Stay Haberleri

Yıldız Tilbe'nin ekonomi yorumu yeniden gündem oldu! İşçi, memur ve emekli maaşı önerisi şoke etti

Sahne şovları, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile sık sık sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu defa ekonomi yorumuyla gündem oldu. Ünlü ismin işçi, memur ve emekli maaşı önerisi herkesi şaşırttı.

Magazin

Yıldız Tilbe daha fazla dayanamayıp suç duyurusunda bulundu! Böyle isyan etti

Sahne şovları, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile sık sık sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu defa sosyal medya üzerinden ateş püskürdü. Ünlü isim adını kullanarak hesap açanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu dile getirdi.

Magazin

Yıldız Tilbe aynı soruyu soran muhabirlere fena patladı! Yeter artık aynı soruları soruyorsunuz

Besteleri ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Tilbe, sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, kendisine hastalığıyla ilgili soru soran muhabirlere sinirlendi. Tilbe, “İnsanı kızdırıyorsunuz. Aynı soruları soruyorsunuz. Yeter” diyerek isyan etti.

Magazin

'Yoğun bakıma alındı' iddialarına yalanlama Yıldız Tilbe'den haber var: Durumu gayet iyi

Besteleri ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Tilbe sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Öte yandan Tilbe'nin yoğun bakımda olduğu haberlerinin ardından iş adamı İbrahim Sayın yaptığı paylaşımda, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi.

Magazin

Stay

Stay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Stay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yıldız Tilbe'den dikkat çeken çıkış! Emekli maaşları 150 bin TL, işçi maaşları 200 bin TL olmalı

Şarkıları, dansları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe emekli ve işçi maaşı ile ilgili açıklamasıyla ilgi odağı oldu. “Emekli maaşları 150 bin tl, işçi ve aylık çalışanların ise 200 bin tl olmalı” diyen Yıldız Tilbe’nin paylaşımına yorum yağdı.

Magazin

Erkin Koray'ın kızından duygusal mektup! Şu sözlerle veda etti...

Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatına gözlerini kapadı. Kızı acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Erkin Koray'ın kızı Damla babasına duygusal sözlerle veda etti.

Magazin

IP MAN 2 konusu nedir, oyuncuları kimdir? IP MAN 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Bu akşam TV'de!

Ip Man 2 filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Film, dövüş sanatı Wing Chun'un büyük ustası Yip Man'ın hayatına dayanan Hong Kong biyografik dövüş sanatları filmidir. Ip Man 2 filmi bu akşam izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Peki, Ip Man 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler...

Magazin

Dilan Polat yanında getirdiği büyük çöp poşetinin içinden tomarla para çıkarıp düğünde taktı

Doğum günü pastasına 60 bin TL vererek herkesi şoke eden Dilan Polat bu sefer de çöp poşetiyle gittiği düğünde olay oldu. İş insanı Dilan Polat gelin ve damada poşetten çıkardığı tomarla parayı taktı.

Magazin

Dünya onu 'Rock’n Roll Kraliçesi' olarak tanıdı! Amerikalı şarkıcı Tina Turner hayatını kaybetti

Amerikalı şarkıcı Tina Turner hayatını kaybetti. Bugün akşam saatlerinde İsviçre'de hayatını kaybeden sanatçının ölüm nedeni henüz bilinmiyor. "Let's Stay Together" şarkısıyla akıllara kazınan Tina Turner ile ilgili araştırmalar ölüm haberinin ardından sıklaştı. Gerçek adı Annie Mae Bullock olan sanatçı, Rock'n Roll Kraliçesi olarak adlandırılıyordu.

Magazin

Kardeşlerim Leyla ölüyor mu? Kardeşlerim'in Leyla'sı Nazlı Çetin diziden ayrılıyor mu?

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim bu akşam 74. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin son bölümünde Leyla'yı durdurmak isteyen Süsen onun merdivenlerden düşmesine neden olmuştu. Bu sahne sonrası yeni bölümde Leyla'nın hızla hastayene kaldırıldığı görülüyor. Peki, Kardeşlerim Leyla ölecek mi? Kardeşlerim'in Leyla'sı Nazlı Çetin projeden ayrılıyor mu? İşte konu hakkında son gelişmeler...

Magazin

MasterChef'te kaptanlık yarışı! 28 Kasım MasterChef mavi takım, kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte yeni takımlar

MasterChef kaptanlık oyunu sonrası takımların nasıl oluştuğu 28 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan bölümün ardından merak konusu oldu. Son bölümde yarışmaya Fatma Nur veda etmişti. MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacıları en güzel pastayı yapmak için mücadele verdiler. Birçok kişi, yarışmada yeni takımların nasıl oluştuğunu araştırıyor. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim, hangi yarışmacı kazandı? 28 Kasım MasterChef mavi takım, kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin