Siri Haberleri

ABD basını yazdı: Apple, arayı kapatmak için bir servet harcayacak! İşte dudak uçuklatan o miktar...

Apple, ürünlerinde yapay zeka kullanıyor ancak henüz ChatGPT veya Google Bard gibi üretken bir yapay zeka ürünü piyasaya sürmedi. ABD basının önemli kuruluşlarından CNBC ise üretken yapay zeka patlamasına hazırlıksız yakalanan Apple'ın arayı kapatmak için yılda 1 milyar dolar harcayacağını yazdı.

Haber 23-10-2023 16:58

'Hey Siri' dönemi sona mı eriyor? Çarpıcı iddia: Kullanıcıların bunu demeleri yeterli olacak

Apple'ın Siri'de "Hey Siri" komutuna olan ihtiyacı ortadan kaldıracak önemli bir değişiklik üzerinde çalıştığına yönelik bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, kullanıcıların 'Hey Siri' yerine yalnızca Siri demeleri ve ardından bir komut vermeleri yeterli olacak.

Haber 17-05-2023 10:41

Siri'ye karşı Ayşe! Bakan Nebati'den Togg esprisi: 'Ne haber?' diyorum, 'İyiyim hoş geldin' diyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili adayı olduğu Mersin'de sahil bandında yürüyüş yaptığı esnada spor yapan gençlerle sohbet etti. Gençlerin Togg ile ilgili sorularını yanıtlayan Bakan Nebati, Togg'un çok akıllı bir araç olduğunu vurguladı. Öte yandan Bakan Nebati'nin "Siri’yi tanıyor musun? Bu da Ayşe. Ayşe ne haber diyorum, iyiyim hoş geldin diyor" esprisi alanda bulunan herkesi güldürdü.

Haber 17-04-2023 11:24

iPhone'lar için müjde! Uzun süredir bulunan o özellik değişiyor: Küçük gibi görünse de etkisi büyük olacak

Apple'ın her yıl yenisi çıkarttığı iPhone'da değişim rüzgarları esecek gibi görünüyor. Apple'ın üzerinde çalıştığı yeni bir değişiklik ise ünlü isim Mark Gurman tarafından bildirildi. Buna göre uzun bir süredir iPhone'larda bulunan bir özellik değişikliğe uğrayacak. Bu değişiklik, küçük bir değişiklik gibi görünse de etkisi büyük olacak. Kullanıcıları da sevindirecek bir şekilde gerçekleştirilecek ve böylece iPhone'da daha farklı bir deneyim sunulacak.

Haber 06-11-2022 17:48

Siri

Siri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Siri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Siri ve Google Asistan birbirlerine fazlasıyla benzediler

Siri ve Google Asistan birbirinden çok farklı hizmetler gibi görünebilir. Ancak yeni gelen Android 12 güncellemesi ile birlikte birbirlerine fazlasıyla benzeyecekler. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Haber 25-05-2021 10:42

Sesli kontrol ile erişime açıldı

Akıllı hoparlör sahiplerinin %70'inin düzenli olarak müzik çalmak için ses kontrolünü kullanıyor. Şimdi iOS kullanıcısı Müzik severler, Deezer'ı varsayılan müzik hizmeti olarak ayarlayabiliyor ve Siri'den 73 milyon parçadan oluşan küresel kataloğumuzdan herhangi bir şarkıyı çalmasını isteyebiliyor.

Haber 08-05-2021 10:28

Apple 20 Nisan'da neler tanıtacak? İşte tahminler

Apple’ın kendi dijital asistanı Siri'yi doğrulayarak, bir sonraki ürün lansmanının tarihini 20 Nisan olarak açıkladı. Şirket, önümüzdeki hafta tanıtması beklenen birçok ürüne ince bir referans olabilecek “Baharı getirdik” sloganını paylaştı. Peki Apple neler tanıtacak?

Haber 15-04-2021 09:38

Siri haklı çıktı: Apple yeni etkinliğini resmen açıkladı! İşte tarihi

Apple 2021'in ilk Apple etkinliği için resmi tarih verdi. Dün sesli asistan Siri tarafından verilen tarih, doğru çıktı. Apple'ın yeni etkinliğinde yeni iPad Pro modellerini görücüye çıkarması muhtemel.

Haber 14-04-2021 09:16

Siri, Apple etkinliğinin tarihini açıkladı!

Apple'ın sesli asistanı Siri, ''Bir sonraki Apple etkinliği ne zaman?'' sorusuna cevap verdi ve Apple'ın önümüzdeki günlerde düzenlemesi beklenen özel etkinliği için bir tarih paylaştı.

Haber 13-04-2021 10:46

Microsoft ses tanıma şirketi Nuance'ı 16 milyar dolara alıyor

Microsoft, ses tanıma teknolojileri geliştiren Nuance Communications şirketini 16 milyar dolara satın almak üzere yürüttüğü görüşmelerin son aşamasına geldi.

Haber 12-04-2021 09:07

iOS 14.5 Beta 6 ile Apple'dan Siri güncellemesi!

Apple iOS 14.5 Beta 6'yı yayınladı. Yeni beta sürüm ile birlikte Siri'de önemli bir değişiklik yapılacağı ortaya çıktı. Buna göre, Siri, artık varsayılan olarak kadın sesi ile gelmeyecek.

Haber 01-04-2021 11:30