Yaşında Haberleri

Tuvana Türkay sevenlerini korkuttu! Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı

Şimdilerde Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuvana Türkay hayranlarını korkuttu. Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu hasta yatağından sağlık durumu hakkında paylaşım yaptı.

Magazin 25-04-2024 15:11

İlk gece hamile kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı! Esra Ezmeci'de anlattıklarına kimse anlam veremedi...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şoke oldu. 20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" diyerek anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 25-04-2024 14:21

Ancelotti'den Arda Güler'e çok ilginç sözler! Tam bir baş belası

Real Madrid'e gittiği günden bu yana gündemden düşmeyen Arda Güler hocası Carlo Ancelotti'den süre bekliyor. İspanyol taraftarlar dahi yeteri kadar süre almaması nedeniyle tecrübeli hocayı eleştirirken Arda ile hocası arasında geçen ilginç diyalog ortaya çıktı.

Spor 25-04-2024 13:45

Doğum kiloları kalmadı! Yüzünün hali çok konuşulmuştu... Adriana Lima pozlarıyla yaktı geçti

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima'nın doğum sonrası hali gündem olmuştu. Görünümüyle sosyal medyada zorbalığa maruz kalan Lima son pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 25-04-2024 11:17

Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! 15 yaşındaki Atakan Kayalar yine gündem oldu

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken Atakan Kayalar 10 yaşında gündeme gelmiş ve 'Filozof Atakan' olarak anılmıştı. Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı.

Magazin 25-04-2024 09:47

Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, şarkıcı ve iş insanı Faik Öztürk'ten üzen haber geldi. Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı.

Magazin 25-04-2024 09:37

Türk futbol tarihine geçecek! Avrupa devi Galatasaray'ın talebini kabul etti... İşte Barış Alper'e yapılan teklif

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, sezonun belki de performansıyla en çok dikkat çeken isimlerden olan Barış Alper Yılmaz için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 24-04-2024 19:15

'Sevgilisi kaşını ve saçlarını kazıyordu! Kimse ona bakmasın diye' İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesi harekete geçti 'Mutlaka bağlantısı var'

ABD'de ölen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş’ın teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunan yeğeninin, ressam sevgilisince uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia eden teyze "ABD’de ve Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Peşini bırakmayacağız” dedi. Teyze, sevgilisinin, kıskançlığı yüzünden, kimse ona bakmasın, beğenmesin diye yeğeninin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını da ileri sürdü.

Magazin 24-04-2024 16:50

Bridgerton dizisinin oyuncuları o sahneler için uyardı! Büyükanne ve büyükbabalarınızla izlemeyin

Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu için geri sayım başladı. Dizinin başrollerinde oynayan Nicola Coughlan ve Luke Newton, izleyicileri o sahneler için uyardı.

Magazin 24-04-2024 14:11

Aston Villa Unai Emery'nin sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı!

İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa, teknik direktör Unai Emery'nin sözleşmesini uzattı.

Spor 23-04-2024 21:43

Müge Anlı'da şoke eden olaylar zinciri! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçmıştı...Baba oğul yüzleşti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün yine şaşırtan bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada gündem oldu. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın bugünkü bölümünde kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi. Müge Anlı'nın sorduğu sorulara rahat rahat cevap veren Mustafa ve Tuğçe şoke etti.

Magazin 23-04-2024 19:02

Müge Anlı'da bir skandal gün yüzüne çıktı! 19 yaşındaki oğlu 29 yaşındaki karısıyla kaçmıştı... Yayına çıkınca sosyal medyada tepki yağdı

Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin'in 29 yaşındaki karısı Tuğçe ve 19 yaşındaki oğlu Mustafa birlikte kaçtı. Umut Yetkin 8 yaşındaki kızı Melodi'yi almak için mücadele ederken, yayına katılan Tuğçe ve Mustafa'nın rahatlığı sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 23-04-2024 14:10

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 23-04-2024 10:13

Sivasspor'un kazandığı penaltı sonrası Fırat Aydınus'tan ilginç yorum! ''Bu sene kendi liginde 6 maça çıkmış''

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından eski hakem Fırat Aydınus'tan maçın yabancı VAR hakemi hakkında flaş yorumlar geldi.

Spor 23-04-2024 08:33

Türkiye'nin konuştuğu olay! Suphiye Orancı olayında usta oyuncu Nilgün Belgün'den bomba açıklama: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla ilgili birçok yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

Magazin 22-04-2024 11:06

Ölümden döndü! Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi... Fenomen yaşadığı dehşet anları anlattı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Araz, başından geçenleri ‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum’’ diyerek takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 22-04-2024 08:50

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! Kan donduran iddiaların ardından yeni detaylar çıktı

28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen fenomenin ölümüyle ilgili korkunç iddialar duyanların kanını dondurdu.

Magazin 22-04-2024 07:47

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-2024 15:56

Ünlü şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti! Acı haberi sevgilisi duyurdu

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Dolapdere Big Gang grubunun 43 yaşındaki eski solisti Emir Yeşil, hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatını Aslı Omağ yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 21-04-2024 14:57

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması! ''İşleri hiç kolay değil''

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, "Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var." dedi.

Spor 20-04-2024 16:34

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-2024 12:40

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Ernest Muçi 3. golünü attı!

Beşiktaş’ın 23 yaşındaki futbolcusu Ernest Muçi, siyah-beyazlı forma altında 3. golünü MKE Ankaragücü’ne attı.

Spor 19-04-2024 23:32

Rapçi Kolera'nın paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu! Değişimi dikkat çekti

Sagopa Kajmer'in eski eşi ünlü rapçi Kolera'nın paylaşımları gündem oldu. Taht üzerinde pozlar veren Kolera'nın değişimi dikkat çekti.

Magazin 19-04-2024 22:32

Duygu Nebioğlu'nun Ümit Besen'le ilgili açıklaması çok konuşulmuştu... Ümit Besen'den açıklama geldi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi" demişti. İddiaların ardından Ümit Besen'den açıklama geldi.

Magazin 19-04-2024 13:53

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-2024 12:21

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın acı günü!

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Spor 18-04-2024 18:23

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-2024 13:47

Hakkında babalık davası açılmıştı... Uğur Dündar her şeyi anlattı! 'Sarı saçlı diye...'

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Dündar, katıldığı canlı yayında ''Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi'' dedi.

Magazin 18-04-2024 12:08

İtalya'da tozu dumana katan milli oyuncu Kenan Yıldız'ın yeni maaşı ortaya çıktı

Juventus formasıyla gösterdiği performansla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında olan Kenan Yıldız'ın yeni maaşı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 17-04-2024 16:44

Yolda fenalaşan Nur Yoldaş apar topar hastaneye kaldırıldı!

68 yaşındaki şarkıcı Nur Yoldaş dün yürüyüş yaptığı sırada fenalaşınca ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Oğlu şarkıcının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 17-04-2024 12:35

Ebru Şancı Kocam terk etmedi deyip bomba bir halini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Bir dönem podyumların aranan modellerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etmişti. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen pozunu paylaştı. Paylaşıma "Kocamı tebrik ediyorum" notunu yazdı.

Magazin 16-04-2024 13:54

Dansıyla çok konuşulmuştu! Frikik yakalamaya çalışan kameramana sert çıktı! 'Susmayacağım...'

İddialı tarzı ve cesur sahne kostümleri ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise son olarak Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahnedeki dansıyla uzun süre konuşulan Hadise, kendisini yakın kadrajdan çekip frikik yakalamaya çalışan kameramana da sert çıktı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 16-04-2024 10:49

Salma Hayek adeta yıllara adeta meydan okuyor... Oyuncu iddialı tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

57 yaşındaki Salma Hayek yıllara meydan okuyan görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-04-2024 10:21

Beşiktaş'tan Erol Bulut hamlesi! Yerli teknik direktör adaylarından birisi olduğu iddia ediliyor

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışları hemen başladı. Yeri hoca adayları arasında Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ismi masaya gelirken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Spor 16-04-2024 10:15

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-2024 17:20

Avusturya ekibi RB Salzburg, Türk teknik adam Onur Cinel'e emanet! Sezon sonuna kadar...

Avusturya Ligi ekiplerinden RB Salzburg'dan yapılan açıklamada Gerhart Struber'in yerine sezon sonuna kadar Türk teknik direktör Onur Cinel'i göreve getirildiği duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 15-04-2024 16:58

Trabzonsporlu Hicran, lösemiye yenildi...

Trabzonspor’un 2020-21 sezonunda hazırladığı duygusal çubuklu forma tanıtımı videosunda babasıyla birlikte yer alan Hicran Yıldız (14), lösemi ve kas hastalığı tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Spor 15-04-2024 15:45

Kenan Sofuoğlu'nun minik oğlu Zayn, 5. yaşını milyonluk araçla kutladı! Görenler şaşırdı

Kullandığı araçlar ile gündeme gelen Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu 5 yaşına girdi. Zayn, yeni yaşını pistte direksiyon başına geçtiği spor aracın lastiklerini yakarak kutladı.

Magazin 15-04-2024 15:16

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a baş döndüren transfer teklifi! ''Kulübün borcu kapanır''

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Samsunspor karşısında fileleri havalandırarak bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 10’a yükseltmişti. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan genç oyuncu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Spor 15-04-2024 14:46

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Sezon sonunda İtalyan devi Napoli'ye transfer oluyor

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini yeniden peşine takan Davinson Sanchez'in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 15-04-2024 14:29

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru herkesi şaşırttı! Yırtık çamaşırı...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin, ilişkileriyle ilgili sorularını yanıtlıyor. Sık sık soru-cevap yapan Ezmeci'ye bu defa gelen soru şaşırttı.

Magazin 15-04-2024 12:36

Rahmi Koç'un Miami'de Küba Gecesi eğlencesi... Sosyal medyada gündem oldu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un bayram öncesi Miami’de yapılan Küba gecesinde eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Koç'un müzisyene eşlik ettiği anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 15-04-2024 11:24

'Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker iddialı pozlarıyla gündemde

2001’de gösterime giren ilk filminden beri büyük bir efsaneye dönüşen 'Hızlı ve Öfkeli'nin başrolünde yer alan ve 2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker’ın kızı son pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 15-04-2024 09:22

Kıvrımlı model Kelly Brook'tan şaşırtan itiraf! Aynaya çıplak bakıyorum ve...

Ünlü model Kelly Brook, bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıklamıştı. Brook şimdi de genellikle hiçbir şey giymediğinde en iyi şekilde göründüğünü itiraf etti.

Magazin 15-04-2024 09:01

Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı! Bu ne saçma hareketler

Bayramda Kıbrıs'ta sahne alan ve cesur tarzıyla adından söz ettiren Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı. Hadise'nin ilginç dans figürlerine "Bu ne saçma hareketler" yorumları yağdı.

Magazin 15-04-2024 07:26

Udinese-Roma maçında yürekler ağza geldi! Evan Ndicka'nın fenalaşarak yere yığıldı, maç tatil edildi

İtalya Serie A'da oynanan Udinese - Roma maçında Romalı futbolcu Evan Ndicka fenalaşarak yere yığılırken karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. İşte detaylar...

Spor 14-04-2024 21:55

Ancelotti'nin bir türlü süre vermediği Arda Güler, Real Madrid'e veda etmeye hazırlanıyor! Madrid yönetiminin kararı bekleniyor

Real Madrid'e transferiyle büyük ses getiren genç yıldız Arda Güler yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formadan uzak kalırken, iyileşmesine rağmen hala kulübeden kurtulabilmiş değil. Hal böyle olunca birçok iddianın ortaya atıldığı yıldız oyuncu için İspanyollar ayrılık çanlarını çalmaya başladı. İşte detaylar...

Spor 14-04-2024 16:57

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 14-04-2024 11:48

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Aylık kazancı dudak uçuklattı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları ağızları açık bırakırken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenilmişti. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şaşkına çeviren Dadı Meryem'in mesleği de başka çıktı...

Magazin 13-04-2024 15:04