Selen Uçer Haberleri Ve Son Dakika Selen Uçer Haberleri

Selen Uçer Haberleri Ve Son Dakika Selen Uçer Haberleri

5 Mayıs 1983 İstanbul doğumlu Leyla Selen Uçar tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Avusturya Lisesi’nden öezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Kimya bölümüne girdi. Burada Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nda yer aldı. Bu sırada şan dersi de alan Uçer daha sonra Chicago'daki Roosevelt Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Yazdığı Amerikan Rüyası adlı oyun, Off-Broadway'de Ensemble Theater tarafından sahnelendi. Türkiye’ye döndükten sonra tiyatro oyunlarında sahne aldı ve çok sayıda film ve dizide rol aldı. Bunların arasında Masumiyet, Menajerimi Ara, Aşk, Büyü vs, Leke, Koca Koca Yalanlar, Altınsoylar, Beni Böyle Sev, İffet, Hanımın Çiftliği, Deli Saraylı, Büyük Oyun, Kıskanmak, 11'e 10 Kala, Bornova Bornova, Kahve Bahane, Ses, Binbir Gece, O... Çocukları, Düğün Şarkıcısı, Zincirbozan, Dicle, Ara, Fedai, Karınca Yuvası, Anlat İstanbul, Bir İstanbul Masalı, Böyle Bitmsin yapımları bulunuyor.

Selen Uçer Haberleri

Menajerimi Ara'nın yeni bölüm konuğu belli oldu

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV'de izleyici karşısına çıkacak. Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisinin yeni bölüm konuğu belli oldu.

Magazin 04-12-2020 17:16

Selen Uçer tek kişilik oyunuyla DasDas Atölye Sahnesi'nde

Afife Jale ödüllü iki güçlü isim DasDas'ın yeni oyunu 'Güle Güle Diva!' için bir araya geldi. Genç kalem Firuze Engin'in yazıp yönettiği, Türkiye'nin önemli oyuncularından Selen Uçer'in rol aldığı oyun, 11 Ocak'ta prömiyerini yapacak.

Magazin 09-01-2019 00:05

Ödüllü oyuncu Selen Uçer Çukur dizisine katılıyor!

Ay Yapım imzalı, sezona damgasını vuran 'Çukur'da sürprizler devam ediyor. 14 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak 29'uncu bölümde başarılı oyuncu Selen Uçer, konuk oyuncu olarak ekran başındakilerle buluşacak.

Magazin 13-05-2018 22:33

Diğer Haber Etiketleri

Selen Uçer

Selen Uçer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selen Uçer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.