Trendyol Haberleri Ve Son Dakika Trendyol Haberleri

Trendyol Haberleri Ve Son Dakika Trendyol Haberleri

Merkezi İstanbul’da olan Trendyol, birçok markayı çatısı altında toplayan bir e-ticaret platformudur. 2010’da Demet Mutlu isimli bir girişimci tarafından kurulmuş ve hızla büyüyerek sizlere ulaşmıştır.
Moda, ev ve mobilya, anne-çocuk, kozmetik, elektronik gibi pek çok kategoride hazırladığı yılda 300 milyon ürünle müşterilerine ulaşır. Android ve İos cihazlar için tasarlanan mobil uygulaması 45 milyon kez indilen bir teknoloji şirketi olan Trendyol, dijital alışverişin adresidir.
Toplumsal sorunlarla mücadelelere katkı veren Trendyol, taşıma ağı Trendyol Express, ikinci el satış platformu olan Dolap ve AR-GE merkezi Trendyol Tech ile birlikte 4 bin kişiye istihdam veren bir şirkettir.
Aradığınız her şeyi bulacağınız sitenin kendisine ait kadınlara yönelik Trendyolmilla ve erkeklere yönelik Trendyol Man markaları bulunur. 190 ülkeye ihraç ettiği ürünlerle geniş bir tüketici kitlesine ulaşır.

Trendyol Haberleri

Mega Eylül indirimleri başladı! Sezonun en havalı parçaları indirimde

Mega Eylül indirimleri bugün başladı. Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama onlarca kategorideki binlerce üründe büyük indirimler 17 Eylül'e kadar devam edecek. Ancak acele etmekte fayda var, indirimli ürünler hızla tükeniyor. Eğer sezon trendlerini yansıtan, sonbahara uygun havalı parçalar arıyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber

Süper Lig'in isim sponsoru değişti! Önümüzdeki sezon ligimizin adı 'Trendyol Süper Lig' oldu!

Yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından Süper Lig'in yeni adı Trendyol Süper Lig oldu.

Spor

Yıllar sonra Spor Toto Süper Lig'in adı değişiyor! Kulüplere 750 milyon TL ödeme yapılacak...

Trendyol firmasının, Süper Lig’in ön isim hakkını satın aldığı iddia edildi. Spor Toto Süper Lig'in ön isim hakkı böylece Trendyol firmasına verilmiş oldu.

Spor

Marka Festivali başladı! Moda ve ev yaşam ürünlerinde özel indirimlerden yararlanmanın tam zamanı

Marka Festivali'ne özel Jimmy Key ve Nandy Home'da moda ve ev yaşam ürünlerinde indirimler sizleri bekliyor. İster moda tutkunu olun ister evinizi, mutfağınızı yenilemek isteyen biri olun her ihtiyaca ve beğeniye yönelik geniş ürün yelpazesi içinden seçeceğiniz ürünlere uygun fiyatlarla sahip olun.

Haber

Trendyol

Trendyol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trendyol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi sarsmadan almanızı sağlayacak indirimler burada!

Yeni bir hafta, yeni bir indirim fırsatı! Moda, kozmetik, ev yaşam başta olmak üzere birçok kategoride bayram ve yaz indirimleri devam ediyor. Uygun fiyatlarla ihtiyacınız olan harika ürünleri satın almak istiyorsanız sizin için derlediğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. Sizler için araştırıp bir araya getirdiğimiz bu fırsatları kaçırmamak için okumaya devam edin!

Haber

İhtiyacınız olan ürünleri sezon sonu indirimlerinden alın, bütçenizi yormayın

Sezon sonu indirimleri her yıl tüketiciler için büyük bir fırsat sunuyor; modadan kozmetiğe, ev elektroniğinden aksesuara kadar onlarca kategorideki binlerce ürünü %50'ye varan indirimlerle satın almanızı sağlıyor. Sizin için kaliteli markaların sezon sonu indirimlerini derledik. İşte detaylar!

Haber

Birbirinden kaliteli markaların stilinize hava katacak indirimdeki ürünlerini keşfedin

Olduğundan daha havalı görünmek, stiliyle herkesin dikkatini çekmek isteyenler buraya! Gardırobunuza stil sahibi hoş birkaç parça eklemenin zamanı geldi; hem de kalitesiyle öne çıkan markaların indirimdeki ürünlerinden! Gelin, vakit kaybetmeden sizin için seçtiğimiz indirimlere bir göz atalım.

Haber

The North Face'den New Balance'a dünyaca ünlü markalarda kaçırılmayacak kış indirimi

Soğuk kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak kaliteli bir mont, su geçirmez bir ayakkabı, içinizi ısıtacak yumuşacık bir polar ve dahasına indirimli bir şekilde sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi öyleyse detaylara geçelim!

Haber

Ekrem Yalçındağ'ın Infinitysi Trendyol Sanat'ta

Ekrem Yalçındağ'ın "Infinity"si Trendyol Sanat'ta

Yurthaber

Zirve 23, üniversite öğrencileri ile üst düzey isimleri bir araya getirdi

Togg Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş: - "Duygusal istikrarınızı geliştirin. Belirsiz ortamlarda çeviklikle ilerleyin, yeni fikirleri paylaşmaktan çekinmeyin. Kişiler arası etkileşiminizi artırın, birleştirici olun" - Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin: - "Avrupa'nın her yerinde ofis açıyoruz, büyüyoruz. Oradaki üniversitelerden de arkadaşlar alıyoruz, mülakatlar yapıyoruz. İnanın Türk üniversitelerden yetişen arkadaşlar azimleri, bilgileri ve çalışma hırslarıyla o kadar ilerideler ki..." - "Yakın zamanda bazı müjdelerimiz olacak. Hem Avrupa'da hem Orta Doğu'da başka büyük e-ticaret şirketlerini bünyemize katacağız"

Yurthaber

Trendyol, sürdürülebilirlik yol haritasını açıkladı

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin: - "2040 yılına kadar kendi operasyonlarımızda karbon nötr olmayı, 2050 yılına kadar tüm değer zincirimizle karbon nötr olmayı hedefliyoruz. Böylece tüm iş süreçlerinde sürdürülebilirliği önceliğimiz haline getiriyoruz"

Yurthaber

Sagaza Studio x Trendyol güçlü parçalar sunuyor

Sagaza Studio Baş Tasarımcısı Zelia Kaçar: - "Her an her yerde giyilebilecek, sizi konforlu ve güçlü hissettirebilecek özel parçalar hazırladık"

Yurthaber

Trendyol, satıcılarının Çözüm Ortağı olmaya devam ediyor

Trendyol Grubu CMO’su Erdem İnan: - "Çözüm Ortağım uygulamasında satıcılarımız, e-ticaret süreçlerinde onlara yardımcı olacak fırsatları bulacak"

Yurthaber

Zeynep Tosun X Trendyol sonbahar-kış koleksiyonu satışa çıktı

80’lerin sert ve lüks yapısından ilham alan modacı Zeynep Tosun’un kadın ve erkek kreasyonuna Trendyol üzerinden ulaşılıyor

Yurthaber

Öğrenciler ihtiyaçlarını Trendyol’un Okula Dönüş Fırsatları ile karşılayacak

Trendyol'un "Okula Dönüş Fırsatları" kampanyası 26 Eylül'e kadar devam edecek

Yurthaber

Trendyol sonbaharı Mega Eylül kampanyası ile karşılıyor

Trendyol sonbaharı Mega Eylül kampanyası ile karşılıyor

Yurthaber

İndirim yağmuru başladı! Onlarca kategorideki binlerce üründe yüzünüzü güldürecek dev fırsatları kaçırmayın

Alışveriş listenizi çıkarın, sezon sonu büyük indirimlerden yararlanma vakti geldi. İhtiyacınız olan veya beğendiğiniz her şeyi en indirimli haliyle almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Alışveriş tutkunlarının yüzünü güldüren bu fırsatı kaçırmayın! Haydi, detaylara geçelim.

Haber

Trendyol’un katkılarıyla TEKNOFEST’te yer alan Refik Anadol sergisine ziyaretçilerden yoğun ilgi

Trendyol’un katkılarıyla TEKNOFEST’te yer alan Refik Anadol sergisine ziyaretçilerden yoğun ilgi

Yurthaber

Trendyol ile PepsiCo iş birliği ile promosyonlar Trendyol Hediye Çeki'ne dönüşecek

İş birliği kapsamında, tüketiciler kampanyalı PepsiCo kapakları, açma halkaları ve cips paketlerinden çıkan şifreleri firmanın dijital ürünü "KazandıRio" uygulamasındaki kameraya okutarak kazandıkları ödülleri Trendyol Hediye Çeki'ne dönüştürerek kullanabilecek

Yurthaber

Refik Anadol'un Makine Hatıraları: Uzay sergisi TEKNOFEST'te açıldı

Refik Anadol'un "Makine Hatıraları: Uzay" sergisi TEKNOFEST'te açıldı

Yurthaber

Refik Anadol'un Makine Hatıraları: Uzay sergisi Trendyol'un katkılarıyla TEKNOFEST'te

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin: - "Trendyol bünyesindeki uygulama ve çözümlerimiz 2 bini aşkın Türk mühendis tarafından geliştiriyor"

Yurthaber

Trendyol ve Türk Hava Yolları güçlerini birleştirdi

Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles’a dahil olan müşteriler, biriktirdikleri "mil"leri diledikleri zaman Trendyol Hediye Çeki’ne dönüştürebilecek

Yurthaber

Trendyol, güzellik ve bakım ürünleri alışveriş trendlerini açıkladı

Trendyol’da en çok ilgi gören ürünler sırasıyla ayak maskesi, güneş kremi, kapatıcı, kaş sabitleyici, saç toniği oldu

Yurthaber

Trendyol, bahçe ve balkon ürünleri alışveriş trendlerini açıkladı

Bahçe mobilyaları kategorisinde en çok satılan ürünler ahşap bahçe oturma grupları, ahşap bahçe masa takımları, su bazlı ahşap şezlong setleri ve makrome örgülü hamaklar oldu

Yurthaber

Trendyol, iş ortaklarıyla iletişimde BiP'i tercih etti

Trendyol, iş ortaklarıyla iletişimde BiP'i tercih etti

Yurthaber

Trendyol hesap silme nasıl yapılır? Trendyol hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları

Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol; kozmetikten tekstile, teknolojik ürünlerden hırdavata kadar her türlü ürünün satışını gerçekleştiriyor. Dönem dönem yaptığı büyük indirim kampanyaları ile milyonlarca kişinin oldukça hesaplı bir alışveriş yapmasını sağlıyor. Fakat bazen artık alışveriş noktasında kendine "Dur" demek isteyen üyeler hesabını kapatmak isteyebiliyorlar.

Haber

Trendyol, haziran ayı alışveriş trendlerini açıkladı

Trendyol, yaz dönemiyle birlikte yeni ihtiyaçların ortaya çıkmasıyla, mayo, terlik ve sandaletler, güneş gözlükleri, güneş koruyucuları ile deniz ve havuz ürünlerine ilginin arttığını bildirdi

Yurthaber

Trendyol satıcılarına özel İstanbul Havalimanı hizmetlerinde yüzde 40 indirim fırsatı

Kampanya, 31 Ağustos 2022'ye kadar satıcıların kullanımına açık olacak

Yurthaber

Kazakistan Dijital Kalkınma, İnovasyon ve Havacılık Sanayi Bakanı Mussin'den Trendyol'a ziyaret

Bagdat Mussin: - "Trendyol'un e-ticarette ne kadar başarılı bir şirket olduğunu görüyoruz. Birlikte yapabileceklerimiz için çok heyecanlıyız" - Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin: - "Hedeflerimizde 3 farklı bölgede büyümek var; Avrupa, Orta Doğu ve Azerbaycan, Kazakistan gibi Türk Cumhuriyetler"

Yurthaber

Anneler Günü’nün adresi Trendyol

Trendyol, Anneler Günü’nde giyimden kozmetiğe, parfümden aksesuarlara, cep telefonundan küçük ev aletlerine kadar yüzlerce kategoride milyonlarca ürünü indirimli fiyatlar ve yüksek marka çeşitliliği ile bir araya getiriyor

Yurthaber

Trabzon'dan 1400 satıcının ürünü Trendyol ile pazarlanıyor

Trabzon'dan 1400 satıcının ürünü Trendyol ile pazarlanıyor

Yurthaber

Küçük sorunları 10 dakikada sorun olmaktan çıkaracak uygun fiyatlı ürünler

Hangimiz küçük ama hayatı zorlaştıran sorunlarla vakit kaybetmiyoruz ki? Özellikle aceleniz olduğu zamanlarda "Bunu halletmenin daha kolay bir yolu yok mu?" dedirten sorunlarınıza çözüm getirecek ürün arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Hem fiyatıyla yüzünüzü güldürecek hem küçük sorunlarınızı çözerek hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıracak ürünlere yer verdiğimiz yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

Haber

Trendyol “Ramazanda İyilik Vakti” ile iftar sofralarına ortak oluyor

Trendyol müşterileri tarafından satın alınan paketler, Türk Kızılay iş birliğinde Trendyol tarafından Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

Yurthaber

Evin sıkıcı mobilyalarına eğlence katılmış alternatifler

Uzun vakitler geçirilen yaşam alanlarındaki eşyaları değiştirmek ve evde yaratıcı tasarımlara yer vermek, yeniliğe ihtiyaç duyduğunuz anlar için iyi bir fikir. Bunun için renkleri, tasarımları ve fonksiyonlarıyla çeşitlenen çok sayıda mobilya ve ev eşyası bulunuyor. Sıradan ev eşyalarından sıkıldıysanız, eski mobilyalarınızın yerine daha eğlenceli alternatifler arıyorsanız hazırladığımız listeye mutlaka göz atmalısınız. Gelin, yeni nesil eğlenceli ev eşyalarını birlikte keşfedelim!

Haber

Trendyol ve TİDER’den ihtiyaç sahiplerine temel gıda desteği

Trendyol ve TİDER’den ihtiyaç sahiplerine temel gıda desteği

Yurthaber

Trendyol kuryelere zam açıklaması

Trendyol 2022 yılı içerisinde, bir taşıyıcı iş ortağının faaliyet gösterdiği süreye bağlı olarak taşıdığı paket sayısına göre toplam hakedişinin aylık en az 12 bin 500 TL+KDV olacağını duyurdu. Son günlerde kuryelerin zam talebiyle gündeme gelen Trendyol'da uyuşmazlığının çözümü için adım atıldı.

Finans

Trendyol'un başarı hikayesi ve ihracat hedefleri Made in Russia Forumu'nda anlatıldı

Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar: - "Bugün Trendyol, 200 bini aşkın satıcısı ve 30 milyondan fazla müşterisiyle büyük bir ekosistem haline geldi. Günde 1 milyondan fazla teslimat gerçekleştiren bir şirket olarak sipariş sayısı bakımından Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki en büyük 5 e-ticaret platformundan birisiyiz. Türkiye'nin ilk decacorn'u konumundayız"

Yurthaber

Trendyol'da kasım kampanyalarında 63 milyon ürün satıldı

Kasım kampanyalarında 112 bin işletme ürününü tüm Türkiye ile buluştururken, satışlar geçen yılın aynı ayına göre 2 kat arttı - Söz konusu dönemde en fazla satılan ürünler arasında sweatshirt, bot, bebek bezi, bluetooth kulaklık ve ayak maskesi yer aldı

Yurthaber

Trendyol Alışveriş Karnavalı gerçek mi? 10 bin cep telefonu hediye gönderiliyor mu?

Online alışveriş platformlarından Trendyol'un yolladığı Alışveriş Karnavalı kampanyasının gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Trendyol'un gerçekten 10 bin cep telefonu hediye yollayıp yollamadığı araştırma konusu oldu. Peki Trendyol Alışveriş Karnavalı gerçek mi, sahte mi? İşte detaylar...

Finans

Trendyol, Turkcell iş birliğiyle iş ortaklarının iletişim ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

İş birliği kapsamında Trendyol satıcıları, sunulan ücretsiz uygulamalara ve avantajlı paketlere kolaylıkla ulaşırken, işlerini büyütebilme fırsatı yakalıyor

Yurthaber

11.11 indirimleri ne zaman? Trendyol indirimleri ne zaman başlayacak ve bitecek?

Türkiye'nin en büyük ve en çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol'da büyük indirim günleri başladı. Binlerce ürünün yer aldığı Trendyol'da bilgisayar, tablet, telefon, giyim, elektrikli araçlar gibi ürünlerde indirime gidildi. İşte detaylar...

Finans

Trendyol indirimi başladı mı? 11 11'in anlamı nedir?

Türkiye’nin en büyük e-ticaret sayfalarından Trendyol’da büyük indirim günlerinde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Süper indirim yapılacak ürünler arasında tablet, bilgisayar, cep telefonu, giyilebilir teknoloji ürünleri, elektrikli araçlar, kış lastiği, ayakkabılar, botlar ve çocuk giyimlerinin de olduğu birçok ürün grubu yer alıyor.

Finans

Trendyol'un kasım kampanyaları için geri sayım başladı

Trendyol, kampanya döneminde artan iş hacmine yönelik olarak 3 bini aşkın ek istihdam yarattı

Yurthaber

2021 Trendyol büyük indirim ne zaman? Trendyol indirimleri kaç gün sürecek?

Ülkemizin en büyük alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol'da büyük Ekim indirimleri başladı. Alışveriş tutkunları indirimli ürünleri cazip fiyatlardan almak istiyor ve bu sebeple "Trendyol büyük indirim ne zaman?" sorusunu araştırıyor. Peki 2021 Trendyol büyük indirim ne zaman? Trendyol indirimleri kaç gün sürecek? İşte ayrıntılar...

Finans

Trendyol Mega İndirim ne zaman 2021? Trendyol eylül indirimi ne zaman?

Türkiye'nin en çok tercih edilen online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol, eylül ayına özel indirimleri ile birçok ürünü müşterilerin beğenisine sunuyor. Diğer alışveriş platformlarının yanı sıra Trendyol en çok indirim yapan sitelerin başında geliyor. İşte merak edilenler...

Finans

Dolap'tan 5. yaşına özel kampanya

Dolap'tan 5. yaşına özel kampanya

Yurthaber

Decacorn nedir? İşte Decacornun anlamı! Trendyol’dan Türkiye’de bir ilk

Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren e-ticaret platformu Trendyol, 1,5 milyar dolar yeni yatırımının ardından değerlemesini 16,5 milyar dolara çıkardı. Trendyol, Decacorn tanımına sahip ilk Türk şirket olarak tarihe geçti.

Finans

Trendyol Türkiye'nin ilk 'decacorn'u oldu

E-ticaret platformu Trendyol, 16.5 milyar dolar değerleme ile 1.5 milyar dolar yeni yatırım alarak Trendyol Türkiye'nin ilk 'decacorn' şirketi oldu.

Finans

Lise öğrencilerine burs veren kurumlar! 2021'de lise öğrencilerine hangi kurumlar burs veriyor?

2021-2022 eğitim öğretim yılı için heyecan şimdiden başladı. Ortaöğretimini tamamlayarak lise eğitimine geçen öğrenciler, LGS’de elde etmiş oldukları başarı ile pek çok kurum tarafından destekleniyor.

Finans