Sözleşmeli Öğretmen Alımı Haberleri

MEB ÖĞRETMEN ALIMI VE ATAMA TARİHLERİ 2023: Öğretmen alımı ne zaman, atama takvimi hangi tarihte açıklanacak? Bakan Tekin açıkladı!

Öğretmen alımı ve atama takvimi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Özel okullarla yaptığımız istişarelerde servis ve yemek ücretlerinde kamuoyunu rahatsız edecek artışlar yapmamalarının garantisini aldık." ifadesini kullanan Tekin, atamalara da değindi. Peki, Öğretmen alımı ne zaman? Öğretmen atama takvimi hangi tarihte açıklanacak?

Egitim 05-09-2023 10:52

45 bin sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman? Meb ile 45 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimi, kontenjanları belli oldu mu?

45 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimi hakkında araştırmalar hız kazandı. Mayıs ayında yapılması beklenen sözleşmeli öğretmen atması hakkında yeni bir açıklama geldi. Bu kapsamda 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman? Meb ile sözleşmeli öğretmen atama takvimi 2023 belli oldu mu? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Haber 25-04-2023 12:35

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT YERİ SORGULAMA EKRANI! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2023 açıklandı!

Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar hız kazandı. Öğretmen adayları geçen hafta biten başvuruların ardından şimdi de mülakat yerleri konusunda MEB'den (Milli Eğitim Bakanlığı'ndan) gelen açıklamanın detaylarını araştırıyorlar. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MEB sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi nasıl? İşte ayrıntılar...

Finans 04-04-2023 23:37

Sözleşmeli Öğretmen Alımı

Sözleşmeli Öğretmen Alımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sözleşmeli Öğretmen Alımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.