Titanic Filmi Haberleri

Titanik filmi gerçek mi? Titanik ne zaman ve nasıl battı? Kaç kişi kurtuldu, kaç kişi öldü?

1912 yılında yaşanan bir facianın konu edindiği Titanik filmi, Jack ile Rose’un aşkını konu edinir. Efsanevi yönetmen James Cameron’un ustalık eseri olan Titanik filmi, 14 dalda Oscar adayı olarak, ‘En İyi Film’ dâhil 11 ödülün sahibi oldu.

Trend 16-07-2021 17:33

Yürekleri ağza getirdiler! Falezlerde tehlikeli romantizm

Antalya'da, 40 metre yüksekliğindeki falezlerde kayalıkların ucunda tehlikeye aldırış etmeden ünlü 'Titanic' filminin en sevilen sahnelerinden biri olan geminin burnunda kolları açarak sarılma sahnesini canlandıran çift, görenleri korkuttu.

Haber 05-04-2021 16:54

Son akşam yemeği! Titanik’in battığı gün menüsünde yer alan 10 yiyecek

Titanik gemisinin trajik hikayesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hafızlardaki tazeliğini koruyor. Özellikle yaşanan olayların Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’in başrollerini paylaştığı filmde anlatılması tüm dünyanın gözlerinin bu kazaya çevrilmesine neden oldu. Hiç şüphesiz dünyanın en ünlü gemisi Titanik ilk defa sefere çıktığında mühendislik harikası olarak nitelendirilmişti.

Trend 15-03-2021 17:49

Titanic'ten The Notebook'a çiftlerin evde denediği en iyi 10 yatak sahnesi

Netflix’in en çok izlenen dönem draması Bridgerton’daki müstehcen sahneler sonrası çiftler dizi ve filmlerden ilham alarak 'denenecek seks pozisyonları' listesi oluşturdu.

Trend 29-01-2021 10:07

Leonardo DiCaprio’dan garip Kate Winslet açıklaması: 'Bayılıncaya kadar beni boğmasına izin vereceğim'

Titanic filminde başlayan dostlukları Hollywood camiasında örnek olarak gösterilen Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet, birlikte rol aldıkları filmlerde inanılmaz derecede rahatlar. Öyle ki Leonardo DiCaprio verdiği bir röportajda 'Kate’in bayılıncaya kadar beni boğmasına izin vereceğim' dedi.

Trend 21-01-2021 07:29

Titanic’le ilgili bildiğiniz her şeyi unutun! Büyük sürpriz videonun sonunda

Titanic filminin sonunu yıllardır en çok tartışılan sahnelerden birine ev sahipliği yapıyor. Kate yer verseydi Jack ölmezdi tartışmalarına bir TikTok kullanıcısı yeni bir yorum getirdi.

Trend 20-01-2021 13:43