Şömine Haberleri

Cem Yılmaz aşka geldi! Şömine başında sevgilisine şarkılar söyledi

Cem Yılmaz yaptığı gösterilerle adından söz ettirdiği kadar yaşadığı ilişkilerle de magazin gündeminden düşmüyor. Gizemli bir topuklu ayakkabı fotoğrafıyla sevgilisini merak ettiğimiz Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Cem Yılmaz aşka geldi, şömine başında sevgilisine şarkılar söyledi.

Magazin 09-03-2024 22:27

Hem ısınma hem de dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz en iyi elektrikli şömineler

Yaşam alanlarınızı küçük dokunuşlarla büyülü ortamlara dönüştürmeye ne dersiniz? Bunun için ihtiyacınız olan şey elektrikli ısıtıcılar! Isınma ihtiyacınızı karşılarken evinizi modern bir görünüme kavuşturan en iyi elektrikli şömine modelleri bu yazıda sizi bekliyor. Öyleyse onları keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 24-02-2023 14:19

Sabırsız tanıdıklarınızı mutlu edecek hediye önerileri

Yaptığı her işi en hızlı ve en pratik şekilde tamamlamak isteyen tanıdıklarınız için hediye konusunda daha seçici davranmanız gerekebilir. Sabırsız kişilere verilebilecek birbirinden farklı hediyeleri sizler için bir araya getirdik. Tüm özel günlerde tercih edebileceğiniz birbirinden eşsiz hediyelerle sevdiklerinizi mutlu ederken onların hayatlarını çok daha kolay bir hâle getirebileceksiniz. İşte detaylar...

Haber 07-12-2022 16:00

Hayalinizdeki evi yaratmanıza yardım edecek ürün önerileri

Evimiz; hayatımızın büyük bir bölümünün geçtiği, güvenli ve huzurlu alanımız. Dolayısıyla yaşam alanımızın dekorasyonu çok önemli. Neyse ki birbirinden şık ürünler ile tarzınızı yansıtan, içinde kendimizi bulduğumuz dekorasyonu oluşturmak artık çok kolay! Siz de sosyal medyada, filmlerde veya kataloglarda görüp “Keşke benim olsa!" dediğiniz o evi tasarlamak için hazır olun!

Haber 18-10-2022 15:42

Şömine

Şömine Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şömine Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Denizlili soba üreticisi Avrupa'dan gelen taleple üretimini artırdı

Almanya ve çevre ülkelere soba ihracatı yapan firmanın genel müdürü Ümit Çalışkan: - "Son aylarda Avrupa'daki doğal gaz kriziyle beraber özellikle şömine gruplarında ciddi bir talep artışı var"

Yurthaber 11-10-2022 12:13

Fethiye'de villanın şömine bacasına sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Fethiye'de villanın şömine bacasına sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Yurthaber 09-10-2022 21:58

Sıcak yaz aylarında açık alanların keyfini daha çok çıkarmak isteyenler için yardımcı ürünler

Termometrelerin yüksek derecelere ulaşması ile açık alanlarda yapılan aktiviteler daha çok tercih ediliyor. Yaz günlerinde açık havada daha eğlenceli vakit geçirmeyi tercih ediyorsanız bazı ürünlerden faydalanarak alacağınız keyfi arttırabilirsiniz. Dışarıda mis gibi havanın tadını çıkarmanızı sağlayacak ve mutluluk seviyenizi arttıracak yardımcı ürünlerin neler olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin!

Haber 21-07-2022 13:22

Sakın atmayın! Demlikte kalan çayın faydalarına şaşıracaksınız

Çay ülkemizde en çok tercih edilen içecekler arasında yer alıyor. Türkiye çay tüketimi en fazla olan ülkeler arasında yer alıyor. Çayı içtikten sonra demlikte kalan çayı atıyorsanız atmadan önce bir kez daha düşünün! Demlikte kalan çayın faydaları saymakla bitmiyor. Faydalarını öğrendikten sonra çok şaşıracaksınız.

Yemek 17-05-2022 13:59

Kışın en keyifli günlerini kalorifer dibinde geçirmekten bıkanlar için birbirinden güzel şömine ve ateş çukuru modelleri

Kışın en güzel yanı, dışarda buz gibi bir soğuk varken sıcacık bir ortamda vakit geçirmek. Ancak kalorifer yanında bu keyfi sürdürmek pek mümkün değil. Eğer siz de kışın keyfini artırmak istiyorsanız en iyi ateş çukuru ve şöminelerin yer aldığı listemize göz atmalısınız.

Haber 22-12-2021 13:55