Tavsiye Haberleri

Özgür Özel'den başkanlık koltuğunu devrettiği Dora'ya dikkat çeken tavsiye! İyice yerleşmezsen kaldırabilirler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye'nin 81 ilinde kutlanırken siyasilerden koltuklarını çocuklara devretti. Özgür Özel de CHP Genel Başkanlığı koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na devretti.

Finans 23-04-2024 14:08

90 yaşına merdiven dayayan profesör dinçliğin formülünü açıkladı! Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kurmuştu

Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kuran Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, 89 yaşında olmasına rağmen üniversitede ders vermesi ve hasta bakmasının yanı sıra her gün 1 saat yürüyüp, haftada bir gün pilates yapıp gençlere örnek oluyor.

Haber 18-03-2024 13:51

Lokman Hekim Bunu yiyen hasta olmaz diyerek binlerce yıl önce tavsiye etti! Faydaları dudak uçuklatıyor

Lokman Hekim, Kur'an-ı Kerim'de adı geçen ve ünü tüm dünya tarafından bilinen bir hekim. Lokman Hekim'in binlerce yıl önce verdiği tavsiyeler günümüzde de kullanılıyor. Günlük hayatta çok sık tüketmediğimiz bir meyvenin hastalıklara karşı koruduğunu belirten Lokman Hekim "Bunu yiyen hasta olmaz" diyerek o meyveyi tüketmenin ne kadar önemli olduğunu açıklamış.

Haber 22-12-2022 11:17

Tavsiye eş anlamlısı nedir? Tavsiye kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Yazılı ve sözlü iletişim dilinde tekrar etmemiz gereken kelimeler olduğunda eş anlamlı sözcükleri kullanabiliriz. Eş anlamlı kelimeler yazılış ve okunuş yönünden farklıdır ama anlam açısından aynıdır. Türkçe anlamdaş kelimeler açısından oldukça zengin bir dildir. Eş anlamlı sözcükler günlük konuşma dilinde sıklıkla kullanılır. Tavsiye kelimesi eş anlamlısı bulunan ve cümlelerde yer verdiğimiz bir kelimedir. Peki, tavsiye kelimesinin eş anlamlısı olan kelime nedir?

Egitim 18-11-2022 16:59

Tavsiye

Tavsiye Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tavsiye Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Firavun bile çok değer veriyordu, işte İbn-i Sina'nın şifa dağıtan o tavsiyesi! Ne ağrı kalır ne de...

İbn-i Sina asırlar önce verdiği tavsiyeler günümüze ışık tutuyor. Tıp alanında yaptığı kürler ve öneriler tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor ve okullarda okutuluyor. İslamiyet'in en önemli alimlerinden olan İbn-i Sina'nın doğal antibiyotik tavsiyesi hem hastalıklardan koruyor hem de ağrıları geçiriyor.

Haber 27-10-2022 15:00

Komşularının tavsiyesiyle açtığı imalathane ve kafede kadınlara istihdam sağlıyor

Kocaeli'de girişimci Selma Yıldırım: - "Ev hanımları inanarak hayallerinin peşinden gitsinler. Ben de bu işin bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim ama başlayıp azmedince beklediğimden daha büyük işler oldu"

Yurthaber 01-09-2022 11:08