Sude Zülal Güler Haberleri

Kazara Aşk dizisi ekrana veda ediyor! Kazara Aşk'ın final tarihi belli oldu

Star TV'de yayınlanan Kazara Aşk dizisi için final kararı alındı. Başrollerinde Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler ve Selin Işık'ın yer aldığı Kazara Aşk'ın ekrana veda tarihi de belli oldu.

Magazin 21-09-2021 21:25

Kazara Aşk 8. bölümden yeni fragman yayınlandı! Şimal ve Civan arasında sürpriz yakınlaşma

Başrollerini Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in paylaştığı Kazara Aşk dizisinden yeni fragman yayınlandı. Kazara Aşk’ın yeni fragmanına Civan’la Şimal arasındaki yakınlaşma damga vuruyor.

Magazin 24-08-2021 13:58

Kazara Aşk 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Gerçekleri öğrenen Şimal, intikam peşinde

Star Tv’nin eğlenceli yaz dizisi Kazara Aşk 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı Kazara Aşk, 8. bölümüyle 19 Ağustos Perşembe günü Star'da ekrana gelecek.

Magazin 17-08-2021 13:45

Kazara Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aşk oyunu gerçek mi oluyor?

Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrollerini paylaştığı Kazara Aşk dizisinden yeni fragman yayınlandı. Star Tv’nin sevilen komedi dizisinde ortalık yine çok karışıyor.

Magazin 10-08-2021 15:16

Kazara Aşk dizisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kazara Aşk'ta Şimal ve Civan'ın romantik anları

Kazara Aşk dizisinin 7. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynadığı romantik komedi türündeki Kazara Aşk'ın 5 Ağustos Perşembe ekrana gelen son bölümünde, Kenan’ın kendisini aldattığından artık tamamen emin olan Şimal, sırf onun canını yakmak için Civan ile evlilik oyununu sürdürmeye karar verdi. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Civan ve Şimal arasındaki romantik anlar dikkat çekiyor.

Magazin 06-08-2021 02:38

Kazara Aşk 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Şimal ve Cihan arasında yakınlaşma

Kazara Aşk 6. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynadığı Star TV'nin sevilen dizisinde bu hafta Şimal ve Cihan arasında yakınlaşma oluyor.

Magazin 05-08-2021 10:06

Kazara Aşk’ın Şimal’ı Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler kaç yaşında ve nereli?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kazara Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Sude Zülal Güler de yer alıyor. Kazara Aşk’ta Şimal karakterine hayat veren Sude Zülal Güler, Ümit Kantarcılar ile başrol paylaşıyor. Tanıtım fragmanı ve konusu ile ilgi çeken yeni yaz dizisi Kazara Aşk, Haziran Perşembe günü Star TV’de başlıyor.

Magazin 24-06-2021 14:22

Kazara Aşk 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Kazara Aşk ne zaman başlıyor? İşte Kazara Aşk dizisi yayın tarihi, konusu ve oyuncuları!

Star’ın yeni dizisi Kazara Aşk'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Romantik komedi türündeki Kazara Aşk'ın başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor. Yaz aylarının yeni dizisi Kazara Aşk'ın yayın tarihi de belli oldu. Peki Kazara Aşk dizisi ne zaman başlıyor? İşte Kazar Aşk dizisi oyuncu kadrosu, konusu ve yayın tarihi.

Magazin 17-06-2021 02:40

Kazara Aşk nerede çekiliyor? Kazara Aşk oyuncuları kimdir?

Kazara Aşk dizisi önümüzdeki günlerde Star TV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Güler'in yer aldığı dizi Kazara Aşk şimdiden dikkat çekti. Dizinin fragmanını gören seyirdiler, dizinin nerede çekildiğine dair araştırma yapmaya başladı. Kazara Aşk nerede çekiliyor? Kazara Aşk oyuncuları kimdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 16-06-2021 21:01

Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşk'ın çekimleri başladı! İşte Kazara Aşk dizisi oyuncuları ve konusu

Star’ın yeni dizisi Kazara Aşk'ın çekimleri başladı. Romantik komedi türündeki Kazara Aşk'ın başrollerinde ise Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor. Kazara Aşk dizisinden ilk kareler de yayınlandı.

Magazin 05-04-2021 19:53

Tolgahan Sayışman'ın Şeref Sözü dizisindeki partneri belli oldu!

Tims&B'nin Show TV için çekeceği Şeref Sözü dizisinin hazırlıkları sürerken başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman'ın partneri de belli oldu. Sayışman'a genç ve güzel bir yetenek eşlik edecek.

Magazin 06-08-2020 21:08