Sihirli Annem Dizisi Haberleri

Gizem Güven, Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya'nın son halini paylaştı

Bir zamanların efsane dizisi Sihirli Annem'de Çilek karakterine hayat veren Zeynep Özkaya gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Sihirli Annem'in oyuncularından Gizem Güven, Çilek'in son halini paylaştı.

Magazin 07-07-2023 11:33

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya sevgilisiyle havuzun içinde aşk pozu verdi!

2000'li senelerin başlarında televizyon ekranlarında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Çilek karakterine hayat veren Zeynep Özkaya, şimdilerde sosyal medyada dijital içerik üreticiliğine devam ediyor. Sosyal medyada zaman zaman gündeme gelen ünlü isim son hali ve değişimiyle takipçilerini büyülüyor. Özkaya, bu kez sevgilisiyle havuzda aşk pozu verdi.

Magazin 26-09-2022 09:59

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner derin yırtmaç detaylı elbisesiyle pozlarını paylaştı!

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı 'Toprak' rolüyle hafızalara kazınan çocuk oyuncu Jennifer Boyner şimdilerde genç bir kız oldu. Dizinin bitmesine rağmen hala dizi arkadaşlarıyla görüşen Boyner, Sihirli Annem dizisindeki 'Kerem' karakterini canlandıran Michele Cedolin'in düğününe katıldı. Jennifer Boyner Düğünde derin yırtmaçlı elbisesi ile çekildiği pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-09-2022 17:29

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya göğüs dekolteli paylaşım yaptı!

Zeynep Özkaya, Sihirli Annem dizisinde Çilek rolüyle hafızalara kazınmıştı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Özkaya, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. Zeynep Özkaya son olarak çekildiği tatil pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 27-08-2022 11:49

Sihirli Annem'in Sadık'ı Şahap Sayılgan'ın son hali şaşırttı! Ekranlardan uzakta yaşayan isim bakın ne yapıyor

2000'li yıllarında başında ilgiyle izlenen dizilerden olan Sihirli Annem'in başrol oyuncularından Şahap Sayılgan, dizide Betüş'ün kocası Sadık karakterine hayat vermekteydi. Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan ünlü ismin son hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 25-08-2022 09:59

Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven'in paylaşımı olay oldu! Ve Tanrı kadını yarattı

2000'li yılların sevilen dizilerinden olan Sihirli Annem'de Ceren karakterini canlandıran Gizem Güven şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla çokça konuşulan isimler arasında yer alıyor. YouTube platformunda takipçileri için içerik üreticiliği yapan Gizem Güven, bu kez sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 14-07-2022 15:29

Gamze Özer kimdir, neden öldü? Sihirli Annem'in senaristi Gamze Özer kaç yaşındaydı, aslen nereliydi?

Ünlü senarist Gamze Özer hayatını kaybetti. Özer'in vefat haberi sonrası pek çok projede senaristlik yaptığı bilinen Gamze Özer'in hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Gamze Özer kimdir, neden öldü? Sihirli Annem'in senaristi Gamze Özer kaç yaşındaydı, aslen nereliydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 26-06-2022 01:32

Sihirli Annem'in Dudu Perisi Nevra Serezli'nin son hali şaşırttı! Hala çok güzelsiniz

Yaklaşık 10 yıl önce 2012'de ekranlara veda eden Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. Dizide Nevra Serezli; İnci Türkay, Gizem Güven, Zeynep Özkaya ile başroldeydi. Sihirli Annem'in Dudu Perisi Nevra Serezli, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 07-06-2022 20:06

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın pozuna yorum yağdı: Doğal güzellik kalmamış sende

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı uzun süredir ekranda olmasa da popülerliğini koruyor. Damla Ersubaşı estetikli haliyle ve yeni imajıyla takipçilerinin bir kısmında tepki gördü.

Magazin 27-05-2022 15:18

Sihirli Annem ve Selena'nın kızlarından havuz başı pozu! Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner bir arada!

İlk bölümü 2003 yılında ekrana gelen Sihirli Annem dizisi ile 2006 yılında ATV'de yayınlanan ve yaklaşık 3 yıl süren Selena dizisinin oyuncuları havuz başında çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı. Dönemin çocuk yıldızları Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner'in 3 günlük tatillerinde çektikleri fotoğraflara beğeni yağdı. Selena dizisinde Nazlı karakterine hayat veren Dilara Kurtulmuş'un paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.

Magazin 23-05-2022 14:41

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven güzelliğiyle büyüledi! Gerçek olamazsın

Bir zamanların popüler çocuk oyuncusu Gizem Güven şimdilerde sosyal medyada oldukça aktif. YouTube platformunda takipçileri için içerik üreten Gizem Güven, Instagram hesabından paylaştığı pozuyla büyüledi.

Magazin 28-04-2022 00:43

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven arkadaşıyla sevgili sanılınca... Mesajları paylaşıp sitem etti

Sihirli Annem dizisinde 'Ceren' rolüyle ünlenen değişimiyle zaman zaman gündeme gelen Gizem Güven kısa süre önce evliliği bitirmişti. Caner Turp ile boşanan Gizem Güven'in arkadaşıyla pozu yanlış anlaşılınca ünlü oyuncu hemen gelen mesajları paylaşarak olayı yalanladı.

Magazin 26-04-2022 07:47

Sihirli Annem'in Kerem ve Ceren'i Gizem Güven ile Michelle Cedolini aynı pozu verdi

2003 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Kerem ve Ceren karakterlerini canlandıran oyuncu Gizem Güven ile Michelle Cedolini yeniden buluştu. İkili dizide yer alan bir pozun aynısını yıllar sonra yeniden verdi.

Magazin 22-04-2022 09:20

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın son hali olay! Estetiklerini anlattı

Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan ve artık oyunculuk yapmayan Damla Ersubaşı boşanıp barıştığı Mustafa Can Keser'den yeniden ayrıldı. Çocuklarıyla zaman geçiren Damla Ersubaşı katıldığı bir programda estetiklerini anlattı.

Magazin 08-04-2022 09:22

Eşinden boşanan Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın paylaşımı şaşırttı! Kimden acaba?

Geçtiğimiz dönemde 2016 yılında dünyaevine girdiği Mustafa Can Keser'den boşanan Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı sosyal medya paylaşımıyla şaşırttı. Ersubaşı, kendisine gelen koca bir demet gülü sosyal medya hesabından paylaştı. Güllerin kimden geldiği ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Magazin 07-04-2022 15:48

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven futbolcu Caner Turp'tan boşanıp evi terk etti! İstanbul'a dönüş yaptı

Futbolcu Caner Turp ile evliliği kısa süren Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven boşanmanın ardından evini terk etti. Gizem Güven İstanbul'a kesin dönüş yaptı ve Anadolu Yakası'nda bir rezidansa taşındı.

Magazin 03-04-2022 09:19

Sihirli Annem'in küçük Toprak'ı Jennifer Boyner'i bir de Instagram'da görün! Göğüs dekoltesi dikkat çekti

Bir zamanlara damga vuran Sihirli Annem dizisi, final bölümünün ardından yıllar geçmesine rağmen halen televizyon ekranlarında yer alıyor. Sihirli Annem dizisinin küçük Toprak'ı büyüdü! Instagram pozları dikkat çekiyor...

Magazin 29-03-2022 23:18

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşında? Hangi dizide oynadı?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Yarışmanın son bölümüne damga vuran birleşme partisinin ardından vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki Survivor Nisa kimdir? Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşında? Hangi dizide oynadı? İşte Survivor'ın sevilen yarışmacısı ile ilgili detaylar...

Magazin 29-03-2022 08:30

Evliliğini bitiren Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven yeni ev tuttu

Ünlü isim Gizem Güven, 2020'de evlendiği futbolcu Caner Turp'tan boşanma kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Aktif olarak sosyal medyadan paylaşım yapan Güven, yeni eve çıktı.

Magazin 21-03-2022 21:16

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp boşanıyor!

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin yıldızı Gizem Güven, 1 buçuk yıl önce dünyaevine girdiği Caner Turp ile boşanma kararı aldığını, sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 09-02-2022 19:03

Sihirli Annem'in yıldızı Jennifer Boyner koca kız oldu! Instagram pozları olay

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde 'Toprak' karakterini canlandıran çocuk yıldız Jennifer Boyner, genç kız oldu. Sosyal medyada epey aktif olan Jennifer Boyner'in pozlarına yorum ve beğeni yağıyor.

Magazin 07-02-2022 14:18

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den duygulandıran paylaşım! Takipçilerini geçmişe götürdü

Bir dönem seyirciyi ekrana kilitleyen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Ceren' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Gizem Güven, dizide kardeşi Cem'i canlandıran Buğra Özmüldür ile bir araya geldi.

Magazin 16-12-2021 22:47

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya sevgilisiyle pozlarını paylaştı!

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı 'Çilek' karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Zeynep Özkaya, sevgilisi Oğulcan Can ile aşk pozlarını paylaştı.

Magazin 03-12-2021 09:19

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya iddialı tarzıyla beğeni topladı!

2003-2012 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Çilek' karakteriyle tanınan Zeynep Özkaya, Instagram hesabından paylaştığı mor elbiseli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 02-12-2021 14:57

Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay'ın eşi de ünlü oyuncu çıktı! Gören şaştı kaldı!

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Betüş karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu İnci Türkay'ın eşinin de çok ünlü bir oyuncu olduğunu biliyor muydunuz?

Magazin 24-11-2021 11:13

Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay yıllara meydan okuyor! Son hali inanılmaz!

İlk bölümü 2003 yılında ekrana gelen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Betüş' karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İnci Türkay, yıllara rağmen koruduğu güzelliğiyle görenleri şaşırtıyor.

Magazin 03-11-2021 11:48

Sihirli Annem’in Cem’i Buğra Özmüldür sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Cem karakteriyle hafızalara kazınan Buğra Özmüldür, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 16-10-2021 00:29

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı tam 41 kilo verdi, görenler estetikten tanıyamadı

Milyonları ekrana bağlayan Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterini canlandıran Damla Ersubaşı tam 41 kilo verdi. Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olan Ersubaşı’nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 29-09-2021 15:01

Kırmızı Oda'nın yıldızı Sihirli Annem'de oynamış! Görenler şaşkına döndü

Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezonuna 'Derya' karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Ayça Bingöl'ün yıllar önce Sihirli Annem dizisinde oynadığı görüntüler olay oldu.

Magazin 28-09-2021 17:16

Sihirli Annem’in Buket’i Şara Türesel’in değişimini görünce çok şaşıracaksınız

Sihirli Annem dizisinde Çilek’in en yakın, zaman zaman da kavga ettiği arkadaşı Buket’i canlandıran Şara Türesel’i görenler tanıyamadı. Şimdilerde çok güzel bir genç kadın olan Türesel, kariyerini bambaşka bir alana yönlendirdi.

Magazin 23-09-2021 10:45

Sihirli Annem'in Yavuz'una yıllar işlemiyor! Son hali inanılmaz

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Yavuz' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Jess Molho, son haliyle şaşırttı. Yakışıklı oyuncuyu görenler ''Yıllara meydan okuyor'' demekten kendini alamadı.

Magazin 21-09-2021 10:08

Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğmuştu! Defne Joy Foster'ın oğlu Can büyüdü

2011 yılında vefat ederek sevenlerini yasa boğan Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz'ın son halini görenler hayret etti. Annesi vefat ettiğinde henüz bebek olan Can, geçtiğimiz Haziran ayında 12. yaşını kutladı.

Magazin 18-09-2021 13:10

Çilek'in ilk aşkıydı! Sihirli Annem'in Kaan'ı son haliyle şoke etti

Başrollerini İnci Türkay, Şahap Sayılgan ve Gizem Güven gibi isimlerin paylaştığı Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Kaan' karakteriyle akıllara kazınan Arda Seçgün, son haliyle şaşırttı.

Magazin 17-09-2021 09:03

Ceren'in biricik aşkıydı! Sihirli Annem'in Kerem'i değişimiyle ağızları açık bıraktı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Kerem karakteriyle hafızalara kazınan Michele Cedolin, son haliyle şaşırttı. Kıvırcık saçlarıyla akıllarda kalan Cedolin'in yeni imajı dikkat çekti.

Magazin 15-09-2021 09:16

Sihirli Annem dizisinde Toprak’ı canlandıran Jennifer Boyner güzelliğiyle büyüledi

Televizyonların unutulmaz dizisi Sihirli Annem’in çocuk oyuncuları artık büyüdü. Her biri farklı yollar da ilerleseler de dizi sayesinde tanınmaya ve takip edilmeye devam ediyorlar. Sihirli Annem dizisinde Toprak karakterini canlandıran Jennifer Boyner, genç kız oldu. Boyner'in son haline, dizinin hayranları tam not verdi.

Magazin 07-09-2021 07:23

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya İTÜ'den mezun oldu

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Çilek karakteri ile tanınan Zeynep Özkaya, üniversiteden mezun oldu.

Magazin 04-09-2021 12:26

Selena'nın Leyla'sı Gizem Güven'in Sihirli Annem'deki Ceren'den farkı! İşte yıllar içindeki değişimi

2003 yılında ekranlarda yayınlanan "Sihirli Annem" ve sonrasında ekrana gelen "Selena" dizilerinde rol alan genç oyuncu Gizem Güven, dizilerin üzerinden seneler geçmesine rağmen halen gündeme gelmeye devam ediyor. Güven'in iki dizi arasındaki değişimi sosyal medyada da sıkça gündeme geliyor. İşte Selena'da Leyla ve Sihirli Annem'de Ceren karakterini canlandıran, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat süren Gizem Güven'in değişimi...

Magazin 31-07-2021 13:08

Dekolteli pozuyla yeni halini gösteren Damla Ersubaşı'ya yorum yağdı! Olmamış

Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz hafta estetik itirafında bulunmuştu. Ersubaşı son halini paylaşınca takipçileri yorum yağdırdı.

Magazin 16-07-2021 15:37

Sihirli Annem’in Tuğçe’sinden estetik itirafı

'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncularından Damla Ersubaşı, değişimiyle yine sosyal medyanın gündemine bir anda oturdu. 2018 yılında geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 6 ayda 41 kilo veren Damla Ersubaşı, yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 08-07-2021 23:11

Sihirli Annem'in Çilek'inin şaşırtan değişimi! Akıllarda 'Çilek' karakteriyle yer eden Zeynep Özkaya'nın son hali...

2003 yılında ilk kez ekranlara gelen, toplamda 7 sezon süren bir dönemin efsane dizisi Sihirli Annem'de Çilek karakterini canlandırmış olan Zeynep Özkaya'nın son hali görenleri şaşırttı. Unutulmaz dizinin oyuncularından olan Özkaya büyüdü ve artık 23 yaşında. Ekranlardan uzakta yaşamını sürdüren genç yıldız, sosyal medyada günlük yaşantısından sık sık paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Magazin 22-06-2021 13:16

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ticarete atılıyor

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalarda yer edinen Damla Ersubaşı, ticarete atılmaya karar verdi.

Magazin 20-06-2021 02:41

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı resmen eridi! Son hali ile sosyal medyayı salladı

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalarda yer edinen Damla Ersubaşı, geçirdiği mide ameliyatının ardından adeta eridi. Damla Ersubaşı, son paylaşımlarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Magazin 16-06-2021 20:33

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe’si Damla Ersubaşı fazla kilolarından kurtuldu! Damla Ersubaşı’nın son hali resmen dudak uçuklatıyor!

Bir dönemin fenomen dizisi Sihirli Annem’in beğenilen çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı, son dönemlerde aldığı fazla kilolarla gündemden düşmüyordu. 2016 yılında Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturan Damla Ersubaşı, daha önce eşinin kendisini aldattığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Bir dönem aldatma iddiaları ile magazin gündeminden düşmeyen Damla Ersubaşı, eşinin kendisini aldattığını kabul etmişti.

Magazin 14-06-2021 11:05

Sihirli Annem'in Firuzesi Süeda Çil 25 kilo verdi! Son hali ile göz kamaştırdı

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan fantastik çocuk dizisi 'Sihirli Annem'de Firuze karakterine hayat veren ünlü oyuncu Süeda Çil, son haliyle herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu verdiği kilolarla dikkat çekerken adeta başka birine dönüştü. İşte Sihirli Annem'in Firuze'sinin şaşırtan değişimi...

Magazin 07-06-2021 09:07

Sihirli Annem'in Firuze'si Süeda Çil değişimiyle görenleri hayrete düşürdü

Sihirli Annem, Selena, Kaygısızlar ve Çiçek Taksi gibi çok izlenen yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Süeda Çil, değişimi ile ağızları açık bıraktı. Sihirli Annem'de Firuze karakterine hayat veren ve bu rolüyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Çil, uyguladığı ve spor ile 25 kilo verdi.

Magazin 05-06-2021 15:10

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı resmen eridi

Damla Ersubaşı sık sık yüzündeki değişimle ve estetik haberleriyle gündeme geliyor. Ersubaşı son olarak da verdiği kilolarla dikkat çekti.

Magazin 25-05-2021 10:09

Sihirli Annem ve Selena dizisi kızlarının arası mı açıldı? Küstükleri konuşuldu!

Çocuk yaştan itibaren setlerde bir arada büyüyen Gizem Güven, Jeniffer Boyner, Zeynep Özkaya ve Dilara Kurtulmuş'un bir süredir aralarının açık olduğu konuşuluyordu. Peki, Sihirli Annem ve Selena kızları küstü mü? İşte, ayrıntılar...

Magazin 22-05-2021 21:06

Kim Milyoner Olmak İster’de büyük sürpriz!

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster?’de büyük bir sürpriz yaşandı. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen bilgi yarışmasının dün yayınlanan bölümünde bir ilk gerçekleşti. Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncusu İtalyan asıllı Türk Michele Cedolin (kerem) adlı yarışmacı, elendiği sorunun ardından büyük bir sürpriz yaşattı.

Magazin 10-05-2021 14:46

Damla Ersubaşı'nın telefonla konuştuğu kişi şaşırttı

Sihirli Annem dizisiyle yıldızı parlayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Elindeki telefonda yazan isim görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 14-04-2021 14:04