürdü! Declan Rice'ın cevabı sosyal medyada gündem oldu

İngiliz futbolunun önde gelen isimlerinden Declan Rice'a gelen yakışıksız yorum büyük eleştiri almıştı. Gelen tepkilere daha fazla dayanamayan Declan Rice, kendisine yapılan yorumlara sert bir cevap verdi.

Spor 21-04-2024 18:17

Manchester City, Şampiyonlar Ligi bozgunu sonrası kendine geldi! Finale çıktılar...

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) yarı finalinde; Manchester City, Chelsea'i 1-0 yenerek finale çıktı. Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında elenen City, Chelsea'yi mağlup ederek adeta kendine geldi.

Spor 20-04-2024 22:12

Gaziantep FK'dan ligde kalmak için görülmemiş hamle! Futbolcular bile şaşırmış durumda...

Gaziantep FK, ligde kalması halinde futbolcularına 1 milyon TL prim ödeyecek. Galibiyet primi ise 200 bin TL olarak belirlendi.

Spor 19-04-2024 18:34

Diğer Haber Etiketleri

barcelona barış alper bayern munich bende beşiktaş transfer Hakem Heykel Fatih Terim Süper Lig Teknik Direktör Bundesliga Ali Koç Mehmet Büyükekşi beIN Sports spor Stefan Kuntz Selçuk İnan son dakika Mehmet Demirkol Kerem Demirbay İrfan Can Kahveci Rıdvan Yılmaz Gaziantep FK DEAŞ Mesut Özil Devler Ligi Antalyaspor Kasımpaşa Adana Demirspor Giresunspor Eyüpspor Borussia Dortmund AZ Newcastle United Atlético Madrid Juventus Panathinaikos İzmir penaltı Melisa Döngel Rasim Ozan Kütahyalı yalan makinesi Eda Erdem Robin van Persie bahis VAR Derbi af whatsapp İspanya Portekiz Ukrayna Acun Ilıcalı Arda Turan aday arsenal daeş çeyrek final de da yazımı declan rice bochum bodrumspor fenerbahçe fenerbahçe opet erhan galatasaraylı galatasaray hazırlık maçı heerenveen icardi imza ankaragücü atan dortmund ışıl yıllık yaşında yayıncı kuruluş mkyk murat özkaya ligi manchester city mackolik canli real madrid premier lig rizespor şampiyonlar ligi tdk yazım kuralları telefon tff kutlama paris saint germain paylaşım olimpiakos transfer dönemi ust tonali başakşehi yapılan açıklama united forması türkiye’den son dü ekipleri da, kulübün eyüpspor teknik direktörü tff, süper li hollandalı hakemi verildi türkiye kupası final bıraktı 3,0 vakıfbank i en büyük takım hakemlik maçın m hu iyet 10 ak türkiye futbol federasyonu türkiye kupası süper ligi fk sezon voleybol federasyonu başkanı formaları erden beşiktaş taraftarı oynanacak voleybol takımı maçı galatasaray taraftar ligde 1. lig maçları Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya Seçim 2024

De

De Hakkındaki Haberler Mynet'Te. De Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış! Artık Fenerbahçeli değilim

AK Parti'nin geride bıraktığımız gün gerçekleştirdiği MKYK'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Spor 19-04-2024 13:43

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-2024 12:34

Adı Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ile anılan Melisa Döngel'den beklenen açıklama geldi!

Son günlerde ismi Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile anılan güzel oyuncu Melisa Döngel'den çıkan aşk iddialarına dair açıklamalarda bulundu.

Spor 17-04-2024 18:17

Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama! O ülkede hakemler artık yalan makinesine bağlanacak

Futbolda en çok tartışılan konuların başında gelen hakemler için Andriy Shevchenko'nun başkanlığını yaptığı Ukrayna Futbol Federasyonu eşi benzeri görülmemiş bir uygulama başlattı. Buna göre federasyon hakemleri yalan makinesine bağlamaya başladı. İşte detaylar...

Spor 17-04-2024 17:50

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-2024 15:58

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da da forma giymiş olan eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti

Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da da forma giyen Joseph Boum'un hayatını kaybettiğini açıklandı. İşte detaylar...

Spor 15-04-2024 22:14

Türkiye'deki yabancı VAR hakemlerinin maaşı görenleri şoke etti!

Ülkemizde bu hafta uygulanmaya başlanan yabancı VAR hakemi uygulaması sınıfı geçti. Hata yapılmadan geçilen haftada VAR hakemleri büyük övgü alırken, maaşları ise tartışma yarattı.

Spor 15-04-2024 10:05

Süper Lig'de tarihe geçen an! İspanyol hakem VAR'dan bağlanarak golü iptal ettirdi

Türkiye'de hayata geçen yabancı VAR hakemi uygulamasında ilk müdahale Ankaragücü-Gaziantep FK maçında gerçekleşti. Tartışma yaratan pozisyonda İspanyol hakem VAR'da müdahale ederek golü iptal etti.

Spor 13-04-2024 16:43

İngiltere Premier Lig ekiplerinden harcama rekoru! Zirvede sürpriz bir takım var...

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden takımlar, transfer yaparken ve sözleşme yenilerken futbolcu menajerlerine toplam 409,5 milyon sterlin ödeme yaptı.

Spor 12-04-2024 22:55

İrfan Can Kahveci: ''İlk yarıda bilerek kendimi yere attım çünkü...''

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.

Spor 11-04-2024 22:02

Parc des Princes'te inanılmaz gece, goller yağmur gibi geldi! İlkay Gündoğan yapacağını yaptı...

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı iki maç ile sürdü. Gecenin maçında Fransız devi Paris Saint-Germain sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelirken, gecenin bir diğer maçında Atletico Madrid ile Borussia Dortmund'u ağırladı. İki mücadelede müthiş bir heyecana sahne oldu. İşte detaylar...

Spor 10-04-2024 23:47

Whatsapp konuşmaları dışarı sızdı! Mehmet Büyükekşi aday olacak mı?

TFF, 18 Temmuz tarihinde seçimli genel kurul yapacağını açıklarken mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan Whatsapp görüşmelerinde bu soru yanıt buldu. İşte detaylar...

Spor 10-04-2024 20:17

TFF Başkanı Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı paylaştı.

Spor 10-04-2024 01:36

Real Madrid - Manchester City maçı alev aldı! ''Bu seviyede yenilmeyecek bir gol''

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. Çeyrek final ilk mücadelesi inanılmaz bir tempoyla başladı ve 15 dakika içinde maç adeta alev aldı.

Spor 09-04-2024 22:27

Robin van Persie futbol dünyasına geri dönüyor! Önümüzdeki sezonki takımı duyuruldu

Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen Robin van Persie, aktif futbol kariyerini Feyenoord'da sonlandırmış ve antrenörlüğe başlamıştı. Hollandalı ismin sezon sonunda teknik direktörlük görevine getirileceği takım açıklandı.

Spor 09-04-2024 19:48

Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay iddia! F.Bahçe'nin yeni başkanı Acun Ilıcalı olacak

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı bir Youtube programında Türk futbolunda son dönemde yaşananlara dair çarpıcı iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe başkanı olacağını söyleyen Kütahyalı Erden Timur'un da yeni yönetimde olmayacağını öne sürdü.

Spor 09-04-2024 15:20

DEAŞ'tan Şampiyonlar Ligi'ne tehdit! Saldırı planladıkları statları paylaştılar... Hepsini öldür

DEAŞ, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan çeyrek final mücadelesi öncesi ev sahipliği yapan stadyumlara saldırı tehdidinde bulundu. Statların isimlerinin bulunduğu bir görsel paylaşılırken, 'Hepsini öldür' ifadesi dikkat çekti!

Spor 09-04-2024 13:08

Türkiye'den ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmamıştı! Alman hoca Stefan Kuntz geri dönüyor... İşte yeni adresi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Eylül 2023'te görevden alınan Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor. 61 yaşındaki teknik adam daha önce de çalıştığı bir kulübe geri dönebilir. İşte detaylar...

Spor 08-04-2024 16:29

SON DAKİKA: Arda Turan tarih yazdı! Eyüpspor, Altay'ı 4-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu

Son dakika... Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Sahasında ağırladığı İzmir ekibi Altay'ı 4-1 mağlup eden Eyüpspor'un bu galibiyeti sonrası Altay'ın da küme düşmesi kesinleşti. Yaşanan bu tarihi galibiyet sonrası Arda Turan ve ekibi maç sonunda büyük sevinç yaşarken, Turan gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 07-04-2024 17:48

Merakla beklenen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için olay iddia! 'Maç başlayacak ve yönetim...'

Galatasaray ile Fenerbahçe bugün Türkiye Kupası finalinde buluşacak. Şanlıurfa'da oynanacak olan maça Galatasaray tam kadro çıkmayı planlarken, Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkması bekleniyor. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in '90 dakikalık bir maç olmayacak' açıklaması üzerine flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Spor 07-04-2024 10:59

Mesut Özil'den Fenerbahçelileri şaşırtan açıklama! Hayalini kurduğu ve aşık olduğu takımı açıkladı

Fenerbahçeli kimliği ile tanınan ve geçtiğimiz sezon futbol kariyerine son noktayı koyan Mesut Özil, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 06-04-2024 08:20

Acun Ilıcalı için kongreden sonra Galatasaray ile temasa geçti iddiası ortalığı karıştırdı! Ilıcalı çılgına döndü Adi, yalan, iftira...

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği kongrede yayınlanan videonun Acun Ilıcalı tarafından hazırlandığını söylerken, yorumcu Haluk Yürekli Ilıcalı'nın Murat Özkaya'yı arayarak videoyu kendisinin hazırlamadığını söylediğini iddia etmişti. Bu iddia sonrası Acun Ilıcalı adeta çılgına döndü. İşte detaylar...

Spor 05-04-2024 11:37

Nereden nereye... Giresunspor, 7 puanla küme düştü!

Trendyol 1. Lig’de 2023-2024 sezonunda küme düşen ilk takım Giresunspor oldu.

Spor 03-04-2024 23:29

Arda Turan, Eyüpspor ile tarihe geçme şansını bir sonraki haftaya bıraktı!

Trendyol 1. Lig'de lider Eyüpspor kazanması halinde Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceği maçta Adanaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Eyüpspor'un Süper Lig'e çıkma planları bir sonraki haftaya kaldı.

Spor 03-04-2024 17:46

Fenerbahçe Adana Demirspor maçının biletlerini satışa sunmadı! Ligden çekilme...

Fenerbahçe'de 2 Nisan günü gerçekleştirilecek tarihi genel kurul öncesi bilet satışı durduruldu. Sarı-Lacivertli Kulüp Adana Demirspor maçının biletlerini satışa çıkarmazken, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi için de taraftarlarına 'bilet almayın' uyarısı yaptı.

Spor 01-04-2024 20:51

Almanya'da 10 yıl sonra bir ilk yaşandı! Dortmund, Bayern'i 2-0'lık skorla geçerek şanssızlığı kırdı

Ligde Borussia Dortmund, Bayern Münih’i deplasmanda 10 yıl sonra 2-0 mağlup ederek rakibine karşı 11 maçlık galibiyet özlemini sona erdirdi.

Spor 31-03-2024 15:02

Yapılan seçimlerde oyunu Icardi'ye verdi! Pusulanın içine Icardi'nin fotoğrafını yapıştırıp bir de not yazdı...

Türkiye'de yapılan seçimlerde ilginç bir an yaşandı. Bir Galatasaray taraftarı, oy kullandığı pusulanın içine Icardi'nin fotoğrafını koyup bir de not yazdı.

Spor 31-03-2024 13:21

Fenerbahçe Opet, normal sezonu lider tamamladı!

Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit’i 25-19, 22-25, 21-25, 25-19 ve 15-10’luk set skorlarıyla 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı.

Spor 28-03-2024 23:20

Bahis oynadığı için futboldan 10 ay men edilen Tonali yine rahat durmadı!

İngiltere Futbol Federasyonu (FA), adı yasa dışı bahis soruşturmasına karıştığı için 10 ay futboldan men cezası alan Premier Lig ekibi Newcastle United forması giyen İtalyan oyuncu Sandro Tonali'yi 50 kez bahis oynamakla suçladı.

Spor 28-03-2024 22:52

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası için tarih verdi! O tarihte başkan olmayacak

Son dönemde ülke futbolunda yaşanan krizler sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi için üst üste istifa çağrıları yapılırken Büyükekşi'nin istifa edeceği yönünde dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 28-03-2024 14:56

Galatasaray peşindeydi, Rangers kararını verdi! Rıdvan Yılmaz'dan Sarı-Kırmızılılar'a kötü haber

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak takımında kalan Rıdvan Yılmaz, milli takımın Macaristan ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak aday kadrodan çıkarılmıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın sezon sonunda kadrosuna katmak istediği isim için Rangers'tan beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 25-03-2024 13:42

Türk futbolunun acı günü! Eski milli futbolcumuz Ersen Martin hayatını kaybetti

Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcumuz Ersen Martin hayatını kaybetti. İzmir'de bir süredir yaşam mücadelesi veren Martin, en son yoğun bakıma alınmış ve durumunun kritik olduğu belirtilmişti.

Spor 19-03-2024 23:40

Portekiz'de eşi benzeri görülmemiş olay! Hakem penaltı kararının gerekçesini mikrofonla tribünlere açıkladı

Portekiz Ligi'nde oynanan Sporting-Boavista mücadelesinin hakemi Antonio Nobre, VAR uyarısıyla verdiği penaltı kararını tribünlere açıkladı. İşte detaylar...

Spor 18-03-2024 23:26

Kasımpaşa karşılaşmasının ardından Galatasaray'dan şampiyonluk paylaşımı!

Deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray kritik mücadeleden 4-3'lük galibiyetle ayrılırken son düdüğün çalmasının ardından Sarı-Kırmızılılar'ın resmi hesabından bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 17-03-2024 18:20

Süper Lig'in 2024-2025 şampiyonuna müjde! UEFA Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım hakkı kesinleşti

Türkiye, 3 sezonluk aranın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’ne direkt takım gönderme hakkı kazandı.

Spor 15-03-2024 13:44

Galatasaray'ın yeni yıldızı Derrick Köhn isim vermeden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu!

Geldiği günden bu yana performansıyla fırtına gibi esen Derrick Köhn, Galatasaray'ın resmi YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda ezeli rakip Fenerbahçe'ye isim vermeden göndermede bulundu. İşte detaylar...

Spor 14-03-2024 17:03

Bende de nasıl yazılır? Bende de ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bağlaç görevindeki de ile son ek olan -de'nin kendinden önce gelen sözcükten ayrı mı yoksa bitişik olarak mı yazılması gerektiği karıştırılan ögelerdendir. Bu da bende de ifadesinin ikinci ögesinin bir son ek mi yoksa bağlaç mı olduğunun açıklanmasını gerekli kılar. TDK tarafından açıklanan bilgiler incelendiğinde de bağlacı ile bulunma durumu eki olan -de ögesinin nasıl kullanılması gerektiği anlaşılır. Böylece bende de doğru yazılışının bitişik mi ayrı mı olduğu kolaylıkla öğrenilebilir.

Egitim 12-03-2024 17:54

Çaykur Rizespor'dan İspanya'ya transfer oluyor! Emirhan Topçu için anlaşma çok yakın

Önümüzdeki sezon transfer çalışmaları için kolları sıvayan Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen genç oyuncu Emirhan Topçu için çok konuşulacak bir transfer iddiası gündemde. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 08:30

Icardi'den büyük jest! Kerem Demirbay hat-trick yaptı...

Kerem Demirbay, Rizespor maçında hat-trick yaptı. Attığı son penaltı golünce Icardi'nin topu kendisine vermesi sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini topladı.

Spor 08-03-2024 21:32

Ali Koç şaşırdı kaldı! TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Eda Erdem adam gibi adamdır'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli mili voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin açılışında söylediği sözlerle gündeme oturdu. Üstündağ'ın sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Spor 08-03-2024 13:22

Arda Turan kendini efsane olarak gördüğü kulübü açıkladı! Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum ama...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan UEFA TV'ye açıklamalarda bulundu. Turan "Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum büyüdüm, orada yetiştim ama Galatasaray'dan önce kendimi bir Atletico Madrid efsanesi olarak görüyorum" dedi.

Spor 06-03-2024 21:55

Galatasaray mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'a bir şok daha geliyor...

Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından sahadan boynu bükük ayrılan Beşiktaş'a bir şok daha geliyor. Galatasaray, cuma günü Rizespor'u mağlup ederse; Beşiktaş ve Trabzonspor'un matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayacak.

Spor 05-03-2024 08:42

Mehmet Demirkol'dan sürpriz iddia! Yayın ihalesinde beIN Sports'un diskalifiye edildiğini duydum

Son dönemde tartışma konusu olan ve sonucu büyük merakla beklenen yayın ihalesinin sonuçlandı. TFF, Süper Lig'in yeni yayıncısının yeniden beIN Sports olduğunu açıkladı. Bu açıklamadan günler sonra Mehmet Demirkol'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 04-03-2024 08:01

Arda Turan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Seçil Erzan'ın ismini duyunca çılgına döndü, küfürler savurdu...

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK ile Eyüpspor'un oynadığı maçta tribünden atılan yabancı cisimler ortalığı karıştırmıştı. Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'ın seyircilerle yaşadığı gerilimin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Spor 02-03-2024 21:49

Süper Lig maçlarının yayıncısı belli oldu! TFF ile beIN Medya 182 milyon dolarlık anlaşma sağladı...

Son dönemde tartışma konusu olan ve sonucu büyük merakla beklenen yayın ihalesinin sonuçlandı. TFF, Süper Lig'in yeni yayıncısının yeniden beIN Sports olduğunu açıkladı.

Spor 02-03-2024 19:34