Uğur Aslan Haberleri

Uğur Aslan depremde ailesinden 11 kişi kaybetmişti! Konuşurken boğazı düğümlendi... Sunucunun gözleri doldu

Oyuncu ve müzisyen Uğur Aslan, katıldığı bir programda Kahramanmaraş depreminde Hatay'da kaybettiği yakınları hakkında konuştu. Usta oyuncu yaşadığı acıyı anlatırken duygusal anlar yaşandı. Aslan'ın boğazı düğümlenirken Taylan'ın ise gözleri doldu.

Magazin

Yargı dizisine bomba transfer! Eren komiserin sevgilisi bakın kim olacak

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi her hafta pazar akşamları ekrana geliyor. Dizinin yeni sezonuna az bir zaman kala kadroya ünlü bir oyuncunun dahil olduğu ortaya çıktı. Yargı’nı Eren komiserinin sevgilisini çok ünlü bir oyuncu canlandıracak.

Magazin

Depremde 11 yakınını kaybetmişti! Yargı'nın komiser Eren'i Uğur Aslan'ın büyük pişmanlığı! Dilim kopsaydı da demeseydim

Yargı dizisinde canlandırdığı Eren karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Uğur Aslan bir YouTube programına konuk oldu. Hatay dahil birçok ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremde 11 yakınını kaybeden Uğur Aslan, yaşadığı acıyı ifade etti. Gökhan Çınar'a 7 yaşından 15 yaşına kadar yatılı okulda okumak zorunda olduğunu açıklayan Aslan, bir kere babasına "8 yıl boyunca beni nasıl kenara attınız?" diye çıkıştığını belirtip "Dilim kopsaydı da demeseydim" ifadesini kullandı.

Magazin

Hatay'daki depremde 11 yakınını kaybetmişti! Uğur Aslan söyledi gözyaşları sel oldu

Şarkılar Bizi söyler bu hafta deprem özel bölümü ile ekrana geldi. Programa Uğur Aslan, Kalben ve Hamdi Alkan konuk oldu. Hatay Antakya'da deprem nedeniyle 11 yakınını kaybettiğini söyleyen Uğur Aslan türküler söyledi. İzleyenlerin boğazı düğümlendi.

Magazin

Uğur Aslan

Uğur Aslan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uğur Aslan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan'dan yürek yakan paylaşım! 'Aslında hepimiz öldük'

Yargı dizisinde hayat verdiği Eren Komiser karakteri ile büyük beğeni toplayan Uğur Aslan ülkemizde yaşanan deprem felaketinde abisi, yengesi ve yeğenlerini kaybetti. Aslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı “Aslında hepimiz öldük. Kimimiz enkazın altında kimimiz üstünde” paylaşımıyla herkesi adeta yürekleri sızlattı.

Magazin

Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan isyan etti! Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Yargı'da Eren Komiser karakterine hayat veren oyuncu Uğur Aslan, 6 Şubat'ta gerçekleşen depremler sonrasında memleketi Hatay'da birçok yakınının göçük altında kaldığını ve kendilerine ulaşamadığını söylemişti. Son dönemde yapılan yardımların sosyal medya hesaplarında reklam malzemesi olarak kullanılmaya başlanmasına bir tepki de acılı oyuncudan geldi.

Magazin

Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan depremden sonra yardım istedi! Ailemin yarıya yakını Hatay'da göçük altında

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrasında herkes enkaz altından gelecek iyi haberler bekliyor. Yargı dizisiyle tanınan oyuncu Uğur Aslan da Hatay'da ailesinin yarısının göçük altında kaldığını söyledi. Aslan "Ağabeyim, yengem, yeğenlerim göçük altında" dedi.

Magazin

Osman Yağmurdereli AKM'deki özel konserle anıldı

Sunuculuğunu Çiğdem Tunç'un üstlendiği konserde, sanatçılar Yeşim Salkım, Ozan Orhon, İsmail Türüt, Umut Akyürek, Elif Buse Doğan, Uğur Aslan, Mehsem Özşimşir, Yusuf Güney, Tayfun ve Banu Zorlu sahne aldı

Yurthaber

Şebnem Dönmez kimdir? Afara'nın konuğu Şebnem Dönmez nereli ve kaç yaşında?

Şebnem Dönmez; Uğur Aslan'ın sunumuyla ekrana gelen eğlence programı Afara'nın 10 Haziran konukları arasında arasında yer alıyor. Afara programının diğer konukları ise Deniz Tansel Öngel ve Berkay. Peki Şebnem Dönmez kimdir? Afara'nın konuğu Şebnem Dönmez'in biyografisi haberimizde...

Magazin

Yılmaz Vural'ın 'sabun' itirafı güldürdü! Erşan Kuneri sabunlarından kullanıyorum

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, Uğur Aslan'ın sunduğu Afara programının yeni bölüm konuklarında oldu. Asuman Dabak, Tuvana Türkay ve Cenk Eren'in de konuklar arasında yer aldığı programda Vural'a sorulan sabun sorusunun cevabı stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Magazin

Afara ne demek? Uğur Aslan'ın yeni programı 'afara' kelimesinin anlamı nedir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Uğur Aslan'ın sunuculuğunu üstlendiği Afara isimli televizyon programının ismi merak konusu oldu. 'Afara' kelimesinin anlamı izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Peki afara ne demek? Uğur Aslan'ın yeni programı 'afara' kelimesinin anlamı nedir? İşte ayrıntılar...

Trend

Afara ne demek, anlamı nedir? İşte Uğur Aslan'ın yeni programının ismi olan afara kelimesi anlamı!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Uğur Aslan'ın sunuculuğunu üstlendiği Afara isimli televizyon programı merakla bekleniyor. Programın ismi olan 'Afara' kelimesinin anlamı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki afara ne demek, anlamı nedir? İşte Uğur Aslan'ın yeni programının ismi olan afara kelimesi anlamı!

Trend

Yargı'da 'Komiser Eren' karakterine hayat veren Uğur Aslan aşka geldi

Yargı'da 'Komiser Eren' karakterine hayat veren Uğur Aslan aşka geldi. Aslan senarist eşi Sema Ergenekon ile pozlarını paylaşıp eşinin doğum gününü kutladı.

Magazin

Yargı dizisinin Eren komiseri Uğur Aslan yeni bir yapımda! Uğur Aslan'ın sunucusu olduğu Afara nasıl bir program? Afara ne zaman başlıyor?

Yargı dizisinin sevilen karakteri Eren komiser nam-ı diğer Uğur Aslan yeni bir yapımla daha izleyicisinin karşısına çıkacak. Kanal D'nin fenomen yapımı Yargı'nın oyuncusu Uğur Aslan yine aynı kanalda yayınlanacak olan Afara adlı programın sunucusu oldu. Uğur Aslan'ın takipçileri bu haber sonra Afara hakkında araştırmalara başladı. İşte haberin detayları!

Magazin

Yargı'nın 'Komiser' Eren'i Uğur Aslan'ın eşi paylaştı

Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon'un oyuncu eşi Uğur Aslan'la mutlu evliliği devam ediyor. Zaman zaman eşiyle pozlarını yayınlayan Ergenekon yol pozuyla beğeni topladı.

Magazin

'Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan'dan sevindiren hareket

Oyuncu Uğur Aslan ‘ Oyuncaksız Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında köy çocuklarına oyuncak dağıtarak bu soğuk havalarda yürekleri ısıttı.

Magazin

Uğur Aslan'a Sema Ergenekon'dan 'İyi ki doğdun' öpücüğü

9 Şubat'ta 50. yaşına basan Uğur Aslan, önceki akşam sahnedeydi. Sema Ergenekon, gecede eşinin doğum gününü kutlamayı ihmal etmedi. Ergenekon, ünlü oyuncuyu adeta öpücüklere boğdu.

Magazin

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan kızı Asya ile pozunu paylaştı! Kızı güzelliğiyle dikkat çekti

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Eren Komiser' karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Uğur Aslan, kızı ile pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan ''Bu bir itiraftır'' deyip her şeyi anlattı! Kelimeler boğazına düğümlendi

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Eren Komiser' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Uğur Aslan, Armağan Çağlayan'a bilinmeyenlerini anlattı.

Magazin

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan set pozunu paylaştı! ''Öğrenci evindeki yıllarımız!''

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Komiser Eren' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Uğur Aslan, rol arkadaşları Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Mehmet Yılmaz Ak ile set pozunu paylaştı.

Magazin

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan özel hayat itirafıyla şaşırttı

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Uğur Arslan, rol aldığı dizinin senaristliğini eşinin yaptığını ve senaryoyu her okuduğunda izleyiciyle beraber kendisinin de şaşırdığını ifade etti. Arslan, ayrıca, "Bazen eşimden dolayı sete avantajlı gittiğimi düşünüyorlar ama öyle olmuyor. Ne sette, ne de evde doğru düzgün görebiliyoruz birbirimizi" dedi.

Magazin

Uğur Aslan kimdir, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Uğur Aslan kaç yaşında?

Kanal D'de yayınlanan sevilen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'de bu hhafta Uğur Asla'ın konuk olmasının ardından, Aslan'ın hayatı merak konusu oldu. Ünlü isim, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalı mezunudur. Peki Uğur Aslan kimdir, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Uğur Aslan kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan eşiyle romantik karesini paylaştı! Uğur Aslan'ın eşi de tanıdık

Yargı'da komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan eşi Sema Ergenekon ile verdiği pozu paylaştı. Kalp emojisi koyduğu romantik poza beğeni yağan Aslan'ın eşi de tanıdık çıktı. Sema Ergenekon Yargı dizisinde senarist olarak yer alıyor.

Magazin

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan son paylaşımıyla '10 parmağında 10 marifet' dedirtti!

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisinde hayat verdiği 'Eren' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Uğur Aslan, Instagram hesabından ney ve keman çaldığı anları paylaştı. Aslan'ın videosuna, övgü dolu yorumlar yağdı.

Magazin

'Karagümrük yanıyor' şarkısıyla ünlenen Uğur Aslan son haliyle şaşkına çevirdi! ''Botoks canavarı olmuşsun''

Bir dönem müzik listelerini altüst eden 'Karagümrük yanıyor' şarkısıyla akıllara kazınan ünlü şarkıcı Uğur Aslan, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan mutlu aile pozunu paylaştı! Çocuklarını gören şaşıp kaldı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Eren Komiser' karakteriyle seyircinin gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon ve çocuklarıyla mutlu aile pozunu paylaştı.

Magazin

Uğur Aslan kimdir? Hastayım Ben Ölürem şarkısıyla sosyal medyada viral oldu

Oyuncu Uğur Aslan son zamanların en çok dikkat çeken isimlerinden biri. Yargı dizisinde 'Eren Duman' rolüne hayat veren Uğur Aslan aynı zamanda sesi ile de gündeme geliyor. Seslendirdiği 'Hastayım Ben Ölürem' şarkısı sosyal medyada viral oldu.

Magazin

Yargı dizisinin komiser Eren'i Uğur Aslan bakın kimin eşi çıktı! Duyanlar şaştı kaldı

Her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi adeta fenomen haline geldi. Merak uyandıran konusu ile yayınlandığı günden beri sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan biri olan Yargı dizisinin oyuncuları da bir o kadar dikkat çekiyor. Yargı dizisinin komiser Eren'i 'Uğur Aslan' bakın kimin eşi çıktı!

Magazin

Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan türkü söyledi! Sosyal medya yıkıldı

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukların arasında yer alan Uğur Aslan söylediği türkülerle hem program sunucuları Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi mest etti hem de programda türkü söylediği anlardaki mimik ve hareketleriyle sosyal medyada viral oldu.

Magazin

Güzel oyuncu Pınar Deniz'den Yargı pozu! ''Mahşerin 4 tatlısı''

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Pınar Deniz, rol arkadaşları Mehmet Yılmaz Ak, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan'la pozunu, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin

Yargı dizisi Eren komiseri Uğur Aslan kimdir, evli mi? Uğur Aslan kaç yaşında ve nereli?

Uğur Aslan, fenomen dizi Yargı'da komiser Eren Duman karakterine hayat veriyor. Her Pazar akşamı seyircilerle buluşan Yargı dizisinin oyuncuları da dizi kadar konuşuluyor. Yargı dizisinin Eren'i bu kez Şarkılar Bizi Söyler programına katıldı. Uğur Aslan Çukur, Siyah Beyaz Ask, Kara Sevda, Kuruluş Osman gibi projelerde rol almıştı. Peki Yargı dizisi Eren komiseri Uğur Aslan kimdir? İşte hayatı...

Magazin

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan karısını ağlarken paylaştı! Bakın Uğur Aslan'ın eşi kim çıktı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı sön bölümüyle yine gündem oldu. Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan dizinin senaristi olan eşini paylaşarak dikkat çekti.

Magazin

Yargı dizisinin Eren Komiser'i bakın kimin eşi çıktı!

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ses getirdi. Dizide Eren Komiser'i canlandıran genç oyuncu Uğur Aslan'ın eşi ise görenleri şaşırttı.

Magazin

İrem Sak'tan seksi görünme itirafı! Ünlülerin çok konuşulan itirafları

Katıldığı bir YouTube programında samimi itiraflarda bulunan İrem Sak, seksi görünümle ilgili çok konuşulacak şeyler söyledi. Güzel oyuncu daha önce de Instagram’da paylaştığı seksi fotoğraflarıyla konuşulmuştu.

Magazin

Ünlü sunucudan reyting isyanı

Seda Sayan'la birlikte 'Seda ve Uğur'la' programını hazırlayıp sunan Uğur Aslan reytinglere isyan etti

Magazin

Ayhan Aşan'dan Seda Sayan ve Uğur Aslan hakkında suç duyurusu

Udi şarkıcı Ayhan Aşan ve eşi Ayla Koyun, bir televizyon kanalında hakkında çıkan açıklamalar nedeniyle programı sunan Seda Sayan ile Uğur Aslan ve eski eşi Selma Aşan’a, “özel hayatın gizliliği, iftira ve hakaret’ suçlarından suç duyurusunda bulundu.

Magazin

Ünlü şarkıcıdan Seda Sayan ve Uğur Aslan hakkında suç duyurusu

Şarkıcı Ayhan Aşan, bir televizyon kanalında hakkında yapılan açıklamalar nedeniyle program sunucuları Seda Sayan, Uğur Aslan ve eski eşi Selma Aşan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber

Siyah Beyaz Aşk'ın kadrosuna Kara Sevda'nın hangi sevilen yıldızı katıldı?

Kanal D ekranında yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan, başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın paylaştığı Siyah Beyaz Aşk’ın kadrosuna Kara Sevda'nın Zehir'i Uğur Aslan dahil oldu.

Magazin

Seda Sayan, canlı yayında Uğur Arslan'ı haşladı

Show TV'de izdivaç programlarını bırakıp Artık Susma adıyla kayıp aramaya başlayan Seda Sayan ve Uğur Arslan canlı yayında gerildi.

Magazin

Evleneceksen Gel'de damat adayı reddedilince hüngür hüngür ağladı

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Evleneceksen Gel' programında damat adayı gelin adayı tarafından reddedilince gözyaşlarını tutamadı.

Magazin

Evleneceksen Gel'de ortalık karıştı

Evleneceksen Gel programının öne çıkan gelin adaylarından Neslihan, sosyal medyada yapılan çarpıtmayı canlı yayına taşıyınca ilginç anlar yaşandı.

Magazin

Rus gelin adayı, erkeklerin en hassas yerini gösterdi

İzdivaç programında Rus gelin adayının erkeklerin en hassas noktasını damat adayının üzerinde göstermek istemesi üzerine reklama gidildi.

Magazin

İzdivaç programında zaptedilemeyen damat adayı stüdyodan çıkartıldı

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında damat adayı zorla stüdyodan çıkartıldı.

Magazin

Uğur Arslan: Pantolonumu sıyırıp bir şey göstereceğim!

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel'de Uğur Aslan şoke eden bir gafa imza attı.

Magazin

Karadayı'ya yeni oyuncu

atv'de Pazartesi akşamları ekrana gelen reyting birincisi dizi Karadayı'ya yeni bir oyuncu katıldı.

Magazin