Uber Haberleri

Yargıtay'dan Uber kararı! Haksız rekabet oluştuğu gerekçesiyle... Firmadan da açıklama geldi

Yargıtay, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinin Uber'in XL araçlarla faaliyetlerinin kaldırılmasına, Uber'in mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden taksi hizmetlerinin devam etmesine ilişkin kararını onadı.

Haber 05-06-2023 22:13

Uber'den ses kaydı özelliği

Uber, ses kaydı özelliği ile kullanıcıların karşısına çıktı. Bu özellik ile can güvenliği sağlanacağı belirtiliyor.

Haber 09-12-2021 12:17

Uber'den 50 bin Tesla adımı

ABD’deki en büyük otomobil pazarı olan Kaliforniya eyaleti, Uber ve Lyft gibi araç çağırma şirketleri için 2030 yılına kadar filolarının yüzde 90’ının elektrikli olmasını şart koşan kurallar koydu. Uber ise Tesla araçlar konusunda somut bir adım attı.

Haber 29-10-2021 12:33

Uma Thurman, Super Pumped dizisine dahil oldu

Uma Thurman, Uber’in hikâyesini konu alan, Showtime yapımı Super Pumped dizisinde Huffington Post’un kurucu ortaklarından Arianna Huffington’ı canlandıracak.

Magazin 24-10-2021 15:44

Uber

Uber Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uber Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son Dakika: UBER Türkiye yetkilisine 2 yıl hapis istemi

Son dakika haberine göre UBER Türkiye'nin ABD'li yetkilisi hakkında haksız rekabet nedeniyle iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianamede yetkili hakkında iki yıl hapis isteniyor.

Haber 05-10-2021 10:33

Amazon, Apple, Google, Facebook, Microsoft... Teknoloji devleri çalışanlarına ne kadar maaş veriyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile birlikte birçok teknoloji şirketi sürdürebilirliğini ve personel alımını devam ettirdi. Büyümeye devam eden dünya devlerinin çalışanlarına ne kadar maaş verdiği ise merak konusu oldu. İşte Amazon, Apple, Facebook, Google, Microsoft, Salesforce, Snapchat ve Uber gibi şirketlerin farklı konumlardaki çalışanlarına verdikleri maaşlar...

Finans 16-09-2021 08:53

'UBER' soruşturmasında bilirkişi: Haksız rekabet oluştu

Yeni Nesil Taksiciler Taşıma ve İşletme Kooperatifi'nin (YENTAKOOP) haksız rekabet iddiasıyla Uber hakkında yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma dosyasına bilirkişi raporu ulaştı. Bilirkişi raporunda Uber'in haksız rekabet koşulları oluşturduğu yer aldı. YENTAKOOP Başkanı Kıyasettin Telli, "Uber kendi taksimetre tarifesini uyguluyor, kamu gücünü ve denetimini de pek kabul eden bir yaklaşım tarzı içerisinde değil" dedi.

Finans 26-08-2021 11:51

Uber, Türkiye’nin tamamına hizmet vermek istiyor

Bildiğiniz üzere Uber bazı problemler yaşadı ve Türkiye’den çekildi. Böylece taksi şoförleri kendi alanlarında hizmet veren tek platform olarak kaldı. Ancak Ocak 2021 tarihinden itibaren Uber hizmetleri yeniden piyasada yerini aldı. İlk olarak İstanbul, Ankara ve hemen ardından İzmir önemli hizmet alanları arasında bulunuyor.

Haber 19-07-2021 10:26

Uber taksi, İstanbul ve Ankara’dan sonra artık İzmir’de

Teknoloji platformu Uber, İstanbul ve Ankara’dan sonra artık İzmir’de olduğunu açıkladı. Gerek İzmirliler gerekse İzmir’e gelen yerli ve yabancı bütün turistler, bugün itibariyle Uber uygulaması üzerinden sarı taksi çağırabilecekler.

Finans 01-07-2021 12:03

Uber'den aşı seferberliği: Aşı olmaya giden herkese ücretsiz yolculuk

Uber, Türkiye’deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla önemli bir projeye imza atıyor. 24 Mayıs tarihi itibariyle Covid-19 aşısı yaptırmak için İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerine giden herkese UBERAŞI koduyla kullanabilecekleri iki ücretsiz yolculuk hediye ediliyor. Kampanyayı kendi aşı randevunuza gidip gelmek veya aşı olacak bir yakınınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için kullanabilirsiniz.

Finans 24-05-2021 16:15

Şoförün yüzüne öksürdü yıllarca hapis yatabilir!

San Francisco'da Uber şoförünün 'maske tak' uyarısını dinlemeyen kadın, saldırması, küfür etmesi ve adamın yüzüne öksürmesi nedeniyle, arkadaşı da biber gazı sıkması suçuyla şimdi cezaevinde.

Haber 17-03-2021 07:31

ABD'de üç kadın yolcu, maske uyarısında bulunan Uber sürücüsüne saldırdı

ABD’nin San Francisco kentinde bir Uber sürücüsü, aracına aldığı yolculara maske takmaları uyarısında bulundu. Uyarıya öfkelenen yolcular, şoförün maskesini yırtarak biber gazı sıktı.

Haber 10-03-2021 11:56

Uber Ankara'da hizmete başladı!

Uber Türkiye'den yapılan açıklamada, Ankaralıların bugünden itibaren Uber uygulaması üzerinden sarı taksi çağırabileceği bildirildi.

Finans 10-03-2021 11:04