Unkapanı Köprüsü Haberleri

Takdir toplayan hareket! Unkapanı Köprüsü'nde yoldan geçen araçları durdurup kediyi kurtardı

Fatih Unkapanı Köprüsü'nde bir kadın, refüjde kalan bir kediyi kurtarmak için yoldan geçen araçları durdurdu. Minik kediyi kurtaran kadının o anları kameraya yansıdı.

Haber 21-01-2024 14:05

Atatürk ve Yeni Galata köprüleri bu gece araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Atatürk ve Yeni Galata köprüleri bu gece araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Yurthaber 17-10-2022 18:30

İstanbul'da Atatürk Köprüsü'nden bir kişinin atla geçişi cep telefonuyla görüntülendi

İstanbul'da Atatürk Köprüsü'nden bir kişinin atla geçişi cep telefonuyla görüntülendi

Yurthaber 15-10-2022 14:39

İstanbul'daki Atatürk Köprüsü 4 saat araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İstanbul'daki Atatürk Köprüsü 4 saat araç ve yaya trafiğine kapatıldı

Yurthaber 16-06-2022 00:44

Unkapanı Köprüsü

Unkapanı Köprüsü Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Unkapanı Köprüsü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bağlantı noktaları 1 ay içinde 4 kez ayrıldı! Unkapanı Köprüsü için uzmanlardan uyarı

82 yıllık Unkapanı Köprüsü'nün bağlantı noktaları soğuk havaların da etkisiyle son 1 ay içerisinde 4 kez ayrıldı. 20 Şubat'taki ilk ayrılmayı, 11-12-13 Mart'taki ayrılmalar izledi. Araç geçişleri tek şeride düşürülürken, durum paniğe neden oldu. Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, köprünün ömrünün iyi bir bakımla uzatılabileceğini söylerken, Mimar Odaları Birliği İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ersoy köprü ile ilgili net bilgi için raporun beklemesi gerektiğini vurguladı.

Haber 17-03-2022 14:18

Unkapanı Köprüsü'yle ilgili uzmanlar uyarıyor: Ömrünü tamamladı! Yıkılıp yeniden yapılmalı

Unkapanı Köprüsü’nde kar sebebiyle üç defa açılma yaşanması İstanbul'da endişeye yol açtı. Yaklaşık 82 yıldır hizmette olan köprünün ömrünü artık doldurduğunu belirten uzmanlar, köprünün yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini söylüyor.

Haber 15-03-2022 07:15

Unkapanı Köprüsü tekrar ayrıldı

Unkapanı Köprüsü'ndeki bağlantı noktasında yine ayrılma oldu. Köprünün Taksim istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Çalışmaların ardından Taksim yönüne trafiğe kapatılan Unkapanı Köprüsü, yeniden trafiğe açıldı.

Haber 13-03-2022 12:20

Son dakika: Unkapanı Köprüsü yeniden kapatıldı! Ayrılma sürüyor…

Unkapanı Köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle yeniden kapatıldı. Köprü, dün yine ayrılma nedeniyle kapatılmıştı. Son dakika haberine göre ekiplerin köprü üzerindeki çalışması devam ediyor…

Haber 12-03-2022 14:32

Unkapanı Köprüsü'ne ne oldu? Unkapanı Köprüsü neden ayrıldı? Unkapanı Köprüsü açıldı mı?

İstanbul Fatih'te bulunan Unkapanı Köprüsü'nün bağlantı noktalarında açılmalar meydana geldi. Soğuk havadan kaynaklandığı ileri sürülen bu açılmalar nedeniyle köprü iki yönden trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen ekipler Unkapanı Köprüsü'nde oluşan 20 santimlik derz açıklıklarını onarmak için çalışmalara başladı. Unkapanı Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. İşte Unkapanı Köprüsü'ndeki son durum!

Haber 12-03-2022 02:38

İstanbul Unkapanı Köprüsü ne oldu? Neden ulaşıma kapandı? Unkapanı Köprüsü bağlantı noktası neden ayrıldı? Kullanılamıyor mu? Ne zaman trafiğe açılacak? 11 Mart 2022 Cuma

İstanbul Unkapanı Köprüsü ile ilgili çıkan son dakika haberlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilisi açıklamada bulundu. Basında yer alan haberlerin ardından İstanbul Unkapanı Köprüsü ne oldu? Neden ulaşıma kapandı? Unkapanı Köprüsü bağlantı noktası neden ayrıldı? Kullanılamıyor mu? Ne zaman trafiğe açılacak? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin internette araştırma yapmaya başladı. İşte 11 Mart 2022 Cuma köprüde son durum...

Haber 11-03-2022 14:34

Unkapanı Köprüsünü kim yaptı? Un Kapanı Köprüsü ne zaman yapıldı? Nerede? Kapatıldı mı?

İstanbul Unkapanı Köprüsü'nün 2 bağlantı noktası birbirinden ayrıldığı için ulaşıma kapatıldı. Son dakika haberlerinin ardından Unkapanı Köprüsünü kim yaptı? Un Kapanı Köprüsü ne zaman yapıldı? Nerede? Kapatıldı mı? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Haber 11-03-2022 13:18