Tesk Genel Başkanı Bendevi Palandöken Haberleri

TESK Başkanı Palandöken: Taksici esnafının kazancı sınırlı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, taksici esnafının taksimetre ayarlama ücretinden dolayı mağdur olduğunu söyledi. Palandöken, zamlara ilişkin olarak "Taksici esnafının kazancı sınırlı" yorumunu yaptı.

Finans 11-01-2024 12:56

Ev kiralarındaki yüzde 25 sınırından sonra... Dükkanlara da mı gelecek? Dikkat çeken çıkış! Kantinleri işaret etti

Konut kiralarındaki artış oranının yüzde 25 ile sınırlandırılmasının ardından bu kez de dükkan kiralarıyla ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, dükkan ve iş yeri kiralarının artış oranının konutlardaki gibi sınırlandırılmasını talep etti. Palandöken açıklamasında kantin kiralarına da işaret etti ve "Milli Eğitim Bakanlığı, kantin kiralarını yüzde 25 oranıyla sınırlandırdı" dedi.

Finans 06-01-2023 16:01

Son dakika | Zincir marketlerde ekmek, sigara alkol, et satışına yasak mı geliyor? Pazar günü ve 19.00 talebi çok konuşulacak! Yeni düzenleme....

Son dakika haberi: Zincir marketlerdeki fahiş fiyat artışlarıyla ilgili tartışmalar sürerken, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çeken bir öneri geldi. Marketlerin pazar günleri kapalı olmasını ve hafta içleri de saat sınırlaması gerektiğini belirten Palandöken; ekmek, sigara, alkollü içecek, et, balık ve elektronik eşya satışının marketlerde yasaklanması için talebini ilgili bakanlıklara iletti.

Finans 05-12-2022 14:37

TESK Başkanı Palandöken: Faizlerin düşürülmesi piyasalara olumlu yansıyacak

TESK Başkanı Palandöken: "Faizlerin düşürülmesi piyasalara olumlu yansıyacak"

Yurthaber 22-09-2022 16:39

Tesk Genel Başkanı Bendevi Palandöken

Tesk Genel Başkanı Bendevi Palandöken Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tesk Genel Başkanı Bendevi Palandöken Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TESK Genel Başkanı Palandöken, Hakkari'de konuştu:

"Gerekirse burada konferanslar, toplantılar yaparak Türkiye'nin her bölgesinden insanlar getireceğiz ve bölgenin tanıtımına katkı sunacağız"

Yurthaber 19-09-2022 20:30

TESK Genel Başkanı Palandöken'den Rize'de esnaf odasını ziyaret

TESK Genel Başkanı Palandöken'den Rize'de esnaf odasını ziyaret

Yurthaber 01-09-2022 17:58

TESK Genel Başkanı Palandöken: En az asgari ücret düzeyinde emekli aylığı almamız gerekiyor

TESK Genel Başkanı Palandöken: "En az asgari ücret düzeyinde emekli aylığı almamız gerekiyor"

Yurthaber 15-08-2022 14:38