Toygan Avanoğlu Haberleri

Toygan Avanoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bursa Bülbülü'nün Doktor Fatih'i Toygan Avanoğlu 2. Sayfa'da!

Bursa Bülbülü'nde canlandırdığı Doktor Fatih karakteriyle adından söz ettiren Toygan Avanoğlu 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. senaryosunu Ata Demirer'in kaleme aldığı Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar ile başrolü paylaştığı filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstlendi. Filmde Doktor Fatih karakterine hayat veren Toygan Avanoğlu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Toygan Avanoğlu kimdir? İşte detaylar...

Magazin 26-01-2023 10:09

Güldür Güldür'ün yıldızı Toygan Avanoğlu'nun oyuncu eşi güzelliğiyle büyüledi!

Kadrosunda Uğur Bilgin, Onur Atilla, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Onur Buldu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Güldür Güldür programı, birbirinden renkli skeçlerle seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Programda kendine has tavırlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu'nun eşi Şiva Behrouzfar, güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı.

Magazin 04-01-2022 13:10

Güldür Güldür'ün sevilen ismi Toygan Avanoğlu'nun eşi hem şarkıcı hem de oyuncu çıktı!

Kadrosunda Onur Buldu, Alper Kul, Doğa Rutkay, Aziz Aslan gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show adlı eğlence programının yeni sezonuna dahil olan Toygan Avanoğlu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Sefer karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Her iki yapımda da sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Avanoğlu'nun özel hayatı ise merak konusu oldu.

Magazin 15-12-2021 10:34

Güldür Güldür Show ekibi buluştu! Toygan Avanoğlu ekibe katıldı

Güldür Güldür Show yeni sezon hazırlıkları için ilk defa bir araya geldi. Afiş ve jenerik çekimi için bir araya gelen ekipte kahkahalar bir an durmadı.

Magazin 05-09-2021 15:45

Toygan Avanoğlu

Toygan Avanoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Toygan Avanoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güldür Güldür Show kadrosuna sürpriz transfer

Show TV'nin fenomen eğlenci programı Güldür Güldür Show'un yeni sezon hazırlıklarına başlandı. Programa veda eden Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu'nun yerine, Toygan Avanoğlu kadroya katıldı.

Magazin 18-08-2021 20:33