Üç Kız Kardeş Dizisi Haberleri

ÜÇ KIZ KARDEŞ 56. BÖLÜM İZLE! KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ dizisi son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm konusu

Üç Kız Kardeş yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Üç Kız Krdeş'in 56. bölümü 3 Ekim 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu

Magazin 03-10-2023 20:19

Üç Kız Kardeş bu akşam var mı, yok mu? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte 21 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş dizisi her hafta salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkıyor. İzleyiciler Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merak etmeye başladı. Yaşanan deprem felaketlerinden sonra dizilere ve eğlence programlarının yayınlarına ara verilmişti. Bu akşam Üç Kız Kardeş bu akşam var mı sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Üç Kız Kardeş bu akşam var mı, yok mu? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte 21 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı...

Magazin 21-02-2023 10:34

Üç Kız Kardeş bu akşam var mı, yok mu? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte 7 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş bu akşam var mı, yok mu tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Dün Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin etkileri devam ederken 7 gün milli yas ilan edildi. Bu kapsamda kanallarda yayın akışlarını değiştirdi. Peki, Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte 7 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı..

Magazin 07-02-2023 17:28

Üç Kız Kardeş son bölümüyle nefes kesti!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş son olarak 27. bölümü ile ekrana geldi. Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş'te bu hafta yine fırtınalar esti. Türkan’ın bebeğini kaybetmesi Sadık’ı Nesrin’e karşı daha çok öfkelendirir. Üç Kız Kardeş 27. bölüme dair tüm detaylar sizlerle...

Magazin 22-11-2022 21:23

Üç Kız Kardeş'in Özgür'ü Yiğit Dikmen kimdir, kaç yaşında? Yiğit Dikmen nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Üç Kız Kardeş dizisinde 'Özgür' rolüne can veren Yiğit Dikmen'in hayatı merak konusu oldu. Üç Kız Kardeş dizisin 23. bölüm fragmanında 'Derya'nın' karşısına çıkan 'Özgür' karakteri seyircilerin dikkatini çekti. Dizinin sıkı takipçileri Üç Kız Kardeş dizisine 'Özgür' karakteriyle katılan Yiğit Dikmen hakkındaki detaylar araştırılıyor. Peki, Üç Kız Kardeş'in Özgür'ü Yiğit Dikmen kimdir, kaç yaşında? Yiğit Dikmen nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Magazin 27-10-2022 22:55

Üç Kız Kardeş’in Derya’sı Melisa Berberoğlu derin yırtmacıyla deniz kenarında poz verdi

Melisa Berberoğlu, bu yılın şubat ayında başlayan Üç Kız Kardeş dizisindeki Derya rolüyle tanındı. Bu rolle bir süredir ekranlarda olan oyuncuyu bir de Instagram'da görün! Deniz kenarı pozuyla beğeni topladı.

Magazin 27-09-2022 22:48

Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde zirvede! O isim diziye veda ediyor

Her Salı günü Kanal D ekranlarında yeni bölümleri ile yayınlanan ve çokça izlenen Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezona zirvede giriş yaptı. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan ve ilk bölümüyle ekrana gelen diziye bir ismin veda etmesi bekleniyor.

Magazin 14-09-2022 15:02

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya bikinili pozlarıyla yürek hoplattı! Bu ne taş mısın?

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren güzel oyuncu Özgü Kaya, güzelliğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesen güzel oyuncu, son olarak kırmızı bikinisiyle muhteşem vücudunu sergiledi. Kaya, fit vücuduyla olay yarattı.

Magazin 04-08-2022 09:39

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kırmızı mini elbisesiyle büyüledi

Oyuncu Özgü Kaya, 22 Şubat 2022'de başlayan Üç Kız Kardeş dizisinde başrol Türkan'a hayat veriyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle ön plana çıkan isim, kırmızı elbiseli pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 11-06-2022 23:54

Üç Kız Kardeş dizisinden aşk çıktı! Nazlı Senem Ünal ile Demircan Kaçel aşklarını ilan etti

Üç Kız Kardeş dizisinde Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal ile Mesut rolünü canlandıran Demircan Kaçel'in sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüştü. Oyuncu Nazlı Senem Ünal ile Demircan Kaçel aşklarını sosyal medyadan ilan etti.

Magazin 06-06-2022 10:04

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 31 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor'dan hangisi birinci oldu?

Reyting sonuçları 31 Mayıs 2022 Salı akşamı Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor, Evlilik Hakkında Her Şey gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Televizyon izleyicisi, Reyting sonuçları açıklandı mı? 31 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? ÜÜç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor'dan hangisi birinci oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. Sonuçlar açıklandı. İşte 31 Mayıs 2022 Salı gününün sonuçları...

Haber 01-06-2022 11:20

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 24 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba!

Reyting sonuçları 24 Mayıs 2022 Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, Reyting sonuçları açıklandı mı? 24 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba gibi yapımların ekrana geldiği 24 Mayıs 2022 Salı gününün sonucu...

Haber 25-05-2022 10:13

Üç Kız Kardeşler'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali şaşırttı! Görenler tanıyamadı

22 Şubat 2022'de yayın hayatına başlayan Üç Kız Kardeşler dizisinde Türkan rolünü canlandıran Özgü Kaya son dönemlerin popüler oyuncularından biri oldu. Güzelliğiyle dikkat çeken Özgü Kaya'nın eski hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 24-05-2022 19:54

Hangi Üç Kız Kardeş dizisi karakterisin?

Son zamanların ilgi çeken dizilerinden Üç Kız Kardeş'te oynayan kızların karakter analizleri doğrultusunda hangisine en yakın olduğunu test etmen için sana yardımcı olacak sorular hazırladık.

Trend 17-05-2022 15:29

Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?

Üç Kız Kardeş sezon finali tarihi televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi 22 Şubat'ta Kanal D izleyicisiyle buluşmuştu. Reha Özcan, Berker Güven, Almila Ada ve İclal Aydın'ın başrollerini paylaştığı dizinin sıkı takipçileri, Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak? soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 11-05-2022 14:05

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın derin göğüs dekoltesi yorum yağmuruna tutuldu! Bu kız felaket

Oyunculuk piyasasında 2017 yılından bu yana etkin olan Özgü Kaya, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Türkan karekteri ile ekranlara geliyor. Cesur pozunu paylaşan oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 25-04-2022 18:37

Reha Özcan kimdir? Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan nereli ve kaç yaşında? Serhat Özcan'ın kardeşi mi?

Reha Özcan, Üç Kız Kardeş dizisinde Sadık karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamanın ardından gündem oldu. Çıkan haberler sonrası, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide ailesine son derece bağlı bir postane müdürü olan Sadık karakterine hayat veren ünlü oyuncunun biyografisi merak konusu oldu. Peki Reha Özcan kimdir? Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan nereli ve kaç yaşında? Serhat Özcan'ın kardeşi mi? İşte detaylar...

Magazin 21-04-2022 14:12

Reyting sonuçları açıklandı mı? Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı reyting sonuçları 12 Nisan 2022 Salı

Reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı 12 Nisan Salı akşamı yayınlanan Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı ve Destan gibi adından söz ettiren diziler sonrası merak konusu oldu. Medya gündeminin sıkı takipçileri 12 Nisan 2022 Salı reyting sonuçları ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki Reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçlarında 12 Nisan 2022 Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı ve Destan'dan hangisi birinci oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Haber 13-04-2022 08:20

Üç Kız Kardeş 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer'in sürpriz yakınlaşması

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 7. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Üç Kız Kardeş'in 8. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Türkan ve Somer arasında buzlar eriyor. Somer'in "Sen bana aşık mısın?" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 06-04-2022 02:20

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'yı görenler şoke oldu! Yağmur Tanrısevsin'in ikizi misin?

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren oyuncu Özgü Kaya sosyal medyanın gündeminde. Özgü Kaya'yı görenler Yağmur Tanrısevsin sandılar. Oyuncu Özgü Kaya'nın paylaşımlarına takipçilerinden "Yağmur Tanrısevsin'in ikizi gibisin" yorumları yağdı.

Magazin 05-04-2022 14:04

Üç Kız Kardeş 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer büyük şok yaşıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 7. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'te Somer büyük bir şok yaşıyor. Somer gittikçe Türkan'a ısınmaya başlamıştır. Mine'ye de kızgın olduğundan dolayı ondan ayrılmak istediğini ve Türkan'a bulaşmaması gerektiğini söyler. Mine'nin ise bambaşka bir planı vardır.

Magazin 01-04-2022 02:19

Üç Kız Kardeş 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer arasında romantik anlar

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 6. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. Üç Kız Kardeş yeni bölümde kızlar adeta aşk sarhoşu oluyor. Üç kardeş de aşkın kokusuyla sarhoş olmuşlardır. Mutlulukları gözlerinden okunur. Türkan ve Somer de gittikçe yakınlaşmaya başlar.

Magazin 30-03-2022 02:35

Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor? Üç Kız Kardeş dizisi hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri!

Kanal D'de ekrana gelen ve reytinglerde oldukça başarılı olan Üç Kız Kardeş dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Üç Kız Kardeş dizisinde Reha Özcan, İclal Aydın başta olmak üzere Özgü Kaya ve Almila Ada gibi pek çok genç isim de yer alıyor. Peki Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor, hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri!

Magazin 23-03-2022 17:57

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya bikinili pozlarıyla nefes kesti! 'Cennetten mi düştün?'

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Üç Kız Kardeş'te evin en büyük kızı Türkan'a hayat veren güzel oyuncu Özgü Kaya, bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 23-03-2022 17:50

Üç Kız Kardeş dizisi 5. bölüm İZLE! Üç Kız Kardeş 5. bölümde neler oldu? Üç Kız Kardeş son bölüm izle...

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D'nin sevilen yapımlarından biri oldu. Dizi yayınlanan ilk bölümü ile belli bir izleyici kitlesine ulaştı. Üç Kız Kardeş yeni bölümleri ile her Salı ekranlara geliyor. Geçtiğimiz gün Üç Kız Kardeş'in 5. bölümü yayınlandı. Diziyi kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler Üç Kız Kardeş 5. bölüm izle ya da son bölüm izle şeklinde araştırmalara başladı. İşte Üç Kız Kardeş 5. bölüm!

Magazin 23-03-2022 09:56

22 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

22 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından haftanın üçüncü gününde de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 22 Mart Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Destan, Üç Kız Kardeş, Evlilik Hakkında Her Şey gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 22 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 23-03-2022 08:53

15 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

15 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. 15 Mart Salı akşamı; Üç Kız Kardeş, Baba ve Destan gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 16-03-2022 09:51

Üç Kız Kardeş nerede çekildi? Üç Kız Kardeş dizisinin konusu ne?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlandı. Dram, romantik türündeki Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya gibi oyuncular yer alıyor. Üç Kız Kardeş dizisinin senaryosu ise Erkan Birgören ve Betül Yağsağan tarafından kaleme alınıyor.

Magazin 15-03-2022 22:25

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal güzellikte annesini geçti! Gören hayran kalıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş ile ekranlara geri dönen ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Kendi kaleme aldığı Üç Kız Kardeş kitabının uyarlamasında Nesrin karakterine hayat veren İclal Aydın'ın boyu kadar kızı görenler şaşıp kaldı.

Magazin 10-03-2022 12:48

9 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

9 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Dün; Üç Kız Kardeş, Ay Lav Yu, Son Nefesime Kadar ve Kuruluş Osman gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 9 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 10-03-2022 08:45

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı! Meğer Yılmaz Erdoğan'ın...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan'ın paylaştığı Üç Kız kardeş dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Mine' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı.

Magazin 09-03-2022 16:11

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisini gören inanamadı! Kendisinden 13 yaş büyük oyuncu çıktı

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciden tam puan aldı. Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan'ın eşi Somer'e hayat veren yakışıklı oyuncu Berker Güven hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 09-03-2022 12:57

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada'nın eski sevgilisi bakın kim çıktı! ''En büyük aşkım'' demişti

Başrollerini İclal aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Üç Kız Kardeş'te Dönüş'e hayat veren ünlü oyuncu Almila Ada'nın eski aşkı bakın kim çıktı...

Magazin 04-03-2022 11:20

Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan'ın kardeşi Cennet Mahallesi'nin yıldızı çıktı! Benzerlikleri şoke etti

Başrollerini İclal Aydın, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu ile paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisiyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Reha Özcan hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 02-03-2022 13:57

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın sevgilisi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı! Meğer rol arkadaşıymış

Başrollerini İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ses getirdi. Dönüş, Derya ve Türkan isimli üç kız kardeşin hikayesini konu edinen dizi, kısa sürede izleyicinin gönlüne taht kurdu. Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya'nın büyük aşkı bakın kim çıktı...

Magazin 02-03-2022 10:38

Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekildi? Uyarlama mı? Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kimler?

Üç Kız Kardeş dizisi ilk bölümüyle 1 Mart 2022 Salı akşamı Kanal D ekranlarında yerini aldı. Hikayesiyle dikkat çeken Üç Kız Kardeş dizisi uyarlamadır. Dizinin oyuncu kadrosunda alanında başarılı isimler yer alıyor. Üç Kız Kardeş dizisinde İclal Aydın Nesrin rolüne hayat veriyor. İşte Üç Kız Kardeş dizisi hakkında detaylar...

Magazin 02-03-2022 01:01

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kimdir? Özgü Kaya kaç yaşında ve nereli?

Özgü Kaya, ekranların yeni dizisi Üç Kız Kardeş'de 'Türkan' rolüne hayat veriyor. 1 Mart 2022 Salı itibarıyla ilk bölümüyle seyircilerle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ının kim olduğu merak konusu oldu. Peki Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kimdir? Özgü kaça kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 02-03-2022 00:21

Üç Kız Kardeş dizisi uyarlama mı? Üç Kız Kardeş dizisi hangi kitaptan uyarlama? Kitabın yazarı kim?

Hikayesi ve oyuncularıyla sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olan Üç Kız Kardeş dizisi kitaptan uyarlanmaktadır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan, Dönüş ve Derya adındaki kız kardeşlerin hikayesi anlatılır. Peki Üç Kız Kardeş dizisi hangi kitaptan uyarlama? Kitabın yazarı kim? İşte detaylar...

Magazin 01-03-2022 23:45

Üç Kız Kardeş'in Rüçhan'ı Veda Yurtsever'in eski eşini gören inanamadı! Güldür Güldür'ün efsane ismi çıktı

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kardeş dizisi, Kanal D ekranlarında iddialı bir başlangıç yaptı. Üç Kız Kardeş dizisinin başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan paylaşıyor. Dizide hayat verdiği 'Rüçhan' karakteriyle izleyiciye korku salan ünlü oyuncu Veda Yurtsever hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 01-03-2022 11:36

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın kardeşi de oyuncu çıktı! Herkes estetik harikası sanıyordu! Meğer güzellik genetikmiş

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi; Derya, Türkan ve Dönüş'ün masalsı hikayesini konu ediniyor. Üç Kız Kardeş'in başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu paylaşıyor. Dizide kardeşlerin en büyüğü Türkan'a hayat veren Özgü Kaya'nın kardeşi de oyuncu çıktı.

Magazin 28-02-2022 13:43

Üç Kız Kardeş 2. bölüm ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Üç Kız Kardeş, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. İlk bölümü ile beğeni toplayan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümü merakla bekleniyor. Üç Kız Kardeş dizisi İclal Aydın'ın aynı adlı romanından ekranlara uyarlandı. Üç Kız Kardeş, 22 Şubat tarihinde ekran macerasına başladı. Üç Kız Kardeş 2. bölümü ile de izleyicileri soluksuz bırakmayı amaçlıyor. Peki Üç Kız Kardeş 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Üç Kız Kardeş dizisine dair merak edilenler!

Magazin 28-02-2022 13:37

Üç Kız Kardeş ekibi izleme yemeğinde bir araya geldi

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi 22 Şubat akşamı Kanal D'de ekrana getirildi. Beğeni toplayan Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları ve ekibi izleme yemeğinde bir araya geldi.

Magazin 23-02-2022 15:43

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal kimdir? Nazlı Senem Ünal nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D'nin iddialı yapımlarından biridir. Üç Kız Kardeş konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmektedir. Dizinin bazı karakteri daha önce yer aldıkları yapımlarından tanınmaktadır. Üç Kız Kardeş dizisinin Mine'si Nazlı Senem Ünal, daha önce Menajerimi Ara dizisinde rol almıştı. Nazlı Senem Ünal, şimdi ise Üç Kız Kardeş dizisi ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal hakkında izleyiciler detaylı bir araştırmaya girişti.

Magazin 23-02-2022 13:29

Üç Kız Kardeş 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer boşanıyor mu?

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Çekimleri Ayvalık ve Cunda'da yapılan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Somer baba olacağını öğreniyor. Diğer yandan ise Türkan, Somer'den boşanmak istiyor.

Magazin 23-02-2022 02:19

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kimdir? Özgü Kaya nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi kim? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya merak konusu oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya'nın oyunculuk kariyeri ile hayatı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya kimdir? Özgü Kaya nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi kim? Hangi filmlerde oynadı? İşte Özgü Kaya'nın hayatı, biyografisi ve oynadığı yapımlar...

Magazin 23-02-2022 00:38

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven kimdir? Berker Güven nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven dizinin ilk bölüm fragmanını izleyen kişiler tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'te Somer karakterine hayat veren Berker Güven'in hayatı ve biyografisi dizinin ilk bölümü yayınlanmadan internette araştırılmaya başlandı. Peki Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven kimdir? Berker Güven nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte Berker Güven'in biyografisi ve oynadığı yapımlar...

Magazin 22-02-2022 19:29

Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melisa Berberoğlu kimdir? Melisa Berberoğlu nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melisa Berberoğlu merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş'in ilk bölüm fragmanını izleyenler Melisa Berberoğlu'nun hayatı ve oyunculuk kariyerine ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melisa Berberoğlu kimdir? Melisa Berberoğlu nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte ünlü oyuncu Melisa Berberoğlu ile ilgili detaylar...

Magazin 22-02-2022 18:58

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada kimdir? Almila Ada nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada merak konusu oldu. Üç Kız Kardeş dizisinde Dönüş karakterine hayat veren Almila Ada'nın oyunculuk kariyeri ile hayatı merak konusu oldu. Peki Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada kimdir? Almila Ada nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte Almila Ada ile ilgili bilgiler...

Magazin 22-02-2022 18:49

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın kimdir? İclal Aydın nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? Kitapları nelerdir?

Üç Kız Kardeş dizisi 22 Şubat Salı (bugün) Kanal D'de yayınlanacak. Üç Kız Kardeş dizisi Nesrin karakterine hayat veren İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlandı. Peki Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın kimdir? İclal Aydın nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? Kitapları nelerdir? İşte Üç Kız Kardeş dizisinin Nesrin'i İclal Aydın'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 22-02-2022 18:19