Simon Kjaer Haberleri

Fenerbahçe'de eski yıldız takıma dönebilir! Teklifi kabul eden Simon Kjaer artık an meselesi

Fenerbahçe'de gündem stoper transferine çevrildi. Stefan Savic'in yüksek maaş istemesinin ardından alternatiflere yönelen sarı-lacivertli yönetim eski yıldızını gündeme aldı. Milan'da istediği süreyi alamamaya başlayan 34 yaşındaki Simon Kjaer ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi anlaşma aşamasına geldi.

Spor 06-01-2024 18:32

Simon Kjaer depremi! Sezonu kapattı

İtalyan devi Milan'da Simon Kjaer şoku yaşanıyor. Genoa deplasmanında dizinden sakatlanan Danimarkalı stoperin ameliyat edileceği ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Spor 03-12-2021 17:32

Simon Kjaer, Milan'dan ayrılıyor mu?

Serie A ekibi Milan'ın stoperi Simon Kjaer, yeni sözleşme için konuştu.

Spor 06-10-2021 19:13

Advocaat: Simon Kjaer Fenerbahçe'de de liderdi

Dick Advocaat, Fenerbahçe'den eski öğrencisi Simon Kjaer'in Finlandiya maçında Eriksen'in rahatsızlandığı andan itibaren gösterdiği davranıştan övgüyle bahsetti.

Spor 15-06-2021 07:27

Simon Kjaer

Simon Kjaer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Simon Kjaer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Danimarka'da bir kahraman: Simon Kjaer!

Finlandiya ile oynanan maçta fenalaşan ve yerde kalan Danimarka Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Eriksen'in yardımına ilk olarak Kjaer koştu.

Spor 12-06-2021 21:43

Fenerbahçe, Milan forması giyen eski futbolcusu Simon Kjaer'le ilgileniyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı-lacivertlilerde oynadığı dönemde ortaya koyduğu performansla taraftarın sevgilisi olan, Simon Kjaer yeniden Fenerbahçe'nin gündeminde. Yeni sezonda Szalai'nin yanına bir savunmacı transfer etmek isteyen sarı-lacivertlilerde ilk hedefte Danimarkalı savunmacı var. Emre Belözoğlu, hem Macar savunmacının gelişimi hem de futbolculara liderlik yapacak bir isim düşündüğü için Kjaer'i takıma katmak istediği iddia edildi.

Spor 27-03-2021 18:01