Su Şişesi Haberleri

Uzun saatler süren uçuşları daha dayanılır hale getiren ürün önerileri

Her ne kadar ulaşımın en kısa yolu olsa da seyahat ettiğiniz yere göre uçak yolculukları da bazen çok uzun saatler sürebiliyor. Uçaktaki yolcular bazı ihtiyaçlarını karşılayabiliyor olsa da bunlar her zaman yeterli olmayabiliyor. Bu nedenle biz de uçak yolculuklarınızın daha keyifli geçmesi için yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz pratik, eğlenceli ve uygun fiyatlı bazı ürünleri derledik.

Haber 07-03-2024 14:55

Atık plastik şişe kapakları öğrenciler tarafından kutu oyununa dönüştürülüyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sıfır Atık Kulübü tarafından okulda toplanan su şişelerinin kapakları, zeka ve strateji oyunu "beştemse" tablası ve boncuklarına dönüştürülüyor.

Yurthaber 28-02-2024 11:34

Sosyal medyada viral olan, herkesin satın almak için yarıştığı ürünleri sizin için seçtik

Günlük hayatımızı kolaylaştıran teknolojik cihazlardan mutfakta işlerimizi hızlandıran pratik aletlere, temizlikte zaman ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerden kişisel bakım rutininizi eşyalara her biri bu içerikte! Sosyal medyada çok popüler olan ve herkesin dikkatini çeken harika ürünlerle dolu bir liste hazırladık. Hayatınızı kolaylaştırarak yaşam kalitenizi artıracak ürünleri keşfetmeye hazırsanız sizi içeriğimize alalım!

Haber 19-02-2024 02:34

Spor tutkunu sevgiliniz için uygun fiyatlı hediye önerileri

Sevgililer günü yaklaşıyorken sevgilinizin spor tutkusunu paylaşmak ve onu motive etmek için özel ve anlamlı bir hediye seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sevgiliniz ister spor salonunda ağırlıklara meydan okuyan bir fitness tutkunu ister doğada koşu yapmaktan keyif alan bir outdoor sever olsun, onu mutlu edecek birbirinden harika hediye alternatiflerini sizler için derledik. Gelin, keşfedelim.

Haber 06-02-2024 13:11

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 15-01-2024 17:27

Su şişelerinin altında kaldı, ölümden döndü! Korku dolu anlar kamerada

Sarıyer'de, zincir markete getirilen su dolu pet şişeler, paletle kamyonetten indirilirken şoförün üzerine devrildi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarılan şoför, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 15-09-2023 15:51

Yoldan gelip geçenler kaldırıma dizilmiş su şişelerinin sebebini anlamaya çalıştı! Meğer...

Eskişehir'de kaldırıma döktüğü betona basılmaması için önlem alan esnaf, dizdiği su şişeleri ile ilginç görüntü oluşturdu.

Haber 31-08-2023 16:18

Uzun şişeleri, vazoları, biberonları nasıl rahatlıkla temizleyebilirsiniz? İşte püf noktaları

Günlük hayatta pek çok araç gereci bulaşık makinesinde ya da sünger kullanarak elde yıkıyoruz. Dekoratif objeler ve bebek biberonları da sık sık yıkanan ürünler arasında yer alıyor. Ancak bulaşık makinesinde ya da elde yıkasak bile şişe ve vazoların dip kısımlarında kir ve lekeler kalabiliyor, daha da önemlisi yeterince temiz olmayabiliyorlar. Elbette temizlenmesi zor şişeleri tertemiz hâle getirmenin de son derece kolay ve etkili yolları var!

Haber 01-08-2023 18:05

Uçuş görevlisi otel odalarının güvenliğini kontrol etmek için kullandığı ilginç yöntemi paylaştı! “Yatağın altına şişe fırlatıyorum”

Hollanda’daki bir havayolu şirketinde çalışan Ester isimli bir kadın TikTok hesabından yaptığı seyahat tüyolarına ilişkin paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Seyahat deneyimlerini paylaştığı TikTok hesabında Ester son olarak otel odalarında kalırken güvenliğini sağlamak için kullandığı ilginç yöntemi anlattı. Ester odada bir kişinin saklanıp saklanmadığını kontrol etmek için yatağın altına bir su şişesi yuvarladığını dile getirdi.

Trend 13-06-2023 14:20

Spor sevdalısı tanıdıklarınızın bayılacağı hediye listesi

Hediye seçimi, kimi zaman zorlayıcı olabiliyor. Eğer hediye alacağınız kişinin yaşam tarzını ve nelerden hoşlanacağını biliyorsanız hediye bulmak daha kolay. Sizlere spor tutkunu sevdiklerinizin bayılacağı bir hediye listesi hazırladık. Yoga pantolonundan su matarasına, akıllı egzersiz bilekliğinden spor çantasına kadar birbirinden güzel ürünleri derledik. İşte detaylar!

Haber 29-09-2022 12:11

Çocuğunuz okula yeni başladıysa beslenme çantasına bunları koymayı sakın unutmayın

Okulların açılmasıyla öğrencileri ve ebeveynleri de tatlı bir telaş sarmış durumda. Özellikle çocuğunuz okula yeni başladıysa ilk kez evden uzaklaştığı için onun ne yiyip içeceğine kafa yoruyor olabilirsiniz. Siz de çocuğunuzun okulda rahat etmesi ve çocuğunuzun okulda yemek yerken evdeymiş gibi hissetmesi için birtakım ürünleri beslenme çantasına koyarak yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. İşte, çocuğunuzun rahat etmesini sağlayacak beslenme çantası ürünleri...

Haber 14-09-2022 14:57