Tunceli Belediyesi Haberleri

Hem yüzde 85 zam yaptı hem de çalışma saatini düşürdü! Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu: Zam ile maaşlar....

Tunceli Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye işçilerine yüzde 85 zam yaptı. Maçoğlu, taşeron şirket işçilerinin haziran ayında yapılacak toplu sözleşmelerinin ardından ağustos ayı itibariyle işçilerin çalışma saatinin 7 saate düşürüleceğini aktardı. Maçoğlu yaptığı açıklamada "Kadrolu işçilerimize yüzde 85 zam ile 11 bin 500 lira olan maaşları 21 bin 200 civarına çıkartıldı" dedi.

Haber 31-03-2023 11:12

'Çok ucuz çok komik bir fiyat' Bu kez fiyat artışını halk istedi! Belediye istemeye istemeye ulaşım ve suya zam yaptı

Genellikle vatandaşın gündemi ürün ve hizmetlere yapılan zamlar olurken bu kez Tunceli'den gelen bir haber büyük şaşkınlık yarattı. Çünkü kimsenin istemediği şeyi yani fiyat artışını, Tunceliler talep etti ve belediyenin toplantısında fiyatların ucuz olduğunu belirtip ulaşım ve suya zam istedi. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ise bunların ücretsiz olması gerektiğini söyleyip halk isteyince yapacak bir şeyleri olmadığını ifade etti. İşte zamma göre Tunceli'deki yeni fiyatlar...

Finans 22-12-2022 11:26

Komünist Başkan'dan çalışma saatiyle ilgili olay açıklama: Önümüzdeki süreçte düşüreceğiz

'Komünist Başkan' olarak bilinen Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye personelinin çalışma saatini 8'in altına düşürmek istediklerini açıkladı. Maçoğlu, "Önümüzdeki süreçte 8 saatin de altına inmek istiyoruz. Bir işçi ailesine zaman ayırmazsa mutsuzlaşır. Tunceli'de çalışan herkes sendikalıdır. Kimseye zorla sendikalı olun veya zorla sendikasız olun demeyiz. Sendikalı olmaları için yönlendirme yaparız. Ben de sendika üyesiydim." ifadelerini kullandı.

Haber 09-11-2021 08:59

Tunceli Belediyesi

Tunceli Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tunceli Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.