Teheccüd Namazı Nasıl Kılınır Haberleri

Teheccüd namazı kılınışı: Teheccüd namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet açıkladı!

Teheccüd namazı kılınışı, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlar tarafından merak edildi. İslam peygamberi Hazreti Muhammed "Ramazan ayının ilk gecesinde bir kimse iki rekat namaz kılsa, her rekatında Kadir suresini okursa Hak Teala o kimseye üç iyilik verir." diye buyurmuştur. Peki, teheccüd namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, Ramazan ayında teheccüd namazı kılınışı...

Haber 23-03-2023 14:43

Regaip Kandili'nde teheccüd namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Teheccüd namazı vakti ile okunacak dua ve sureler

Regaip Kandili'nde teheccüd namazı kılınışı bu mübarek gecede ibadetlerini eksiksiz ve doğru olarak yerine getirmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Teheccüd namazının ne zaman kılınacağı, okunacak dua ve sureler internette araştırılıyor. Hz. Muhammed (s.a.s.) “Her kim geceleyin uyanır, ailesini de uyandırır ve iki rekat namaz kılarsa, Allah’ı çok zikreden erkekler ile kadınlardan yazılır” diye buyurmuştur. Peki, Regaip Kandili'nde teheccüd namazı nasıl kılınır, kaç rekat?

Haber 26-01-2023 11:55

Teheccüd Namazı Nasıl Kılınır

Teheccüd Namazı Nasıl Kılınır Hakkındaki Haberler Mynet'te. Teheccüd Namazı Nasıl Kılınır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.