Slime Haberleri

Görünüşü oldukça tuhaf! Yanlışlıkla yutulmuş nesneleri toplayabilir

Bilim insanları, uzaktan kontrol edilebilen tuhaf görünüme sahip bir "manyetik robot slime" üretmeyi başardı. İnsan vücuduna girebilecek olan garip varlık, sindirim sistemindeki dar geçitlerden geçerek yanlışlıkla yutulmuş nesneleri toplayabilir.

Haber 04-04-2022 14:23

İzmir'de kırtasiyelere 'slime' operasyonu

İzmir genelinde zabıta ekipleri, eğitim kurumlarının çevrelerindeki denetimlerini sıklaştırdı. Çocuklar arasında son dönemde popüler olan ve uygun şartlarda üretilmediğinde sağlığı tehdit eden, 'slime' denilen yapışkan oyun hamurunun kutusunda yazılı içeriği okuyan zabıta, kanserojen kimyasal 'boraks' maddesinin olduğunu görünce ürünleri topladı. Kırtasiyelerle ilgili tutanak tutulurken, artırılan denetimlerden en çok veliler memnun oldu.

Haber 17-09-2019 09:42

Herkes alıyor ama ne işe yaradığını bilen yok! Meğer sadece oyuncak değilmiş

Stres çarkı, slime ve dahasından sonra insanlar arasında yaygın hale gelen yeni stres oyuncağı sukuşiler oldu. Peki sukişilerin ne işe yaradığını biliyor musunuz? İşte yanıtı...

Trend 21-05-2019 11:39

Hindistan cevizi yağıyla gelen çözüm! Yapışan Slime'ı bakın nasıl çıkardı

Boraks tozu, tutkal, gıda boyası karışımıyla elde edilen slime (balçık) çılgınlığının dozu bu yıl biraz düşse de, birçok çocuk bununla oynamayı hala seviyor. Avustralya'da yaşayan Jordan da o çocuklardan biri. Ancak küçük çocuk işi biraz abartıp akışkan hamuru saçına sürünce annesinin kısa süreli de olsa paniğe kapılmasına neden oldu. Annenin bulduğu çözüm ise tüm ebeveynlerin beğenisini topladı.

Kadin 14-05-2019 16:15

Diğer Haber Etiketleri

Slime

Slime Hakkındaki Haberler Mynet'te. Slime Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocukları bekleyen tehlike! O oyuncağı oynamalarına izin vermeyin...

Akdeniz Üniversitesi’ne getirilen bir çocuk hastaya, “slime ile oynamaya bağlı olarak egzama teşhisi” konulmasının ardından gündeme gelen slime adlı oyuncak özellikle ebeveynlerin dikkatlerini çekmeyi başardı.

Kadin 11-12-2017 12:16

Özge Kopuz'dan Ev Yapımı 'Slime'

Ünlü Anne&Çocuk blogger'ı Özge Kopuz, son dönemin trendi  'Slime' videosu çekti.

Kadin 09-11-2016 10:37