Selim Erdoğan Haberleri Ve Son Dakika Selim Erdoğan Haberleri

Selim Erdoğan Haberleri Ve Son Dakika Selim Erdoğan Haberleri

1 Nisan 1972 Kocaeli doğumlu Selim Erdoğan, oyuncudur. Çocukluğu İzmit’te geçmiştir ve ilk, orta, lise eğitimini de burada almıştır. İzmit Endüstri Meslek Lisesi'nde Makina Ressamlığı Bölümünde okummuştur. OYunculuğa başlangıcı Kocaeli Bölge Tiyatrosu ile olmuş ve daha sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazanmıştır. 26 Nisan 2017 tarihinde Muğla İlinde bulunan kiralık villasında uyuşturucu yetiştirmek ve satmak suçuyla tutuklanıp cezaevine girmiştir. Kariyerine Çiçek Taksi ile başlayan Erdoğan, Duvaar KArışı, Vişzontele Tuba, Kurtlar Vadisi Pusu, Arka sokaklar, Ulan İstanbul, Ramo, Savaşçı gibi pek çok popüler yapımda rol almıştır.

Selim Erdoğan Haberleri

Evine uyuşturucu düzeneği kurmuştu! Selim Erdoğan'ın cezası belli oldu

Dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan (46), ‘uyuşturucu madde üretimi ve satışı’ suçundan yargılandığı davada 11 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Kararın kesinleşmesi ile birlikte Erdoğan 6 yıl 7 ay 20 gün tutuklu kalacak. Mahkemenin gerekçeli kararına göre, Erdoğan’ın evinde, hassas terazi, termometre ve esrar öğütme cihazı bulundu. Halen tutuklu olan Erdoğan, uyuşturucu kullandığını kabul etti ancak ticaretini yapmadığını söyledi.

Magazin 02-01-2018 09:54

Gözaltındaki ünlü oyuncu hakkında karar

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneğiyle yakalanan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneği çıkan Selim Erdoğan tutuklandı.

Magazin 26-04-2017 17:09

Ünlü dizi oyuncusu Selim Erdoğan gözaltına alındı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan, kiraladığı villada 840 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde düzeneği ile jandarma tarafından gözaltına alındı. Villaya yapılan baskında paketlenmiş halde 840 gram esrar ele geçirildi.

Magazin 26-04-2017 14:29

Diğer Haber Etiketleri

Selim Erdoğan

Selim Erdoğan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selim Erdoğan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.