Tartı Haberleri

Uçakla yolculuk yapacaklar dikkat! Finlandiya'da uçuşlarda yeni dönem: Valizlerden sonra yolcular da tartılmaya başlandı!

Finlandiya'da Finnair uçuşlardan önce yolcularını tartmaya başladı. Hava yolu şirketinin tartı kararı tartışmalara neden oldu. Uygulama ise gönüllük esasına dayanıyor.

Finans 13-02-2024 11:50

Yağ oranından kiloya kadar her türlü ölçümü yapabilen en iyi akıllı tartı modelleri

Kilosunu sürekli kontrol altında tutmak ve vücudunu detaylı analiz etmek isteyenlere akıllı tartılar tavsiye ediliyor. Akıllı tartılar, kilo ölçümünün yanı sıra saniyeler içinde yağ, kas ve vücut kitle endeksi ölçümünü yapabiliyor. Pek çok markanın birbirinden kaliteli ve kullanışlı akıllı tartı çeşitleri bulunuyor. Gelin, bütçenize uygun en kaliteli akıllı tartı modellerini modellerini beraber keşfedelim.

Haber 22-06-2023 18:01

İstediğiniz ölçümü yapmanızı sağlayacak pratik ve etkili el kantarları

Sınırı aşan el bagajlarından bıktınız mı? "Elimdeki yükleri cebimde taşıyabileceğim basit bir tartı ile kontrol edebilseydim!" mi diyorsunuz? Merak etmeyin, el terazisi ile dilediğiniz ürünün ağırlığını anında öğrenebilirsiniz. Cepte taşınacak kadar hafif olan bu ürünler tartım için düz bir zemine de ihtiyaç duymuyor. Gelin birbirinden kaliteli el terazisi modellerine birlikte bakalım.

Haber 11-05-2023 14:50

Kilonuzu tam olarak doğru gösterecek en kullanışlı ve sağlıklı dijital tartılar

Sağlıklı bir yaşam için en önemli konulardan biri, kilo kontrolü. Kilo kontrolü yapmak için en iyi yol, evde düzgün ölçüm yapan bir tartı bulundurmak. Son dönemlerde gittikçe gelişen dijital tartılar; bu işi çok daha pratik, kolay ve doğru şekilde yapmanıza yardımcı oluyor. Eğer kilonuzu düzenli ölçmek, bu sayede daha iyi takip etmek istiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz dijital tartı seçeneklerine beraber göz atalım.

Haber 29-07-2022 14:06

Tartı

Tartı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tartı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Formunu korumak isteyenlere özel en iyi baskül markaları

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için sık sık kilo kontrolü yapmak gerekir. Kilo verme, form tutma ya da kas yapma sürecinde ise basküller en büyük yardımcımız olur. Ancak "En iyi baskül hangisi?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Evet, piyasada birçok baskül markası var ve bu ürünler arasından seçim yapmak o kadar da kolay değil. Eğer siz de hangi ürünü alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız kaliteli baskül modellerini sıraladığımız listemize göz atabilirsiniz.

Haber 03-02-2022 11:03

Tam ölçüsünde, enfes tarifler için en iyi mutfak tartısı çeşitleri

Herkeste merak uyandıran, yedikçe yediren en güzel tariflerin sırrı, doğru miktarda malzeme kullanmak. Farklı tarifleri denerken adeta bir profesyonele dönüşmenizi sağlayacak mutfak tartısı önerilerini incelemeye ne dersiniz?

Yemek 02-11-2021 15:42