Sneaker Haberleri

Fiyatı 954 TL'ye düştü! Hem havalı hem rahat bir sneaker arayanlar için kaçırılmayacak fırsat

Yüksek kalite ve şıklığı uygun fiyatlarla bir arada bulmak kadar muhteşem bir şey olabilir mi? Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında indirime giren Puma Herren Sneaker ile bu muhteşem hissi yaşayabilirsiniz. Bu eşsiz kampanya hem stilinize hem de bütçenize bir dokunuş sağlayacak. Yüksek performansı ve günlük kullanıma uygun tasarımıyla bu sneaker sizi her adımda destekleyecek. Hazırsanız kısa süreliğine indirimdeki snekarı gelin birlikte inceleyelim!

Haber 12-09-2023 15:39

Her erkeğin dolabında olması gereken hem rahat hem göz alıcı sneaker modelleri

"Sneaker tercihinde rahatlık ve şıklık bir arada olmalı." diyorsanız size hem gün boyu konforu yaşatacak hem de tarzınızı öne çıkaracak sneaker modellerini merak ediyor olabilirsiniz. İster şehirde gezerken ister arkadaşlarınızla buluşurken size eşlik edecek göz alıcı modelleri sizin için seçtik.

Haber 23-08-2023 14:37

Dolabınıza mutlaka eklemeniz gereken Adidas'tan Nike'a ünlü markaların en trend kadın sneaker modelleri

Rahat ve kullanışlı bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Hâlâ aradığınız ürünü bulamadıysanız doğru yerdesiniz! Birbirinden ünlü markaların sezona damga vuran modelleri rahatlıkla birlikte şık bir duruş vadediyor. Günlük kullanımdan yürüyüşlere kadar tercih etmek için dolabınıza mutlaka eklemeniz gereken en trend kadın sneaker modellerini sizin için derledik.

Kadin 22-08-2023 16:02

Her güne, her yere uyumlu 2023 en iyi beyaz sneaker modelleri

Beyaz sneakerlar, moda dünyasında her zaman favori bir seçim oldu. Klasik ve minimalist tasarımlarıyla, her türlü stile uyum sağlayabilirler. Hem erkekler hem de kadınlar için uygun olan bu sneakerlar, her mevsim kullanılabilirler ve gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alabilirler. Beyaz sneakerlar, herhangi bir renk ve desenle kolayca eşleştirilebilirler. Kot pantolonlar, şortlar, elbiseler ve hatta takım elbiseler ile bile mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilirler.

Haber 18-04-2023 16:20

Rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzü fethedecek en iyi kadın sneaker modelleri

Ayakkabılar yalnızca kombinlerin şık birer parçası olmakla kalmaz, gün boyu yaşayacağımız konforun da bir belirleyicisi olurlar. Her gün yepyeni modellerin piyasaya sürüldüğü bu alanda spor ayakkabılar pek çok kişinin favorileri olmayı başarıyor. Buna bağlı olarak modaya uygun seçimler yaparken spor ayakkabılardan yararlanmamak mümkün değil. İşte rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzde taht kuracak en güzel sneaker modelleri...

Kadin 10-03-2023 12:22

Rahatlık ve şıklık bir arada! Puma spor ayakkabılarda %35'e varan indirim

Spor giyim tutkunlarının vazgeçilmezi olan Puma'nın spor ayakkabılarında %35'e varan indirim devam ediyor. Birbirinden şık ve konforlu kadın erkek spor ayakkabıları içinden en beğenilen indirimli modelleri sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 06-03-2023 11:05

Yaz kış fark etmeksizin giyebileceğiniz dayanıklı sneaker modelleri

Her tarza ve kombine uygun sneaker bulmak oldukça kolay. Ancak sneaker söz konusu olduğunda tasarımın yanı sıra ürünün ergonomisine de dikkat etmek gerekiyor. Gelin, tarzınızı en iyi yansıtacak ve ayaklarınızı rahat ettirecek modelleri beraber inceleyelim!

Haber 04-12-2022 21:15

Parasını sonuna kadar hak edecek hem şık hem rahat ayakkabı modelleri

Kombinlerin önemli bir parçası olan ayakkabıların tasarımları kadar rahatlıkları da önemli. Siz de tarzınıza estetik bir dokunuş yaparken aynı zamanda ayaklarınızı rahat ettirmek istiyorsanız konforlu ve şık modellere göz atabilirsiniz. Öyleyse parasını sonuna kadar hak eden ve size "İyi ki almışım!" dedirtecek modellerle tanışmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 17:50

11.11 Süper Final! İndirimin son gününde monttan ayakkabıya öne çıkan fırsatlar

Onlarca kategorideki binlerce ürünün çılgın fiyatlarla satışa sunulduğu indirim günleri, 11.11 Süper Final ile bugün son buluyor. "Keşke indirimdeyken alsaymışım." dememek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Sizin için öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 09-11-2022 12:03

Ayakkabısına para harcamayı sevenler için en güzel 3000 TL üzeri sneaker modelleri

Rahatlıklarıyla bilinen sneakerlar, uzun yıllardan beri en çok tercih edilen ayakkabı seçenekleri arasında yer alıyor. Farklı markalar tarafından yaratıcı tasarımlarla üretilen bu ürünler, üretimlerinde kullanılan teknolojilerle birbirinden ayrılıyor. Her yaştan ve tarzdan kullanıcıya hitap eden sneakerlar; tasarım, renk ve özellikleri bakımından da değişkenlik gösteriyor. Konforuna önem veren kişiler için en kaliteli sneaker modellerini listeledik.

Haber 09-09-2022 15:22