Sgk Çalışma Saatleri Haberleri

SGK yarın açık mı? SGK 31 Aralık cumartesi açık mı, kapalı mı? EYT'liler dikkat!

EYT düzenlemesinde sona gelinmesinin ardından milyonlarca kişi emekli olabilmek için başvurularını gerçekleştirmeye başladı. Bu kapsamda Sosyal güvenlik il müdürlükleri ve sosyal güvenlik merkezlerinde yoğunluk başladı. EYT işlemlerine yarında devam etmek isteyen vatandaşlar SGK'nın açık olup olmadığını merak ediyorlar. Peki, SGK yarın açık mı? SGK 31 Aralık cumartesi açık mı, kapalı mı? EYT'liler dikkat....

Finans 31-12-2022 02:14

SGK çalışma saatleri nedir? SGK saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, öğle arası ne zaman?

Sosyal Güvenlik Kurumu, vatandaşların iş, emeklilik, sigorta, prim günleri gibi iş ve emeklilik hayatına yönelik birçok hizmet sunar. Devlet daireleri kapsamında hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu mesai saatleri dâhilinde vatandaşların sorunlarına yönelik yardımda bulunur. e-Devlet sistemi üzerinden yapılamayan yahut tamamlanamayan işlemler için SGK şubelerine giden vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan birisi de SGK çalışma saatleridir. SGK saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:26

Diğer Haber Etiketleri

Sgk Çalışma Saatleri

Sgk Çalışma Saatleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sgk Çalışma Saatleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.